Ben kesinlikle takıda bijuteri kullanamıyorum alerjim var. Vücudum direkt kabarıp kızarıyor. Altın ya da gümüş tercih ediyorum bende. Bazende çelik. Ama gümüşlere bayılıyorum. Baleyi çok sevdiğim için gümüşçüde balerin ayakkabılı bir kolye yaptırmıştım. Yaklaşık dört sene önce o zaman verdiğim para 260 tl oldu. Evet fazla belki ama sürekli takıyorum. İyi ki aldım dedim. Yani eğer çok beğendiysem, gerçekten kullancaksam durumum o an müsaitse alırım. Çünkü kendimi biliyorum içimde kalcak. O kolyede güzelmiş eğer kullanacaksan al derim. Gümüş hem zarifte durur. Bijuteri olanlar ayrıca bir süre sonra rengide atıyor. Bende şu sıralar bu kolyeye aşık oldum bakalım🥳
Alışveriş & Hediyeler konusunda 470 cevap paylaştı.
Bu kolyeye bayıldım. Ben sürekli gümüş kolye takıyorum max verdiğim para 180 lira oldu. O da benim için fazla özel bir kolye olduğu içindi. Ama şu an düşündüm de ben bu kolyeye 200 tl veririm. Ciddi anlamda çok hoş. Fazla güzel. Eğer Trendyol gibi online bir siteden alacaksan indirim kuponu tanımlanmasını bekle. Bu şekilde daha uyguna alırsın. Ya da şimdi sevgililer günü geliyor ardından kadınlar günü illa bir indirim olur. :)
Gümüşe para harcamam, alacaksam biraz biriktirir altinini alirim. Çünkü gümüşten sıkılınca bozamiyosun. Ama altin surekli deger kazaniyor. Ama gorseldeki kolye güzelmis. :)