Farkettim ki çoğu kullandığımız markalar hayvanlara ciddi manada eziyet ediyor. Lütfen duyarlı olalım. Onların da bizim gibi canı var. Acı çekiyorlar.
Hayvanlar üzerinde deney YAPAN markalar: Air Wick, Axe, Avon, Biotherm, Braun, Cacharel, Calgon, Carefree, Clear, Comfort, Dolce & Gabbana, Donna Karan, Dove, Durex, Estee Lauder, Febreze, Finish, Garnier, Gillette, Giorgio Armani, Glade, Head & Shoulders, Helena Rubinstein, Hugo Boss, Ivory, Johnson & Johnson, Kerastase, L’Oreal, L’Occitane, Lacoste, Lancome, Listerine, Lux, M. A. C., Max Factor, Maybelline, Mr. Clean, Neutrogena, Nivea, Olay, Old Spice, Organix, Pampers, Pantene, Procter & Gamble, Purex, Ralph Lauren, Reckitt Benckiser, Schwarzkopf, Signal, Tommy Hilfiger, Vaseline, Vichy, Vicks, Victoria’s Secret, Yves Rocher.
Yves Rocher'den pek emin değilim web sayfasında uzun yıllar önce hayvan deneyini bıraktığını yazıyor.
-Hayvan deneyi YAPMAYAN markalar: Africa Organics, Almawin, Aubrey, Avalon, Body Essence, Burt’s Bees, Ciel D’Azur, Dalan, Dalin Organik, Dermalogica, Dermalush, Dr. Hauschka, Ecem Kozmetik, Ecover, Erbaviva, Evora, Giovanni, Lush, Salon Natural, The Body Shop, Trukid.
Her yıl 115 milyondan fazla hayvan kozmetik markaları için katlediliyormuş. Buraya hayvanların acı hallerini koymak isterdim fakat koyamam. İsteyen Google'dan aratıp, bakabilir. (bakmanızı öneriyorum)
Aldığımız ürünün hayvan deneyi yapıp yapmadığını nerden anlayacağız? Ürünün arkasında şu semboller varsa;Aldığınız ürün hayvanlar üzerinde deney yapmıyor demekmiş.
Hayvanlar üzerinde deney yapan markaları kullanıyor musunuz?
Her turlu bir hayvanin caninin yanmasina sebebiyet veriyorsunuzdur direkt veya dolayli. Et de yemeyelim o halde, veganlar hicbir sekilde hayvan urunu tuketmezler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnsanoğlunun en büyük ihaneti doğada kendini tamamen ön planda tutması. Smith abimizin dediği gibi gezegende virüs gibi yayılması.
kullanmayınız
Fare görünce kaçmaya delik arayan insanların hayvan duyarı yapması çok komik oluyor bence
Napalim?
Koekutuclar
kendi adına konuş
Bana mi dedin?
yorum sahibine dedim
Faydalı bilgi ve hatıraltma için teşekkürler loreal kullanıyordum bırakıcam hayvanlara işkenve edilip deney için kullanılması vahşice
Hayvan deneyi yapmayan firmalari surekli takip ediyorum ve ihtiyaclarimi bu markalardan karsiliyorum.
Her turlu bir hayvanin caninin yanmasina sebebiyet veriyorsunuzdur direkt veya dolayli. Et de yemeyelim o halde, veganlar hicbir sekilde hayvan urunu tuketmezler.
Ben sadece hayvanları besin olarak tüketiyorum. Hayvanları endüstriyel olarak sömüren hiçbir sistemin mamullerini kullanmıyorum
Aslında kimin yapıp yapmadığını bilemeyiz yapmadım diyip yapıyorlar belkide.
Loreal dan bi tek kapatacim var onun disinda hyr listeye bakarsam. Yok bilemem.
Bu paylaşım için teşekkürler :)