Gerçi kek harcı falan da hazırlıyormuş da ben daha çok hamur yoğurma için düşünüyorum, gerekli mi sizce? Hamur yoğurmak biraz emek istiyor sert ve uzun süre yoğurmak gerekiyor çok beceremiyorum, karacada şu an indirimdeymiş alayım mı sizce?
hamur yogurmak baya zor ciddi efor sarfettiren ve güç gerektiren bir şeydir tıpkı elde çamaşır yıkamak gibi görülebilir tek farkı çamaşır el sağlığını bozuyor ama hamur yoğurmanın böyle bir zararı yok
bence gereksiz bir makine çünkü insanlar yemek yapmayı yaşamalı o hamura el değmeli ve kendi ellerimde hazırladım sözü gerçek olmalı diye düşünüyorum
Çok pahalı bir ürün. ekonomik gücünüz mmüsaitse alabilirsin. Ama birde şöyle düşün bir yıl içinde kaç kere hamur yoğuruyorsun. İhtiyacını ona göre belirle.
Evet öyleymiş ama zaten çok sık hamurişi yapan biri değilim, sadece yaptığım zamanlarda güzel hamurum olsun istiyorum :D kullanıyor musun ya da evinde kullanılıyor mu?
Marka açısından soracaktım da ondan kullanıyor musun dedim :D Karaca'da Emsan'ın var tek başına bakıldığında belki çok iyi değildir de dediğim gibi sık da kullanmam, iyi midir sence