luluşka çocukken hep karsımda antep fıstık leblebi yerdın hiç bnmle paylasmazdın ama artık leblebı alcak parayı buldum bende sana vermıcem zenginsin çünkü
Delirttiniz0beni | Alışveriş & Hediyeler konusunda 194 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Badem😻
0|1
0|0
Çilek_22 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 246 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kuruyemişi marketten almıyorum.. içi hava dolu paketlerin ve oldukça pahalı Açık kuruyemiş satan mağazaları var.. her türlü kuruyemış seçeneğini istediğim kadar ordan kilo hesabı alabiliyorum. Genelde tercihim. lüks karışık kuruyemiş oluyor
Bu konuda mütevazı olamıyacığım. yeme içme konusunda ağzımın tadını iyi bilirim 😊 Şimdi bu sıralar yeni bir yer daha keşfettim . Ercan Burger adamlar on numara hamburger yapıyor. Burger Kinge on basar
Herhangi bir ortaklığın yok walla firmayla 😀 Insanları bilinçlendirmek adına paylaştım. Sağlıklı beslensinler diye fakat Burger kingi sollayacak gibi görünüyor
hojiblanca | Alışveriş & Hediyeler konusunda 88 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kuruyemişi marketten almam ki, Adnan abi var bizim, kahve kokar dükkanı ordan alırım 😀 meyveli lokumlardan yiyerek seçerim. Badem olmazsa olmaz, işlenmemiş olsun lütfen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
4818luluşka çocukken hep karsımda antep fıstık leblebi yerdın hiç bnmle paylasmazdın ama artık leblebı alcak parayı buldum bende sana vermıcem zenginsin çünkü
Açık kuruyemiş satan mağazaları var.. her türlü kuruyemış seçeneğini istediğim kadar ordan kilo hesabı alabiliyorum. Genelde tercihim. lüks karışık kuruyemiş oluyor
Bu çilek ağzının tadını iyi bilir :)
Bu konuda mütevazı olamıyacığım. yeme içme konusunda ağzımın tadını iyi bilirim 😊
Şimdi bu sıralar yeni bir yer daha keşfettim
. Ercan Burger adamlar on numara hamburger yapıyor. Burger Kinge on basar
Vay anasını bee :D Çilek tam bir gurme olarak devam ediyor xd
https://resimyukle.xyz/i/HyeRAU
Gürmenin hası Ercan Burger de 😃
Reklamlar Çilek hanım :D
Herhangi bir ortaklığın yok walla firmayla 😀
Insanları bilinçlendirmek adına paylaştım. Sağlıklı beslensinler diye fakat Burger kingi sollayacak gibi görünüyor
:D lokum da yiyor bakk
Ikram şeysi, koymuş adam oraya, müşteri memnuniyeti, hassasiyeti güzel 😀
Daha ucuz tabii :D
Neden sürekli hesap kapatıp açıyorsun :)
Bu konu bende kalsın, bu defa bir arkadaşın isteğiyle döndüm.
Bira=tuzlu fıstık
Viski= badem
Şarap = dut kurusu
Kaju
Bu gizo ağzının tadını biliyor ama bence tuzlu fıstık da kaju kadar etkili ve daha ucuz :D