Mesela Cocacola Amerikan ama ücretin çoğu İsrail ordusuna gidiyor diyorlar...
?
COCA COLA
FANTA
SPRİTE
NESTEA
DOGADAN
TURKUAZ
NESTLE
NESCAFE
NESQUİK
MAGİ
NESFİT
FRİTOLAY
LAYS
DORİTOS
CHEETOS
RUFFLES
DANONE
DANİNO
HAYAT
TİKVEŞLİ
AKMİNA
HAYAT
MİLKA
KRAFT
JACOBS
TANG
CİPSO
TOBLERONE
UNİLEVER
KNOOR
ALGİDA
LİPTON
BECEL
SİGNAL
DOMESTOS
OMO
DOVE
HUGGİES
KOTEX
LOREAL
APPLE...
ALMAYIN BU MALLARI ARKADASLAR! ACLİKTAN OLSENİZ BİLE ALMAYİN. O PARALAR BEBEKLERE MERMİ OLARAK GERİ DONUYO. YEDİGİNİZ HER SEYDE BEBEK KANİ VAR YAPMAYİN. BİRAZ VİCDAN SAHİBİ OLUN !!
Biri demiş alsan nolur almasan nolur diye. Orda onca asker ölse nolur ölmese nolur...
Mantık BANA bişey olmasın fikrinde. Kendi çocugunun içtiği, kullandığı şey yüzünden ordaki çocuklar ailesiz kalsa nolur kalmasa nolur...
Herkez cok duyarliymis cidden :) o markalar alinmayinca israil batiyo zaten adamlar dunya borsasini yönlendiriyo bunlar gelmis ne sacmaliyolar hadi onuda gectim su anda kullandiginiz telefonlar bilgisiyarlar bile israil katki sagliyo onlarida birakin atın?
Ooo valla varya almamaya kalksak ac kaliriz her sey onlardan gelme turk olarak kedimiz yetistirmeye baksak ne guzel olurdu
Cevap
8Cevap
raflarda dolaplarda gördüğün malların alayı israil malı, değilse yahudi malı. Türkiyede üretilenlerin çoğuda ya tamamı ya da büyük hissesi yahudi olan firmaların malları.
Sen onları alsan ne olurr almasan ne olur. O ürünler bir kere Türkiye tarafından çoktan satın alınmış ve İsrail'e para çoktan gitmiştir. Ayrıca o ürünler olmasa hayat felç olur çoğu şey de İsrail'in parmağı var.
israil gibi sradan milletin bu kadar super asker donanmasina sahip olacagini dusunmuyorum. evet bir seyleri tabiki yapmis ama amerika musluman sayisini azaltmak icin elinden gelen her seyi yapiyo. bence sen bir arastir. ben bu konuda yeterince bilgi sahibiyim.
Ben onu alsam yenisi üretilir ama ben onu almasam market sahibinin elinde kalır ve sahibi satamadığı üründen getirmez
Coca cola
yedigun sprite
ıce tea pepsi fanta bunların hepsı us menşeli olsa da ihricatci firma destekcisi israildir.
Didi ve camlıca candır.
ayrıca kullandığınız bilgisayarların işletim sistemleri herkezin cebindeki iphone lar samsunglar... sadece coca cola almayın demek biraz saçma bence
her şeyde varlar benim tavsiyem ülker ürünlerini tüket
Sana israilin ürünlerini saysam aklın durur. Hadi onu gectim kullandığınız işletim sistemi Windows onlara ait Apple onlara ait Facebook onlara ait her sey onlara ait
Çok var ya aslında akıllıca araştırıp ADAM gibi boykot edelim
O değil de İsrail de Türkiye'yi boykot ediyormuş. Marketlerin bir kısmı Türk ürünlerini kaldırmış. Türkiye Filistin'e destek verdiği için.
Nestle, Algida, Ariel, McDonalds, İpana, Danone vs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar