İlk defa BKM kitaptan kitap sipariş ettim. Ancak en çok istediğim kitap baskısı olmadığı için iptal edildi. Ben de bütün siparişi iptal etmek istedim siteden iptal talebi oluşturdum ama iptal edilip edilmediğini bilmiyorum. İlla ki müşteri hizmetlerini aramam lazım mı? Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olur musunuz lütfen? Kapıda ödeme ile yaptım bu arada. bkm kitap sipariş iptali nasıl yapılır?
Evet siparişin iptal edilmiş olabilir. Eğer iptal edilmedi ise de sorun yok. Kargoya verildi ise eğer kargo takip bölümünden kontrol edebilirsiniz. Dilersenizde arayıp öğrenebilirsiniz.
Bence arayın içiniz rahat etsin en azından.😀
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
İptal ettiğimde daha kargoya verilmemişti ama evet en iyisi aramak şans dileyin. 😄
BKM kitap sipariş iptali yapmak çok basit aslında. Önce bkm sitesine giriş yapmalısınız. Daha sonra yani giriş yaptıktan sonra siparişlerim sayfasına tıklamalısınız. Siparişlerim sayfası üzerinden iptal etmek istediğin ürünü seçiyorsun. İptal etmek istediğin siparişin sağ tarafından siparişi iptal et kısmı var. Siparişi iptal et seçeneğine tıklayınca yani bkm kitap sipariş iptal talebi oluşturduğunuzda siparişi iptal ediyorsunuz. Birkaç gün içerisinde de ödemeniz bankanıza geri yatırılıyor. Bkm sipariş iptali anlayacağınız üzere çok basit.
bkm kitap sipariş iptali nasıl yapılır?
BKM iptal talebinin kabul edildiği nasıl anlaşılır?
BKM iptal talebini oluşturunca siparişiniz iptal edildi diye bir pop up çıkacak önünüze. Ayrıca sistemde kayıtlı olan e-mail adresinize siparişi iptal ettiğinize dair bir iptal maili gelecek size. Oradan da iptal olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Sistemde kayıtlı olan numaranıza da siparişi iptal ettiğinizle alakalı bir mesaj gelecek. Gelecek olan mesajdan da siparişi iptal edip etmediğinizi kontrol edebilirsiniz.
BKM sipariş iptal etmek ve sonradan da kontrolünü sağlamak çok basit yani. Mail ve mesajdan emin olamadıysanız dilerseniz müşteri hizmetlerini arayın. Onlara gönderi numaranızı söyleyerek siparişinizin iptal edilip edilmediğini öğrenebilirsiniz. Canlı destek kısmı da var internet sitelerinde. Oradan da sorununuzu yazıp cevabı bekleyebilirsiniz.
Bu arada eğer siparişiniz kargoya verilmişse BKM'den çıkıyor iş. Gelen kargoyu kabul etmemeniz gerekiyor. Ya da kargo geldikten sonra bkm sitesi üzerinden iade işlemi oluşturmanız gerekiyor. İade işleminizi kabul ederlerse eğer belirttikleri kargo firmasından siparişinizi teslim etmeniz gerekiyor. Geri ödemenizi de birkaç gün içerisinde bankaya yapıyorlar.
BKM kitap sitesini sık sık kullanıyorum ve bugüne dek hiçbir sıkıntı yaşatmadılar bana sağolsunlar. Siz de sorun yaşamazsınız iptal işlemi ile alakalı.
Evet edilir BKM kitap sipariş iptali yapmak çok basit aslında önce bkm sitesine giriş yapmalısınız daha sonra yani giriş yaptıktan sonra siparişlerim sayfasına tıklamalısınız siparişlerim sayfası üzerinden iptal etmek istediğin ürünü seçiyosun iptal etmek istediğin siparişin sağ tarafından siparişi iptal et kısmı var siparişi iptal et seçeneğine tıklayınca yani bkm kitap sipariş iptal talebi oluşturduğunuzda siparişi iptal ediyosunuz birkaç gün içerisinde de ödemeniz bankanıza geri yatırılıyo Bkm sipariş iptali anlıcağınız üzere çok basit.
Evet edilir BKM kitap sipariş iptali yapmak çok basit aslında önce bkm sitesine giriş yapmalısınız daha sonra yani giriş yaptıktan sonra siparişlerim sayfasına tıklamalısınız siparişlerim sayfası üzerinden iptal etmek istediğin ürünü seçiyosun iptal etmek istediğin siparişin sağ tarafından siparişi iptal et kısmı var siparişi iptal et seçeneğine tıklayınca yani bkm kitap sipariş iptal talebi oluşturduğunuzda siparişi iptal ediyosunuz birkaç gün içerisinde de ödemeniz bankanıza geri yatırılıyo Bkm sipariş iptali anlıcağınız üzere çok basit.
Eğer onlar kargoya vermeden iptal etti iseniz iptal işleminiz gerçekleşmiştir. Lakin kargoya verilmiş ise teslim alıp sonra onların verecekleri kod ile tekrardan onlara iade talebi oluşturup geri gönderim yapabilirsiniz.
Zaten sen iptal talebi oluşturursun site de bunu onaylar. Kargoya verilmediyse filan uğraştıracak hiçbir şey yok, bu bir kanundur. Bkmkitap'tan birçok kez sipariş iptal ettim, sorun olacak durum yok.
Siteden yaptım tabii, dönüş beklemedim ki. İptal dedim ve iptal oldu. Sonra mail geldi siparişiniz iptal edildi diye, 3 gün sonra da param iade edildi. İade süreci bankaya göre değişiklik gösteriyor. Sen siparişini içinde görürsün zaten durumunu ve zaten iptal de etmişsin. İptal edemeyecek olsan site sana iptal talebi oluşturmana zaten müsaade etmez, ilgili kısıma giremezsin yani.