Erkekler sen sevmegi degil mucevheri seviyorsun demiste onlar kadinlari sevince biz bir sey diyor muyuz? Erkek yaradilis geregi kadina duskundur. Kadinsiz yapamaz. Butun mekanizmasi kadinla yogurulmustur. Kadin ise yaradılıştan gelen bir seyle suse puse, mucevhere duskundur. Guc sever. Maddiyat sever. Bu iki cinsiyetinde dogasinda vardir. Kadinlari surekli mucevher, para duskunu diyerek ezmeyin. Siz de kadin seviyorsunuz. Bunu engelleyebiliyor musunuz hayir. Kod boyle işlenmiş cunku. Kadinin kodu da, mücevher, güç, maddiyattir. Tabi onemli olan maddiyata pek duskun olmayan kadin, kadina duskun olmayan erkek olabilmek ama bunlari tamamen kesip atmak ne erkegin ne de kadinin dogasinda vardir. Bunlar yaradılışsal seyler. Bundan dolayi habire ezip durmayin. Kadinlar erkegin kadin duskunu oldugunu ve kadınsız yapamadiklarini kabul etmis durumda. Erkekler olarak bunu gozumuze soka soka kabul ettirdiniz. Artik erkekler olarakta kadinin güç, maddiyet, mucevherden hoslandigini ve yaradilis kodunun bu oldugunu kabul edin artik. Fazlasi elbette zarar. Parasi yoksa anlayisla karsilanmali. Sevgi tabii ki bununla olculmemeli. demek istedigim erkegin zaafi kadındır. Kadinin zaafi maddiyattir. Bu degismez. Bundan sonraki 3000 yilina geldigimizde de dogan kadinlarda da bunlar olacak degisen bir sey olmayacak.
Bana kalsa kuyumcuya bile gitmesine gerek yok günlük takılacak bir yüzük için... Özenmenizi anlayabilirim fakat ben samimiyet gördüm burda... Özür dilerim can çeker haktır eşini lahmacuncuya götüren adamın samimiyetinden kokuyor bu yüzük bence. Nihân misâli... mânidar bir yüzük.
Bende mücevher sevmiyorum, hemde hiç sevmiyorum.. Bu zamana kadarda ondan hic pahalı hediyeler falan beklemedim, kucuk seylerle mutlu oldum. Ama bu özel bi durum, biraz daha özentili olabilirdi. Maddi durumu kötü değil.
Güzel söylemiş Birhan Eroğlu ama eminim bi çok kiz benim burda soylemek istedigimi anlamistir, yorumunu begenen o 2 hemcinsime bu tektas gelse kendileride sasirirdi adim gibi eminim, özellikle maddi durumu kötü degilse
Geriye ver daha iyisini vereni bul o zaman Onu veren çocuğuda üzme
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onu seviyorum ama bu beni şaşırttı, gözüm yükseklerde olmadı hiç bi zaman benim ama ne yalan söyleyeyim bu dalga konusu bile olabilir arkadwslarim arasinda
harbiden siz erkekleri neden böyle cüzdan gibi görüyorsunuz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç bi zaman ondan pahalı hediyeler beklemedim, aksine küçük şeylerle mutlu oldum. Zaten takı mücevher seven biri değilim. 4.5 yıldır beraberiz ve hiç böyle şeyler aklimdan geçirmedim. Ama bu durum başka, evlilik teklifi yapıyor, biraz daha özenebilirdi. Sanki gitmis en az değeri olanını seçmiş özellikle. Ayrıca maddi durumu gayet iyi, bu beni daha da çok şaşırtıyor.. Kendisi sürekli marka giyiniyor, onuda belirteyim. Cüzdan gibi görmeme gerek yok çünkü benim kendi durumum ve ailemin durumuda çok şükür iyi.
Yani bilmiyorum, seviyorum onu ama bu beni saşırttı.. ben ondan hic bi zaman pahali hediyeler beklemedim ama bu özel bisey hani biraz daha gosterisli bisey olabilirdi. Parmagima takmaya utaniyorum cunki eminim arkadaslsrim arasinda dalga konusu olur
İnan bana böyle şeylerin aslında hiç önemi yok. Milleti umursama. Çünkü seni gerçekten seviyorsa sen de onu seviyorsan durumu buna yetmişse bunu almıştır. İleri de daha iyilerini de alır. Tabi ki sen bir kızsın seni anlıyorum ama dert etme.
@Apollo3469 G*t oğlanı Öncelikle milletin derdi seni mi gerdi kav*d. Sen b*k yedi başımısın İb*e. Yorumuma değil soruya yorum yapacaksın. Yoksa kıskandında anneni, karını ya da bacınımı vermek isterdin? Ş an anneni, bacını ve karını acayıp mutlu etmek isterdim. Sen bundan sonra başkasının yorumuna müdahale ederken boynuna taktığım bu övünç madalyası aklına gelsin ve anan, karın ve bazın hep aklında olsun.