Daha kaynanam değil aslında, sevgilimin annesi ama seyahatten dönünce hediye almam lazım. Kaynanaya doğum gününde hediye önerileri istiyorum. Kayınvalideye hediye neler alınabilir?kayınvalideye alınacak en güzel hediyelerÇok zor valla, ya beğenmezse dimi? Bir fikriniz var mı ne gibi şeyler olabilir?
Kayınvalideye hediye neler alınabilir? Kaynanaya doğum günü hediye önerileriniz neler?
Kayınvalideye hediye neler alınabilir? Kaynanaya doğum günü hediye önerileriniz neler?
Selamlar, bir anneler günü daha geldi çattı. Kendi annemiz daha kaynanalara da anneler günü hediyesi almak gerekiyor. E biliyorsunuz sizde kaynanalar bir şeyi kolay kolay beğenmiyor.
Ben elimden geldiği kadar tüm kaynanaların beğenebileceğim birkaç hediye alternatifinden bahsetmek istiyorum. Umarım yardımcı olabilirim. Şimdiden tüm gelin ve damatlara kolaylıklar diliyorum. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.
1- Ev Terliği
Anneler evde terlikle gezmeyi pek severler. Bunun için şık ve güzel bir ev terliği iyi bir hediye alternatifi olacaktır bana göre. Kaliteli bir markadan alacağınız terlik kaynananızın gözüne girmek adıma harika bir adım olabilir.
2- Patik
Annelerin ayakları genelde yaz kış demeden üşürler. Belki kendi ördüğünüz bir patik el emeği göz nuru olarak güzel bir hediye olabilir. Çünkü el işi olarak çok severler sizde bilirsiniz.
3- Gömlek/Etek
Gömlek ve etek kombinasyonu bana göre çok iyi bir hediye olabilir. Özellikle yaz ayına geldiğimiz bu dönemde yine bu mevsime uygun alacağınız gömlek ve etekler çok işe yarar olabilir. Bana göre bir düşünün bu kombini.
4- Şal ve Eşarp
Özellikle bu yaş grubunun en sevdiği şeylerden birisi de şal ve eşarp ikilisidir. Hemen hemen tüm annelerin kullandığı bu ikiliden çok güzel bir hediye alternatifi olabilir. Bana göre bunu da bir değerlendirebilirsiniz.
5- Havlu Seti
Annelerin en sevdiği yerlerin başında banyoları geliyor. Çoğu annede evinden bir sürü havlu bulunduruyor. Sizde yine bir havlu seti ile gönüllerine girebilirsiniz.
6- Parfüm Hediye
Parfüm hediye hiçbir zaman modası geçmeyecek hediyelerin başında geliyor. O yüzden sizde güzel ve hoş kokulu bir parfüm ile anneler gününü kutlayabilirsiniz.
7- Fotoğraf baskılı kupa ya da duvar saati
Dünyalar bir tarafa, torunlar bir tarafa kaynanalar için. Sizde eğer ortada bir torun varsa. İkisinin fotoğrafının olduğu bir kupa ya da duvar saati yaptırarak güzel ve kalıcı bir hediye oluşturabilirsiniz. Bana göre çok güzel olacaktır.
8- Mutfak Eşyası
Yine annelerin evinde en çok sevdiği yerlerin başında mutfakları geliyor. Oraya ne kadar eşya alınırsa alınsın yine de eksik hissediyorlar. Bütçeye göre bir mutfak robotu, kahve makinesi ya da tencere seti gibi hediyeler alabilirseniz emin olun çok hoşuna gidecektir.
9- Çiçek Hediyesi
Yine modası asla geçmeyecek hediyelerin başında çiçek hediyesi geliyor. Mevsim çiçekleri, saksı bitkileri ya da güller bunun için en güzel alternatifler olabilir. Her zaman değerlendirilmesi gereken hediye seçeneklerinden biri de çiçeklerdir.
10- Cep Telefonu
Malum devir artık teknoloji devri. Bu devirde kaynanalarımızın eksik kalması çok mümkün görünmüyor. En az bizim kadar sosyal medyada aktifler kendileri. Bütçe dahilinde alınacak bir cep telefonu kendileri için harika bir hediye olacaktır.
Yine bütçeye göre alternatif olarak şu hediyelerde olabilir;
Spa
Masaj
Günübirlik Tur
Cheak Up
Seccade Takımı
Altın Takı
Fincan Seti
Pijama Takımı
Nevresim Takımı
Sıcak Su Termosu
Örgü Hırka
Okumayı Seviyorsa Kitap
Bir Yemek Organize Etmek
Kol Saati
İster kendi annemiz olsun, isterse kaynanamız olsun. Gerçekten annelerin hakkı hiçbir zaman ödenmez. Ne kadar hediye alırsak alalım, fiyatı ne olursa olsun onların emeğinin karşılığını veremeyiz. Tüm annelerin Anneler Günü tekrar kutlu olsun.
Her sene olduğu gibi, bu sene de Anneler Günü heyecanı ve telaşı başladı. Herkes en güzel hediyeyi alıp annelerimizi mutlu etmek adına arayışa geçti. Diğer günlere nazaran Anneler gününün önemi bir tık daha fazla, çünkü onların bizlere vermiş olduğu emeklerin hiç bir zaman karşılığı olamaz.
Anne-Kaynana gibi isimler değişse de cisimler her zaman aynıdır. Kaynaklar da annelerimiz kadar önemli. Ben de bu yüzden kendi zevk ve fikirlerime göre sana bir kaç hediye seçeneği sunmak istedim. Herkesin anneler gününü kutluyorum.
Ahşap Ayna
Ayna Ahşap ayna seçeneği bence çok kibar ve şık bir bir hediye. Çünkü hem anlamlı hem de manidar bir hediye. Nitekim kişisel not ekleme şansın da var arka kısmına. Bu yüzden ahşap ayna hediyesini değerlendirebilirsin.
Şal
Şal
Şal, hemen hemen her annenin beğeneceği ve kullanacağı bir aksesuar. Hem kombin yapma konusunda, hem de modern gösterme anlamında gayet kullanılabilen bir hediye. Dilersen güzel bir şal alabilirsin.
Tereryum
Tereryum Bu tereryum hediyelerini ben de seviyorum. İçeriğini kendi zevkine ve insiyatifine göre ayarlayabilirsin. Hem süs eşyası olarak hem de hatıra olarak uzun yıllar kullanılabilir. Tamamen senin zevkine göre ayarlaman ayrı bir jest olur.
Saat
SaatZaman hepimiz için önemli bir kavram, bunu da bizim hayatımıza dahil eden aksesuar tabi ki saat. Şık ve kibar bir saat hediyesi gayet alternatif bir seçenek.
Tatlı
Tatlı
İstisnasız her kadın tatlı sever. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım adı altında, güzel bir tatlı şöleni içeren hediye alabilirsin. Hiç bir anne tatlıya hayır diyemez, memnun olacağından eminim.
Gece lambası
Gece lambası
Led aydınlatmalı gece lambası aksesuarları da gayet hoş bir hediye bence. Yine içeriğini kendi zevkine göre ayarlayabiliceğin ve dizayn edebileceğin bir seçenek.
Havlu
Kızlar Bir Adım Öne HavluTabi ki vazgeçilmez olan bir diğer seçenek havlu hediyesi. Güzel bir havlu kutusu hediyesi alabilirsin. Her annenin banyosunda bulundurduğu özel havlular vardır, senin alacağın havlu hediyesi de onların arasına girebilir.
French Press
F. press French press alabilirsin mesala, hem bitki çayları için, hem diyet listeleri için hem de detoks uygulamaları için biçilmez kaftan. Gayet kullanışlı ve her zaman ihtiyaç olabilecek bir seçenek. Bunu da tavsiye ederim.
Fincan takımı
Fincan takımı
Fincan takımsız kaynana mı olur? Tabi ki olmaz. Güzel motifli ve şık bir kahve fincanı takımı her annenin raflarında bulundurduğu kıymetli bir eşyadır. Sen de fincan takımı alarak güzel bir jest yapabilirsin.
Takı aksesuar
Takı aksesuarları da bir diğer alternatif olabilir, ama ilk alternatif olmamalı. Yine son çare olarak anlamlı bir kolye alabilirsin. En azından günü kurtarmak adına güzel bir hediye.
Cüzdan veya çanta
Cüzdan
Geldik en can alıcı hediyeye. Bir kadının gönlüne her şey sığmaya bilir, ama cüzdanına her şey sığabilir. Hakketten nasıl o kadar nesne sığdırılıyor onu da anlamış değilim.😄 Kaliteli modern bir cüzdan veya çanta hediyesi güzel bir alternatif bana göre. Bunu da değerlendirebilirsin.
Ek olarak;
Maddi hediyeler gönülleri hoş etse de, manevi olarak sevgi, saygı ve hoşgörü her zaman önde gelir. En kıymetli hediye sen olabilirsin. Bunu da davranışların, tavırların ve sözlerin ile başarabilirsin. Tüm anne ve kaynanaların anneler günü kutlu olsun. Bol şans!
Aileler bir araya geldiklerinde özellikle yaşlıların daha çok ilgiye muhtaç oldukları bir gerçektir. Özellikle ailenin her üyesi kendi aralarında organik ilişkiler kurarken, yaşlı aile üyeleri ise bu adaptasyona çoğu zaman uyamaz. Eşlerin aileleri ise bu konuda daha soğuk olabilirler. İşte bu soğukluğu ve çekingenliği yenmek için de çoğu zaman ailenin üyelerinin birbirlerine hediyeler verdikleri görülür. Özellikle eşlerin kayınvalidelerine veya kayınpederlerine hediyeler vermesi ise çoğu zaman aralarındaki ilişkinin daha sıkı olmasına vesile olur. Kayınvalideye hediye neler alabiliriz, gelin bakalım. :)
Kaynanaya Hediye Neler Alınabilir?
1- Küçük Ev Aletleri Veya Mutfak Aletleri
Kayınvalidenize vereceğiniz işlevli mutfak aletleri, özellikle mutfakta çok zaman geçiriyorsa oldukça işine yarayacaktır. Üstelik onun işini daha çok kolaylaştırdığınız için de sizin hakkınızda da iyi düşünecektir. Kaynanaya alınacak hediyeler arasında bence en popüleri ev aletleri.
2- Takılar
Takılar her ne kadar üçüncü kişilere alındığında pek abes dursa da eğer ilişkilerinizin kayınvalidenizle hızlı bir şekilde iyi olmasını istiyorsanız deneyebileceğiniz bir yöntem. Özellikle kaynanaya doğum günü hediyesi olarak da tercih edilebilir. Şık birkaç kolye hatta belki yüzük sizi aile içinde unutulmaz bile yapabilir.
3- Duvar Saati
Duvar saatleri genellikle ev görmelerine uygun bir hediye olmasına karşın güzel ve kayınvalidenizin zevkine uygun bir duvar saati kesinlikle güzel bir hediye olacaktır. Antika ürünler ise hem göz zevkine hitap edecek hemde sizi daha çok sevmesini sağlayacaktır.
4- Fotoğraf Çerçevesi
Kayınvalidenize vereceğiniz birçok hediyeden çok daha anlamlı bir hediye. Birçok hediyeden daha ucuz olmasına karşın içine koyulacak güzel bir fotoğraf ile uzun yıllar hatırlanacaksınız.
5- Kıyafet
Takılar gibi kıyafetlerde kayınvalideyi mutlu eden hediyelerden. Özellikle kayınvalideye doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, bu ihtiyacı olan bir kıyafet olabilir. Kazak, mont, kaban gibi birçok çeşit.. Sadece beğeneceği bir kıyafeti bulmak yeterli. :)
Hayatının sonuna kadar senden her yıl dönümünde oğlunu geri isteyecek.. Yani düzenli olarak senden nefret edecek ;) Ne alabilirsin ki, sevgiline danışsan daha kolay olur bence. Sevdiği şeyleri göz önünde bulundurabilirsin. Evinde süs eşyası seviyorsa, öyle bir ilgisi varsa çerçeve alabilirsin. Hatta içine oğlu ile en sevdiği fotoğrafı yaptırıp koyabilirsin. Fil figürlü biblolar var, genelde orta yaş evinde çok tercih ediyor. Onlardan tercih edebilirsin. Mutfakla ilgiliyse mutfak eşyalarına yönelebilirsin. Kahve içmeyi seviyorsa uygun türk kahvesi makineleri ya da filtre kahve makinesi alabilirsin.
Kapalıysa eşarp, klasik olur ama süs eşyası, hoş bir bluz olabilir. Kaç yaşlarında tarzı nedir bilmediğimiz için fazla seçenek sunamıyorum ama sonuçta sevgilinin annesi olduğu için biraz klasik ve resmi hediyelere kaçman doğru olur. Parfüm alsan nasıl kokular sever bilemezsin. O yaşta insanlar alışkanlıklarını da çok değiştirmeye yanaşmaz. Okumayı seviyorsa erkek arkadaşından sevdiği tarzı ya da yazarları öğrenip kitap hediye edebilirsin. Çok elit bir hediye olur :)
Bence biraz resmî herkese alınabilir hediyelere yönelmen lazım bence ona sadece sevgilinin annesi olduğu İçin ne kadar şanslı olduğunu vurgulamalısın o yüzden ben süper anne en iyi anne tarzında hediyelere bakmalısın şal, fular felan alsan da zevk-i uymayabilir açıkcası ama biliyorsan öyle şeyler de alabilesin hemen her kadın sever sadece tarzını keşfetmek lazım
Birisine hediye seçerken onunla aranda olan yakınlık derecesine göre seçmen daha doğru olur. Erkek arkadaşının annesi olduğu için kendisiyle daha önceki sanimiyetini bilmiyorum. Fakat aşağıdaki alınabilecek veya alınmayacak hediyeler listesi umarım karar vermende yardımcı olur. Listeyi şahsi görüşlerime dayanarak oluşturdum, karar verecek olan sensin. İyi alışverişler dilerim.
Alınmaması gereken hediyeler, Elektrikli ev aletleri daha pahalı hediyeler olduğundan tercih edilmemeli. Aynı zamanda kişisel bir hediye olmadığı için beğenilme veya ihtiyaç karşılama olasılığı düşük bir seçenektir.
Takı altın olmadığı sürece bir kayınvalide adayı tarafından çok kullanılabilecek bir hediye seçeneği değildir.
Mutfak eşyası, züccaciye ürünleri herkesin zevkine hitap etmeyen, sadelik sevenlerin çok kullanmayı tercih etmediği ürünlerdir.
Çiçek genellikle özel günlerde sıklıkla tercih edilir. Ömrü çok uzun olmadığından gelip geçici bir hediyedir.
Kozmetik ürünü veya parfüm kokusu veya kullanım sıklığı açısından riskli bir üründür, herkes beğenmeyebilir.
Alınabilecek hediye alternatifleri, Çanta veya cüzdan gibi aksesuarlar herkes tarafından sık kullanılan, hem ihtiyacı karşılayan hem de mağazadan alındığı taktirde değişimi kolay yapılabilecek bir hediye seçeneğidir.
Ayakkabı veya terlik gibi hediyeler hem evde hem de dışarıda giyilebilir ve günlük ihtiyacı karşılar.
Eşarp kapalı bayanlar için ucuz ve uygun bir seçenek olabilir. Biraz basit olabileceği için başka hediyelerle birleştirilebilir.
Hediye kutusu hazırlamak güzel bir alternatiftir. İçerisine kişiye özel bir kupa veya kahve fincanı, bir paket kahve, sevilen bir kitap, kokulu bir mum, kişisel bir su şisesi, çikolata ve bir kaç tane taze toplanmış çiçek koyulursa en sert kalpleri bile yumuşatır. Örneğin bu kutuya bir tane de eşarp koyulup güzel bir şekilde paketlenirse çok şık ve zarif bir hediye olabilir.
Güneş gözlüğü bütçeye göre alternatifleri olan,tatile gitmeyi veya dışarıda vakit geçirmeyi seven kişiler için güzel ve kullanışlı bir hediyedir.
Saat veya akıllı bileklik hem aksesuar olarak kullanılabilen hem de zaman kontrolü için iyi bir hediyedir. Örneğin telefonuna sık bakamayan veya pek anlayamayan anneler için arandığı zaman bilekliğin titreme özelliği çok kullanışlı olur. Namaz kılıyor ise ezan vakitlerinde kurulmuş alarmlar da bilekliğin titremesiyle ona namaz vakitlerini hatırlatabilir. Ortalama 350 400 tl aralığında fiyatı olan markalar bu anlamda çok kullanışlı ve kalitelidir.
Hobilerine ve ilgi alanlarına odaklanırım ben annemin.7/ 24 anne modunda veya yaşlı ruh halinde olmak mecburiyetinde değil. Ona kendisini iyi hissettirecek güzel alternatifleri keşfederim.
Yorumlara bir göz gezdirdim. Mesleği öğretmenmiş. Üzerinde ismi yazılı dolma kalem olabilir. Isim yazılı ajanda olabilir not tutabileceği. Küçük ev aletleri olabilir türk kahve makinesi gibi. Ama anneler gününde genel hediye alınmasını sevmiyorum ben pek. Direkt kişiye alınması daha hoş. Güzel bir kolye olabilir. Ama isme özel kalem veya ajanda daha hoşuna gidecektir.
Nota Dükkanı diye bir sayfa var, form dolduruyorsun senin için istediğin kişiye istediğin içerikte şarkı yazıyorlar ve sonra da stüdyoda profesyonel olarak kaydediyorlar. Tamamen kişiye özel ve unutulmayacak bir hediye, bence böyle bir şey yapabilirsin. Klasiklerin dışında bir şey yapmak her zaman daha fazla akılda kalıcı olur
kol çantası. fular aksesuarlılar çok hoş duruyor. ben kol çantası sevmiyorum ama benim bile hoşuma gidiyor. yorumlarda öğretmen olduğunu yazmışsın. eminim beğenecektir. orta boy bir çanta, onun için de kullanışlı olacaktır. çok pahalı bir şey olmasın. hoş bir izlenim bırakmayabilirsin. ilk kez hediye alıyorsun sanırım. bana kalsa alma, derim ama bana kalmamış.
Ne alırsan al muhtemelen gönülsüz olarak alacak beğenmemiş izlenimi verecek o yüzden fazla da düşünme derim çok uçuk bir şey alma kıyafet tercih etme orta ayarda bir ev eşyası olabilir mutfak işlerini kolaylaştıracak bir mutfak aleti olabilir kullandıkça seni hatırlasın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
maddi durumunuz ne bilmiyorum ama maddi duruma göre yazıyorum kolye yüzük araba ev kıyafet motors@klet spor aleti müzik aleti hotel de 1 ay tatil nusret veya czn burak ta yemek yurt dışı tatili ev eşyaları beyaz eşya son model dokunmatik telefon veyada kayın validene senin hediyen ben ve oğlun diyerek te ona sarılıp öpebilirsiniz T
Ben insanlara neyi sevdiğine göre hediye seçiyorum. Giyecek bir şey alacaksam, tarzına uygun, sevdiği renkten alırım. Kitap okumayı seviyorsa, sevdiği türden alırım. Yemek yemeyi seviyorsa, yiyecek bir şey alırım. Tanımadığım kadın ise çiçek alırım.
Gördükçe seni hatırlayacak bir şey almalısın. Mesela çok şık bir çerçeve. Salonuna kesinlikle koyup içine sevdiği aile fotoğrafını koyacak. Bu sayede hem sevdiği fotoğrafı görecek hem de senin çerçeveni 😅 öneri sunardım ama zevkini sen ve sevgilin daha iyi bileceği için ona uygun harika şık bir şey olsun 🙂
Carrefoursa'dan aldım ben hatta ablama göndermek için çekmiştim. Kayınvalidem kahve hastası kahve makinası aldım. Ama burada birçok üründe indirim var. Ablam kayınvalidesine bir çanta dolusu kişisel bakım ürünü aldı. Bence o da güzel bir seçenek. Tabi kendi annelerimize de alınca x2 oluyor :) Ama feda olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ya bana doğum günümde minik bir hediye almıştı o çok sevinmiştim hani değerli sonuçta düşünmüş almış istemiş.. fiyatı büyüklüüğü önemli değil beni kızı saymışş.. bende istiyorum birşeyler almak ama ney.. :(
Kaynana için, Bütçe iyiyse; Ve kaynana genç ruhluysa Boyner, kiloluysa Marcs&Spencer, klasik severse Vakko veya Beymen hediye çeki verin. Bütçe azsa; Bir buket çiçek idealdir.
Neler yapmaktan hoslanir ilgi alanlarini bilirsen hediye almak daha kolay olur mesela yemek yapmayi seven biriyse mutfak arac gerecleri alabilirsin
0
1 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Hemsire kendisi. Bos durmayi sevmeyen biri. Kahve cok sever. Guzelligine cok onem verir. Kahve fincanini evine ziyarete giderken alacagim. Ayri sehirlerdeyiz bu arada
Ayıp olmaz o senin annen değil. Ama samimiyetine inanıyorsan al bir şey. Ayrıca benden sana tavsiye fazla samimi olma, mesafeli ol. Sonra pişman olursun.
Evet gerçekten zor işler. Ama dediğim gibi hiç samimi olma. Tabi saygılı ol, güler yüz göster. Ama mesafeyle. Sonra pişman olursun. Baştan koy mesafeni.
Bence yiyecek veya cicek almaktansa her zaman anısı olcak her giydiğinde seni hatirlayacagi birsey olmali kiyafet tarzinda veya kullancagi birsey bana göre kiyafet daha mantikli şal olur gömlek olur ne tarz giyiniyorsa begenebilcegi bisey olmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eşiyle evlilik fotoğrafına el işlemesi bir çerçeve yaptır ona özel eminim bayılır hem manevi, hem görsel olarak memnun olur
Kapalı ise bir eşarp ya da giysi olabilir güzelliğine önem veriyorsa bakım malzemesi makyaj malzemesi çiçek biraz anlamsız geliyor bana kullanabileceği bir şey daha mantıklı olabilir