Bu şeffaf kargo hakkında ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar malumunuz artık internet çağında yaşıyoruz. Alışverişlerimizi internet üzerinden yapıyoruz. Bu da dolandırıcılara bir fırsat niteliğinde ya parayı havale EFT yoluyla alıp ürünü göndermiyor ya da kapıda ödemeli durumlarda alakasız bir şey gönderip müşteriyi engelliyor. Ben, geçenlerde ismini vermiycem bilindik bir siteden (bilindik olduğu için güvendim zaten) alışveriş yaptım. Ürün geldi kumaş felan gayet kaliteli ama renk benim onlardan istediğim renk değildi. Acaba karışıklık mı oldu ki diye diğer renklerine baktım bana gelen renk sayfada yok. Yani dedim herhalde renk anlayışları Farklı 🤣her neyse iade felanla uğraşmadım gelen renk de fena değildi zaten 😅yine başka bir yerden alışveriş yaptım ürün şeffaf kargoyla geldi gayet de resimdeki gibiydi. Şimdi ben diyorum ki bu karşılar şeffaf Kargo dönemine geçemez mi? Yani en azından satıcılar için böyle bir yasa felan çıksa olmaz mi? Biz o çok tanınan sitelere de güvenemeyeceksek ne yapalım? Ama aklıma bir de koliyle olanlar geldi onlar için nasıl olur bilmiyorum ama en aZından şu poşetler şeffaf olsa? Ya da bu insanlara daha katı cezalar olsa diyorum siz ne düşünüyorsunuz? Lütfen kırıcı olmadan yorum yapın:)
Bu şeffaf kargo hakkında ne düşünüyorsunuz?