sevgilime 1. yıla özel hediye almak istiyorum öneri yapar mısınız
ve birde doğum günü için klasik şeyler olmazsa sevirinim
ve birde doğum günü için klasik şeyler olmazsa sevirinim
Selam canım :)
Yıl dönümü için çok güzel bir fotoğraf albümü hazırlayabilirsin. Kastettiğim normal albümler değil. Sosyopix de satılan minik fotoğraflı albümlerden. Bu albümün özelliği istediğin şekilde yazılar yazıp zevkine göre dizayn edebilirsin. Hatta ben şuraya minik bir
bıraktım. Üzerine basarak bilgi sahibi olabilirsin :) Bende yıl dönümümüz için erkek arkadaşıma yapmak için sabırsızlıkla bekliyorum :)
Arıca sevdiği şeyleri de alabilirsin. Benim erkek arkadaşım gitarı çok sevdiği için ona doğum gününde gitar aldım sonraki doğum gününde pikap ve plak aldım. Ayrıca kendisi mühendislik okuduğu için beyaz bir baret alıp karikatürlerimizi çizdim üzerine :)
Bu tarz sevdiği şeylere yaratıcılık katabilirsiniz. Çok tatlı oluyor. Aklıma çok şey geldi şu an sen sormak istersen bana yazabilirsin :* <3
çok teşekkür ederim çok güzel fikirler
Merhabalar tatlım.🤗
Öncelikle mutluluklar dilerim. Sevgilinize yıl dönümü için çift saatleri alabilirsiniz.
İnternette uygun fiyatlarda saat satışları yapılabiliyor.
İkinci olarak çift kazakları da alabilirsiniz. Çok uyumlu görünürsünüz.🙂
Ve son önerim. Bu çok güzel bir şey🤭 internette görmüştüm gece lambası ama ışığı kapattığınızda istediğiniz bir yere ikinizin olduğu resim yansıyor ve bu çok hoş bir ürün.
Mutluluklar dilerim tekrardan.🤗🤗🦋
çok teşekkür ederimm
Cevap
5Cevap
Bence güzel bir kazak ve atkı alabilirsin
Bence :)
Sevgilinle fotoğraf albümü yatırabilirsin ve o fotoğrafı çekilirken ne hissettiğini yazarsın. Bunun için bir-çok site var.
Ya da cüzdan veya saat kordonuna isim yazdırabilirsin. Bunlar bana hoş geliyor :)
Parfüm kazak saat bileklik pantolon gibi hediye al eğer değer bilirse
Güzel bir gün geçirmeniz için bir şeyler ayarlanabilir. Piknik gibi, at çiftliği gezisi gibi ya da güzel bir yerde kahvaltı gibi
sevdiği sanatçının albümü
boğazlı kazak
telefon kabı
ps4
atari
saat
parfüm
fotoğraf albümü
odası için bir obje
Fotoğraflarınızn olduğu bir albüm hazırla
akıllı saat
Bütçeniz ne kadar?
çok değil 200e kadar çıkabilirim
200 tl ye bir satt alabilirsin.
Vay be bi böyle sevgilim olmadı böyle kadına ömrümü veririm ama gerçek sevgisini verecek yarın birgün ayrılmadığı sürece
@mehmetçik_0614 umarım bi gün sende seni çok seven birisini bulursunn
@mehmetçik_0614 ne konuda ciddi miyim
Sevgilinle ileriye dönük yani
@mehmetçik_0614 yani küçük değilim laylaylom yapmam
kamyon hediye et.
öğşöçyöçhjmöçğ düşünücem
etek giyebilirsin
nE
ne nesi
hediye alıcam etek giyebilirsin ne alaka
etek al giy diyorum akıllı 🤭🤭🤭
En İyi Cevap