İşte bu yüzden bilemedim ama bir kişiden duymuştum o da çizgi roman okuyormus senin gibi ama onu internetten başka yerden aliyor Kırıkkale de olmaz kolay kolay kimse bilmez onu benim bilmedigim gibi burası Kırıkkale bizim çoluk çocuk fifa pubg bilgisayar oyunları bilir bilenlerde başka yerlerden alıyor bir ara D&R vardı Podiumun içinde sonradan kapandı tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Manga'ya niye para veriyon ki küçücük şeyler hem pahalı hem de hemen bitiyor internetten okusana
Haklısın :D
Her zaman efenim 😎🤘🏻
İlk olarak insanların sevdiği şeyleri eleştirmeye hakkın yok biz İnternet'e okumayı sevmiyoruz ve bizim paramız sanane?
Ankara dan bulur gönderirim o kadar önemli ise senin için
Trendyol dan sipariş edebilsin bulamadıkları için dolapta kusursuz satanlara var
Manga ne ki
Kanka git araştır Japon çizgi romanına verilen bir isim
Kırıkkale de öyle şeyler olmaz boşa arama
:((
İşte bu yüzden bilemedim ama bir kişiden duymuştum o da çizgi roman okuyormus senin gibi ama onu internetten başka yerden aliyor Kırıkkale de olmaz kolay kolay kimse bilmez onu benim bilmedigim gibi burası Kırıkkale bizim çoluk çocuk fifa pubg bilgisayar oyunları bilir bilenlerde başka yerlerden alıyor bir ara D&R vardı Podiumun içinde sonradan kapandı tabi
Anladım teşekkürler:(
Var bu arada sevgiyolu ce dicle kitapçısi satıyor fakat yılbaşında mangalari yenileyecekler bilip bilmeden yorum atmayın.