Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni sevdiğini söyleyen kişilerde almaz, sosyal medya vb uygulamalar da doğum günü vs kapalı hepsi hatırlayan 2 ya da 3 kişi çıkar bu yüzden çok yanlız kutladığım doğum günü kutlama derken cidden yani mekanda pasta falan alıp gidiyorum ve kendime hediye alıp hediye paketi dahi yaptırdığım zamanları bilirim, mutlu olmayı kişilere ve ya olaylara bağlama derim mutluluğu kendinde sen yarat
410 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ben ona okadar çok hediye aldım ki her doğum gününü kutladım o benim doğum günümü bile kutlamadi o ara küstük kutlamadi şimdi başkanına hediye alınca çok kirildim
Cevap sahibi+1 yılBende sevdiğim kişi için çok hediye aldım her özel günü partiler düzenledim vs vs o hediyeyi bırak telefonla bile aramadı kutlamak için, ama seviyorsun ya olsundu sevdiği insanlara hediye falan alıyordu oysa hu işler böyle gider arkadaşım sal gitsin kendini kırdığına değmez değmiyor da
Cevap sahibi+1 yılYorumu beğenmeyen arkadaş kim merak ettim doğrusu 🤔
Soran+1 yılAynen artık biraktimm
Cevap sahibi+1 yılSenmişsin ben de diyorum nie disklike yedik 😅
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi dediğim gibi yap, mutluluğu kişilere ve ya olaylara bağlama emin ol kendini daha da mutlu edersin
Soran+1 yıl🤭
Cevap sahibi+1 yıl😊😊
Soran+1 yılDenicem
Cevap sahibi+1 yılHaydi bakalım 😊
En İyi Cevaplar
Doğum gününü kutlamaması kabul edilir belki öyle biridir ama senin doğum gününü kutlamıyoken başkasınınkini kutlaması ve ona hediye alması kişiye göre davrandığını gösteriyor. Demek ki sana değer vermiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede oyle
bence sen bundan sonra ona hediye almayı bırak. hediye işi tek taraflı olmamalı birazda onun seni düşünmesi lazım. sana değer vermeyenla fazlada uğraşma.
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle yapicam
Soran+1 yılBitirdim zaten
Soran+1 yılAynen insan yeni tanidigi kişiye hediye alıp kaç senelik konuştuğu kişiye hiç bişey almaması çok acı ve hayatında ona hediye veren tek kişide benim
+1 yılKimi insan oğlu evlâdı yerine koysak gahpeeelik oranı yükselir kimseye o size bi şey vermeden kendinizden bisey vermeyin size 1 sevgi verdiyse 1.5 sevgi verin en fazla.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılErkek milleti ayni ya hic degismiyor hangi erkek oyle cok guzel hediyeler aliyoki ya da haketmiyoruz abi hep sucu erkeklerde aramanin manasi yok
25 Yorumla
Soran+1 yılAma ben ona hep hediye aldım doğum günlerinde. sprzlr yaptm o bana hiç bişey yapmadi
- +1 yıl
Demekki senin ona verdigin degeri o sana vermiyor
Soran+1 yılEvt vermiyorr
- +1 yıl
Ozaman almaz tabi
Soran+1 yılAslında kiskaniyo sonra canım skkn olduğu zaman ilgileniuo kötü zamanımda yanımda oluyo. ama işte hiç hediye almadi gözüm hediyede değil ama bana almayıp başkasına alınca üzülüdum
+1 yıl, seni buna değer görmüyor belliki. Bırakmalısın onu.
27 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım zaten
- +1 yıl
Çok iyi yapmışsın
Soran+1 yılPeki yazarsa barışmak isterse nasl davranmaliyim
- +1 yıl
Yüz verme sakın. Denenmişi deneme bir daha. Sana daha fazla değer veren biri çıkar karşına. Hangi şehirdesin? öğrencimisin çalışıyormusun?
Soran+1 yılYurt disindaym
- +1 yıl
Eminim seçenek çoktur. Küçük bir yerde yaşayınca yeni birini bulmak zor olurda :)
Soran+1 yıl😂
+1 yılBana almayıp başka kız arkadaşına alıyorsa ben ayrılmanın bir yolunu bulurum çünkü kıskancım baya sinir olurum
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende de anı sorun var
üstüne üstelik çalışıyor ve hiçbir hediye görmedim bu zamana kadar
aldığı şeyler hep ufak tefek kıyafet makyaj malzemesi vs
hiç böyle manevi bir hediyem olmadı yüzük kolye gibi020 Yorumla
Soran+1 yılBana onlarida almadı😂
Cevap sahibi+1 yılbir ilişkide en çok değer veren kız oluyor zaten gerisi hikaye
Soran+1 yılHediye almamasını anlarım ama daha yeni tanıdığı kişinin doğum gününü kutlayip hediye alması uzuyor
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle çok haklısın
Soran+1 yılBenim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız sevdiğiniz kişi size hediye almazken başka bı arkadaşının doğum gününu kutlayip çok güzel bı hediye gonderiyo
Cevap sahibi+1 yılkendisine rahatsız olduğum durumu açık açık söylerdim. Sizin ilişkiniz dışı bir kıza hediye alıyorken , sana almaması gerçekten bir kız için kalp kırılma söz konusu. Önce sebep sormalısın neden yaptığını
Soran+1 yılSöyledim bana kaç senedir hiç bisey almadın baskasina aliyosun dedim haklısın sevdgim özür diledim dedi bende sendeki değerimi gördüm kınamak istemiyorum seninle dedim btii instgram şifrelerinizi ikimizde vermiştik bende zaten onun instgraminda gördüm hediye gonderdgi kişi etiketlemis
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım sana tavsiyem şudur, verdiği değer kadar değer ver daha fazlasını verirsen havalanıyorlar. Çok hediye alan biriysen biraz ara ver ve ona inat hediye iste mesela ay şu çok güzelmiş keşke alan birileri olsa gibisinden. Senin zor bir kız olduğunu ve diğer kızlardan özel olduğunu anlasın.
Veya şöyle bir şey de yapabilirsin. Bir arkadaşının erkek arkadaşı kıza bir şey aldıysa hiç eğer ona at ve ay çok düşünceli değil mi X kişisinin sevgilisi baksana ne güzel sürpriz gibisinden isteğini belli etmelisin :)
Soran+1 yılAma benim öyle bı kişiliğim yok bu zamana kadar okadar çok hediye aldimki karşılığını bile vermedi zaten konuşmayı bitirdim çünkü yaptığı gerçekten kalbimi çok kirdi cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra onun karşısında daha farklı profilde kız gibi görüneceksin. Ona pasif bir adımla yaklaşma sakın ne istedğini belli et yoksa değiştiremezsin huyunu. Asıl ben teşekkür ederim :)
Soran+1 yıl🥰
Soran+1 yılSiz hediye aldinizmi peki
Cevap sahibi+1 yılBen her seferinde her özel günde hediye alıyorum. Allah var kendisi de alıyor fakat diğer yaşıtlarıma yüzük gelirken bana tişört gelmesi biraz üzmüyor değil.
Çaktırmadan dile getiriyorum ama anlamak istemiyor gibi. 14 Şubatta bekliyorum inşallah alır ama sanmam
Soran+1 yılİnşallah alır 😊
Cevap sahibi+1 yılİnşallah :) Daha nasıl belli edebilirim bilmiyorum :D
Soran+1 yılYinede sanslisiniz en azından ufak tefek bisyelrr almış ben onuda alamadım😥
Cevap sahibi+1 yılEn kısa sürede alırsın inşallah :) Kendisi düşünsün valla
Ben erkek olacağım kız arkadaşımı hediyeye boğardım. Bunlar niye böyle hödük anlamıyorum :D
Soran+1 yılValla bende anlamıyorum tamam herzamann yanımda oldu her istediğimi yapiyodu instgramina falan giriyordu mesaj falann geldim kiskaniyodu ama değer vermiyomus onu anladim
Cevap sahibi+1 yılHiç takma kafana boşver
Soran+1 yılAynenn
+1 yılDaha önceden mi sevgilindi senden ayrılınca sevgilisine mi aldı yani?
116 Yorumla
Soran+1 yılHayır biz kaç senedir beraberiz bana hiç hediye almadi doğum günümü bile kutlamadi ben ona bir sürü şey aldım doğum gününü kutlarım o bana hiç bişey yapmadi instgraminda yeni tanıdığı arkadaşına hediye gönderdiğini doğum gününü kutladığını gordum
- +1 yıl
Reis bu senden ayrılma teklifi bekliyor
- +1 yıl
Sevgilisine almayan adam başkasına niye alsın. Ki kutlamamış bile
Soran+1 yılAyrıldım zaten instgram şifresini falan değiştirmemiş vtsapta profilinde duruyo ama bn sifremide değiştirdim vatsaptanda goremiyo
- +1 yıl
Senle birlikteyken mi kıza yolladı hediyeyi
Soran+1 yılAynen zaten beni üzen de bu oldu hiç hediye almayan bı kişi olsa anlarım ama bana almamisken başkasına yeni tanıdığı bı kişiye hediye alması kalbimi çok kirdi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAma abla olarak gördüğü bı kişiydi hediye gonderdigi kisi
- +1 yıl
Sadakan olsun o ite. Kurtulmuşsun iyi ki ondan. Kalp kırıklığı elbet geçer, ama onun da çoğu şeyi yaşayacağına eminim
- +1 yıl
Olsun gene de bir çift güzel laf etmek zor değil
Soran+1 yılSöyledim ben buna gözündeki değeri gördüm bana yapmadığını başkasına yapiyosun dedim dediği tek sey haklısın özür dilerim
Soran+1 yılBaşkasına da göndere bilir ama bana bu zamana kadr hiç bişey yapmadi ben ona haddinden fazla hediye aldım doğum gününü kutladım ister istemez insan karşılık bekliyo
- +1 yıl
Adam baya baya ayrılmayı düşünmüş, ilk adımı kendi atmamak için de seni gazlamış
Soran+1 yılBilmiyorum kafam okadar karisikki
- +1 yıl
Değmiyor işte bazen
Soran+1 yılEvet değmiyor anladim bunu
sevgilisi varsa cok yakin degilseniz almaz tabi hediye
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyiz zaten
Görgüzüslük bence.. sana birçok kez hediye alan birine, en azından 1 hediye verseydin bari.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvt ya bende bunu anlamıyorum
Soran+1 yılAlmadi
Soran+1 yılBunu daha yeni anlaya bildim önceden diyordum ki kimseye almiuor ama başka birine aldığını görünce hersey btti bende
+1 yılSende bidahaki sefere ona alma bak tepkisi ne olacak acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi konsmuyorum ama bende artk umursamicam
+1 yılHediye almayan ve sadece adı sevgili olan sevgiliden nefret ediyorum 😡
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç kimseye almasa anlarm ama baskalqrina aliyor
Hediyeyi geç doğum gününü bile kutlamamış sadece düşüncesizlik
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılPeki nasıl davranmam lazim
Soran+1 yılPeki
+1 yılBelki de unutmuştur ya da hediye bulamamıştır ya da hiç sevmemiştir :(
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasına alıyor ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar süredir birliktesiniz? Bence bunu ona söylemelisin kırıldım, neden almadın? sebebini sor bakalım ne diyecek
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim ben sana herkestn çok güveniyorum değer veriyorum haklısın özür dilerim dedi
Cevap sahibi+1 yılÇok garip sadece özür dilemiş bi sebebi bile yok unuttum dese daha iyi olurmuş zamanım yetmedi flnda geçerli olurmuş.
Boşver sen kendine hediyede alırsın, mutluda olursun.
Sen onu düşünüp hediye falan alıyosun içinden geliyor ama onun gelmemiş demek ki odun. Güzel kalpli insanlar kötü kalpli insanlara sadece yol vermeli aksi halde yıpranırsın üzülürsün boşa vakit harcarsın
Soran+1 yılAynen valla hayatında hediye alan tek kişide benim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşver bacım değer verme köpek olsun bak sana hediyeyi döktürtür
11 Yorumla
Soran+1 yılUzak duruyorum zaten bitirdim
+1 yılSeni sevmiyor bence..
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılSeni takmıyor sende ona alma
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyorum zaten
- +1 yıl
En iyisini yapıyorsun
+1 yılDeğer vermiyodur bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Evet
+1 yılKimileri odun burcundan o yüzden olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBenden başka birilerine alıyor ama
- +1 yıl
Daha fazla üzülmeden bırak gitsin
Soran+1 yılBıraktım bitti zaten ama çok seviyorum butun hatalarını görmezlikten geldim ama bu yaptığı canımı çok yakti
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. kalaslık vardır ruhunda
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasına hediye alıyor ama
Soran+1 yılEvt
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğersiz görüyor çünkü ayrılma sebebi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak isteseydi bahane uretmezdi ayrilanda benim zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılOndan hayır gelmez sevmiyor demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yıl😥
+1 yılÜzüldüm
24 Yorumla
Soran+1 yılSiz olsaydiniz ne yapardiniz
- +1 yıl
Yok sayardım
Soran+1 yılBenim yerimde siz olsaydınız ne yapardiniz
Soran+1 yılBende zaten konuşmayı bitirdim
hediye alsin. diye kimseyi sevmedik be anam
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır benimde gözüm. hediyede değil başkasına alıyorsa bana niye almiyor
Gerçekten sevse alır
18 Yorumla
Soran+1 yılTaamm
Soran+1 yılEvt
Soran+1 yılUğraşmayı bıraktım zaten
+1 yılNasilda Odun birisi.
119 Yorumla
Soran+1 yılİşine geldiği gibi davraniyor
- +1 yıl
Insan utanir ya. Sen hediyye almissin bari tebrik eder insan dogum gununu bu ne bicim adam. Boyle kilibik tipte adamla devam etme bence daha erkek adam olan birini bul
Soran+1 yılAynen insan bı karsiligini verir demi
- +1 yıl
Ya kanka bosver boyle asalagi. Cokta umursama
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
Soran+1 yılUmursamıyorum artk instgram şifremi falan değiştirdim vatsaptanda goremiyo zaten şuanda yurt dışındayım
- +1 yıl
Ohh sefan olsun iyi yapmissin yurt disindanda bul bitane yakisikli gorsun gercek sevgili nasil olunur
Soran+1 yılİnstgramin şifresini değiştirmemiş ayrılırken bana şey dedi haklısın seni çok seviyorum kendine dikkat et ben seninn gelmeni 4 gözle bekliyorim falan dedi bende ayrildim
- +1 yıl
Dene. He anca beklersin nahh gelirim. Hem umursama hemde gidince boyle soyle. Istemem yan cebime koy dermis gibi
Soran+1 yılEvet yaa
- +1 yıl
@omur3427 👍heriii
- +1 yıl
@omur3427 azerice 😁
- +1 yıl
@omur3427 🇦🇿🇷🇺
- +1 yıl
@omur3427 hangisi? Rusmu azerimi?
+1 yılBosverrre
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapcam
Tanga alsa giyer mydin
09 Yorumla
Soran+1 yılBen sana alayım sen giy
Soran+1 yılHiç bişey almıyor diyorum
Soran+1 yılGiyerdim
Soran+1 yılNeden soruyosun bunlari
Soran+1 yılSananee
Sorsana aga
03 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
Soran+1 yılSordum özür diledi sadece
Sizi umursamıyor dur.
05 Yorumla
Soran+1 yılUmursuyor aslinda
Soran+1 yılBende bunu anlamıyorum her istedgimi yapiyodu hergun saatlerce konuşuyorduk kiskaniyodu biyere gitigimde haber vermedigin zaman merak ediyordu instgram şifrelerinizi biliyoduk
Soran+1 yılOla bilir
+1 yılSenin kadar geniş değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Alışkanlığı yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılYeni tanıdığı arkadaşına hediye gonderiyo ama doğum gününü kutluyor
Soran+1 yılAynen
+1 yılSevmiyor bellide
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Detaylı bilgi