Alışveriş & Hediyeler Under Armour marka spor ayakkabısı kullanan var mı? göçmenkızınew Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor hediye geldi 799tl etıketı var kullansam mı satsam mı karar veremedım okadar kalıtelı mı deneyen oldu mu? Güncellemeler+1 yıl ah cesaretsız erkekler gızlıden yorum yapamadınız dıye özel mesajdan mı rahatsızlık vermeye baslaıdnız :P Under Armour marka spor ayakkabısı kullanan var mı? Cevapla Marka Soruları Ayakkabı Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Honey_mom Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Türkiyede satılmaz en azından ben görmedim yurt dışından alıp kullanmıştım orta kalite bir ayakkabı 1 4 Yorumla göçmenkızınew +1 yıl orta kalıte ıse gıymeyıp iade edeyım en ıyısı Turkıyede magazası var Yorumla Honey_mom +1 yıl Yurtdışında nıke falan ayarında türkiyede hiç görmedim Yorumla göçmenkızınew +1 yıl thanks beybi Yorumla Bukern +1 yıl Her avmde var neredeyse. Ayrıca Nike'ın kalitesiz birçok modeli var ancak underArmour da kalitesiz ürün göremezsin Yorumla
Jaleorhon_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ya yere basmıyorsun tamam mı bulutlara basıyorsun gibi 1 3 Yorumla göçmenkızınew +1 yıl gercekten mı mı lıla rengı gelmıs rengını de cok begenmedım aslında Yorumla Jaleorhon_ +1 yıl satıp daha beğendiğin bi model de alabilirsin ama rahattır yani senelerce giyersin Yorumla göçmenkızınew +1 yıl eyvallah sahol Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl On numara ayakkabı ben o kadar ayakkabı parçaladım ama böylesi böyle kaliteli görmedim desem yeri 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 660 cevap paylaştı. Evfe giy baktın beğenmez isen rahat değilse satarsın 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. O kadar verilir mi ya 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 820 cevap paylaştı. Kalitelidir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Türkiyede satılmaz en azından ben görmedim yurt dışından alıp kullanmıştım orta kalite bir ayakkabı
orta kalıte ıse gıymeyıp iade edeyım en ıyısı Turkıyede magazası var
Yurtdışında nıke falan ayarında türkiyede hiç görmedim
thanks beybi
Her avmde var neredeyse. Ayrıca Nike'ın kalitesiz birçok modeli var ancak underArmour da kalitesiz ürün göremezsin
Ya yere basmıyorsun tamam mı bulutlara basıyorsun gibi
gercekten mı mı lıla rengı gelmıs rengını de cok begenmedım aslında
satıp daha beğendiğin bi model de alabilirsin ama rahattır yani senelerce giyersin
eyvallah sahol
On numara ayakkabı ben o kadar ayakkabı parçaladım ama böylesi böyle kaliteli görmedim desem yeri
Evfe giy baktın beğenmez isen rahat değilse satarsın
O kadar para vermem
O kadar verilir mi ya
Kalitelidir.