Erkek arkadaşım yakında Askere gidecek. Askerde lazım olacak birkaç bir sey aldım ama tras bıçağı falan da almak istiyorum. Geçen büyük bir markette elime bu wilkinson traş makinesi geldi, pilli falan böyle. Beğendim gibi oldu aslında ama emin olmadım. Daha önce aranızda bundan kullanan var mı veya başka önerebileceğiniz bir sey varsa lütfen benimle paylaşın 🙏 Şimdiden teşekkür ederim 🙏
wilkinson sword quattro titanium precision pilli tıraş makinesi diye geçiyor internette
wilkinson sword quattro titanium precision pilli tıraş makinesi diye geçiyor internette
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Al al çalsınlar 4. gün oda kavga etsin başı belaya girsin. Herkes jilet kullanırken bey baba makineyi çıkaracak orda ben kralım dicek yok yaa harbimi🙂 hayırdır 5 yıldızlı otel mi orası saç jolesini de gönderöeyi unutmayın. Amma a. ptal insanlarsınız
Sen çalan tarafsin herhalde aptal insan. Gelmişim sormuşum düzgünce çalarlar kardeşim alma demek varken ne laf etmişsin beee. Eyvallah yinede
Çalan taraf değilim koğuusumdanda 1 tane iplik çaldırtmadım kavgamıda ettim. Zamanında. Sadece sinir oldum bu adamlar ramboluk yapmıcak bordo bereli olarak gitmiyo 6 ay askerlik ya devlet donuna kadar veriyo. Orda ayrımcılık yok. Allah çarpsın evden ekmek almaya gider gibi tek başıma gittim 1 sene sonra tek başıma döndüm. Bu millet çok abartıyo. Ona yükseldim biraz kusura bakma. Neyse usta birliğine gittikten sonra istersen laptop gönder ama acemilikte sakız bile götürmesin.
Usta ben nerden bileyim çalacaklarini djsjnfmsnd hiç Askere gitmedim 😄 Şakası bi yana aklımada gelmedi çalınabileceği. Saolasin görüş almış oldum, bilgilendimde.
Hiç yakinim falanda gitmedi o yüzden sorup araştırıyorum. Eyvallah tekrardan🙏
Çalarlar onu en boktan hangisi ise onu alın
Hmm bak o hiç gelmedi aklıma saolasin. Önerebileceğin birsey var mı peki onu bari alayım
Alma parana yazık çalıyorlar
Aklıma çalabilecekleri gelmedi 😄 O zaman bunu alayım ben gidinceye kadar kullanirsa kullanır kullanmazsa gelince kullanır artik. Saolasin 🙏
s*erefsizler çalıyorlar valla dona kadar calıyorlar hatta o yüzden askere gidince hep dandik eşyalar götürücem yanımda yoksa yazık oluyor
Olur al
Kullandin mi daha önce
Evet, guzeldir