Kız kardeşim var 11 yaşına giricek ama daha olgun dusunen birisi yani 13 14 diyebiliriz yaşına..
Doğum gününe ne hediye alabilirim.. acil fikirlerinizi beķliyorum 🥰
Doğum gününe ne hediye alabilirim.. acil fikirlerinizi beķliyorum 🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neşter alabilirsin. Böylece tıp okuma aşkı gelip geleceğin mucize doktoru olucak ve kansere çare bulucak
Sağlık uźerine ben okuyorum Şu an ne cektigimi goruyo ve nefret ediyo 😊
Ne okuyosun? O zaman ahşap çekiç al hukukçu olup yargı dağıtsın
Sahibinden 0 diploma al burger king kasiyeri olsun. Benim en büyük hayalim bu, hergun hamburger yiycem ❤️
Konu şu an bence benim ne okudugum degil
Mesleğini de ben belirleyemem ya herkes özgür 😊
Ilerki yaşantısına karışamam malesef
Bence karışmalısın bim kasiyeri falan olur görürsün sonra orda aç kalır çocuk
O kadar da salak değil ki 😂😂
He ama bide liseye falan gecsin o zmn goruruz gercek yuzunu
Evet bende hiç salak değilim o yüzden bim yerine burger king seçeceğim 🤓
Hayallerinin pesini bırakma beles burger 😂
Benim idolüm bizim mahelledeki hödük minibüs şoförüydü. Niye onu örnek mi alıyom? Hayat herkesi ters köşe yapar ama bu sefer ben hayatı ters köşe yapçam. Okul birincisinin hödük bi minibüs şoförü olması çok marjinal
Teşekkür ederim abla, seni çok sevdim sende gel sana da 1 tane beleş veririm. Kardeşin de CV ye benim adımı yazabilir, yardımcı olurum 😉😉
Bu hayatta kimseyi ornek alamaliyiz bence cunku sen yaşıyosun kurallar senin sen kendin icin bisey yapmalisin baskalarinin taklidini degil kendin olmalisin
Burger işini de kapat bence hayatına bi yol ver sora cok pisman olucaksin bir seyi cok fazla dersen o olurmus pisman olacagin seyler yapma dusunme
Abla çok doğru söylüyor onu örnek alma bence direkt binibüs ol sen bunu kimse denememistir
Ama abla neden kapatiyim, bu benim en büyük hayalim :(
Sen bi aile kurucaksin ve o aile nin sorumluluklari olucak sen kolay mı sanıyosun asgari ucretle gecimek
Cocuksu hayaller bedava burger falan
Evet kolay işte. Eve her gün burger götürürüm. Düşünsene sabah akşam hatta beslenme çantanda bile hamburger var. Ne kadar havalı 1 TL fark vermeden büyük boy patates falan almak.
Ben aile kurmicam. Çünkü kısırım. O zaman ben börgır kink açıp obez olam. Arkadaş da at antrenörü olup bana at eti getirsin. Güçlerimizi birleştiriyoz oke mi @ezgilerden
Hayır ben kasiyer olcam tek hayalim bu. Ama ablanın kardeşini alıp küçükten yetiştirebiliriz bence
Salın kardesimi gidin obez olun sorada bana gelin ben sizi tedavi edim tamam 😂😂
Neyse hediye bulcaz once sora obez olun
@Ezgilerden Hileli eti öğretiriz. Arada pamuk, yerdeki tozu kiri koyar malzemeden kaça... Öhöm pardon tasarruf ederiz. Devir tasarruf devri
Devir kazık devri yanlıs oldu o 😂
Abla kardeşine midilli al biz hiç onu denemedik. Belki müşteriler onu da sever
Kardeşine hediye alma. Hatta eşyalarını çöpe at. Yoklukta büyümeyi öğrensin
Buldum çözümü sizden umit beklemiycem..
Gidip kendim bulmaya calisim
Yine kıymetimiz bilinmedi. Dünya çoggötü
Hayırlı isler size adres atın size para kazandirmaya gelek
Ben açık sözlü biri olduğumdan sana açık adresimi veriyom. Bilinen evren > Samanyolu galaksisi > Güneş sistemi > İç gezegenler > Dünya > Eski dünya kıtaları > Asya kıtası > Türkiye > Marmara bölgesi
Ankara /Merkez herkes giremez 😉😉
@Ezgilerden Ankara merkez patlıyo herkes diye okuyodum az kalsın
@hz-ornitorenk cok aciklayici oldu sanki
biliyom
@ezgilerden ben girerimmmm😂
Merkez patlamiyo. Ulus Cebeci falan patlıyor genelde
@Ezgilerden Kim patlatıyo
Abla benim adımı ver alırlar seni
Valla ben hiç gitmedim, gidenlere sormak lazım
@Ezgilerden ulus cebeci cankaya gardaş deriz knkya bize heryol paris degil
La bize yeryer ANGARA 😂😂
Abla Çankaya'yı karıştırma ben oralıyım. Biz elit insanlarız bi kere
Kardeşine doğum günü hediyesi olarak kuzu al. Hem kuzuya binip gezer hem de yer
He cınım tarla falan var mı ya biriniz beni hakan işleyene göturun 😂
@hz-ornitorenk kuzu etiden nefret ediyorukkkkk😖
Keçi al
Davuk al ben çok severim, misafirliğe gelirim
Ay tamam ben size bisi sormadim sayin...
Abla neden böyle yapıyorsun, ben seni çok sevmiştim :(
Ciddi bisi sormustum!
Biz dalga mı geçiyoz gecenin bu saatinde sence? Ciddiye alıp cevap veriyoruz gördüğümüz muameleye bak. Ayıp ya, aşk olsun, aç koynunu guguk kuşu pislesin.
Abla kalbimi kırdın. Hayallerimi açtım sana senin yaptığın muameleye bak gerçekten. Hakkım helal değil öteki tarafta görüşürüz :(
@Ezgilerden Okul çıkışında kıstırıp dövcek çocuklar gibi oldu sdfljdsaşfldsş Öteki tarafta tırpanla koşucam onun üstüne
Elimi bile sürmem. Cehennem zebanileriyle uğraşsın dursun artık. Küçücük benim kalbimi kırdı
Dalga geciyo gibisiniz
Goruselim yani napicaz baska care yok eninde sonunda gorusce,
Biz dalga geçmeyiz bu konuda. Dalga geçilecek konu var dalga geçilmeyecek konu var. Duyarlı insanlarız biz. La torbacı olak mı? Hiç bitmicek sektör. Millet sıkıldıkça uçuyo
https://youtu.be/yMsNdXSvuPA
elveda diyorum bu şarkıyla abla...
cep telefonu
Var ztn
zarf içerisine para koy zarfı hediye et para mutluluk verir
Mantıklı, son çözüm kullanabilirim.
sevgiler
Olgun bir şey al
O ney iste
Mesela kitap
Düşünücem, ama onu mutlu eden bisey olmuycak.
Hani kar küresimi ne diyolar ondan al
Sincap al
Ne alaka 😂
Kuş al muhabbet kuşu
Evde 2 tane var
Kitap
Düşünücem, ama onu mutlu eden bisey olmuycak.
Tamam onu mutlu edecek birşey al tabi fakat kardeşine bişey katacak bir hediye olsun mutlu olmanın yanında
Bu yorum en haklisi galiba o yuzden dusunuyorum iste bos bos durucak bisi olmasin bi işine yarasin diye
Hadi bakalım