Alışveriş & Hediyeler Bu elbiseyi bulan çıkar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hande erçel 'in güneşin kızları dizisin de giydiği bu kırmızı elbisenin markası, fiyatı linki ne varsa bilen var mı ya acil yardım lazım. Deli oldum elbise yok sadece bu fotolar var o kadar Bu elbiseyi bulan çıkar mı? Cevapla Marka Soruları Dizi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
archcoder Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 44% +1 yıl Bu mu acaba :D www.modacruz.com/.../bordo-sagaza-madrid-mezuniyet-elbisesi-abiye-elbise_4835827 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Galiba bu özel dikimi Yorumla Soran +1 yıl Çok çook teşekkür ederimm Yorumla archcoder +1 yıl Özel dikim olabilir, evet. İstediğiniz şeyse ve yardımcı olabildiysem ne mutlu. Rica ederim. ;) Yorumla
Ayycee Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bi uygulama vardı adını hatırlamıyorum ama kanal d dizi kıyafetleri paylaşıyordu bi bak derim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi bakayım Yorumla
Karşıt-cins Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İyi de bu elbisenin benzerlerini çok rahat bulursun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aradım ama bulamadım Yorumla
OnDakikayaOradayım Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 92% +1 yıl Yıllar önceki dizi, elbiseyi bulman zor bence 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bakalım umarım bulurum Yorumla OnDakikayaOradayım +1 yıl Belki benzerini bulursun. Handenin instasındaki eski resimlerine baktın mı elbiseyle resmi var mı? Varsa belki tasarımcıyı etiketlemiştir Yorumla Soran +1 yıl Baktım instasına yok :/ Yorumla OnDakikayaOradayım +1 yıl 😕 Yorumla
DeliMiNedir Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl her kızda durmaz yalnız söyleyim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki ama çevremin yorumunu daha çok dikkate alıyorum. Yorumla
YürüyenCinsеllik Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sende öyle durmaz canım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla nazekoral +1 yıl Bende durur mu Yorumla YürüyenCinsеllik +1 yıl @nazekoral durur sende 🤗 Yorumla
yalnızlıgademıratan Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl bulurum ama uzun surer? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Lütfen 🙏🏻 sizin için sorun değilse bana fark etmez Yorumla yalnızlıgademıratan +1 yıl tamam bana yzrmsn Yorumla
taykayko Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Hiçbir özelliği yok ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben beğendim Yorumla taykayko +1 yıl Yine yanlış tercih Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu mu acaba :D www.modacruz.com/.../bordo-sagaza-madrid-mezuniyet-elbisesi-abiye-elbise_4835827
Galiba bu özel dikimi
Çok çook teşekkür ederimm
Özel dikim olabilir, evet. İstediğiniz şeyse ve yardımcı olabildiysem ne mutlu. Rica ederim. ;)
Bi uygulama vardı adını hatırlamıyorum ama kanal d dizi kıyafetleri paylaşıyordu bi bak derim
Öyle mi bakayım
İyi de bu elbisenin benzerlerini çok rahat bulursun
Aradım ama bulamadım
Yıllar önceki dizi, elbiseyi bulman zor bence
Bakalım umarım bulurum
Belki benzerini bulursun. Handenin instasındaki eski resimlerine baktın mı elbiseyle resmi var mı? Varsa belki tasarımcıyı etiketlemiştir
Baktım instasına yok :/
😕
her kızda durmaz yalnız söyleyim
Peki ama çevremin yorumunu daha çok dikkate alıyorum.
Sende öyle durmaz canım
Tamam
Bende durur mu
@nazekoral durur sende 🤗
bulurum ama uzun surer?
Lütfen 🙏🏻 sizin için sorun değilse bana fark etmez
tamam bana yzrmsn
Hiçbir özelliği yok ki
Ben beğendim
Yine yanlış tercih