Erkek bir arkadaşım ayrı eve çıktı en yakın zamanda gitmek istiyorum erkek birine ne hediye alınır her şeyi geçtim ev hediyesi ne alınabilir bilmiyorum uygun fiyatlı kullanışlı her kullandığında beni hatırlamayabileceği bişey var mı? Ne alabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Trendyol da 7li 8li minik tablolar var fiyatları en fazla 30 40 lira ki ben dün 7.50 tl civarında aldım. Bence çok güzel bir hediye. Göze de bir estetiklik katıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Mobilyasını evini bilmiyorum pek duvarı renkler falan o yüzden uyduramam bişey risk alırım bende ilkten bişey götürmek istedim onu düşündüğümü bilsin istedim 2. Gittiğimde anlamı olmaz
O zaman seni anımsatan yaz kış açık olan solmayan bir çiçek alabilirsin.
Canlı akvaryum balığı alsam diyorum çok mu saçma olur benim çok hoşuma giderdi
Aslında güzel bir hediye fakat bazı kişiler balıkları pek sevmiyor yani sorumluluk istediği için arkadaşın eğer sorumluluk sahibi ise çok güzel. Sana yeni ev arkadaşı diye bir not ile biri bana verse ben çok ama çok mutlu olurdum :)
Erkekler bizim gibi duygusal anlamlı bakamıyor ya ama güzel bir hediye canlı falan bakılmicak bişeyi yok sabah akşam yemini verse olur biter demi
Yanı olabilir
Lamba olabilir, canlı çiçekler, onun özel biriyle olan bir resmini masa üstü şeklinde büyüt.
Anlamlı birsey olsun gözünün önünde duracak birsey.
Benim yakın arkadaşım eski sevgilisine babasıyla birlikte olan resmi masa üstü boyuta büyütü geçenlerde onu stalk yaparken çocuk onu oturma odasının tv dolabın üstüne koymuş hergun bakıyor ona ailesiyle birlikte. Aldığın birsey iyi olsun ve anlamlı gözünün önünde duracak birsey
Ailesini tanımıyorum pek ara sıra görüşüyoruz kendisiyle anlarsın ya evine davet etti istediğin zaman gelebilirsin ayrı yaşıyorum diye bende hediye almak istedim beni hatırlasın görünce diye lamba ve çiçekler güzel tavsiye fakat ben mobilyasını evini duvarını bilmediğim için riske girmeyeyim bence
Ihtiyacı ne varsa o, kettle olabilir ya da tost makinesi ya da ekmek kızartma makinesi. Eğer hamarat biriyse waffle makinesi olabilir, elektronik istemem dersen tencere tava olabilir, bütçene uygun gelirse mikrodalga olabilir. Mutfak eşyası istemem dersen saat veya tablo olabilir, seçenek çok 😊
Eminim öyle ıvır zıvırlarını almıştır ayrıca evi rezidans 1+1 duvarlarını falan bilmiyorum tablo saat olmaz gibi
Lambader olabilir bak birde aklıma geldi şimdi, ya da kitaplığa ne dersin? 😊
O zaman en iyisi dekorasyon eşyası al, mutfak eşyaları tamam diye düşünüyorsan geriye dekor ürünler kalıyor, önce bi kahve içmeye git etrafa bak 2. gittiginde hediyeni götür bence
Ayıp olmaz demi 2. Gittiyimde alırsam bu arada çok güzel şeyler önerdiniz sağ olun var olun ama mobilyasını falan bilmediğim için yanlış renk bişey alırım ondan olmayacağını düşündüm
Neye ihtiyaci varsa onu al daha faydali olur bi ziyaret et göz gezdir veya eksik birseyin var mı diye sorabilirsin bence hicbir sakincasi olmaz
Evine ilk gittimde düşündüğümü aldığımı düşünsün istiyorum ikincide o yüzden saçma geliyor ummadığı bir anda olsun dedim onu düşündüğümü bilsin falan
Yooo neden sacma olsun önemli olan götürecegin hediyenin ona ne kadar faydasi olacagi
Yazıp sorsam mı? Bir şeye ihtiyacın var mı diye
Cok hos olmaz
Tek kişilik battaniye veya pike takımı al.. kullandıkça seni hatırlar..
Çok mantıklı harikasın fakat çift kişilik yatak almış olabilir
Battaniye al. Fanatik desenli olsun. Malum kış ayındayız. Koltukta tv izlerken üzerine örter
Takımla falan ilgisi hiç yoktur güzel desenli battaniye biliyorsan atarsan çok sevinirim çünkü beynim durdu ne alıcam ona diye
Giderken tatlı götürebilirsin
Tatlı götürüp ikinci gittiğimde balıkla gitsem yeni ev arkadaşı diye çok mu saçma olur akvaryum balık
Bilmiyorum
Şimdilik türk kahvesi moda güzel bir fincan takımı alınabilir
Bir erkeğin evinde kadın kadar Türk kahvesi içilmez ya da fincan takımı dikkate alınmaz ay ne güzelmiş falan fistan çok klasik kalmaz mı
Evet mantıklı 🙂
Fincan takımı
Çok klasik ayrıca eminim vardır
Kahve makinesi al ya da tost
Almış olabilme ihtimali var
Eksiğini biliyorsan onu al
Bilmiyorum evine davet etti sadece ama bende boş gitmeyeyim dedim
Tabak falan olabilir
Onlar alınması gereken şeyler eminim almıştır
Bardak, tabak, çatal kaşık tarzı bir şey götür
Kendin yetersin
Ayıp olmasın diye bişey götürmek istiyorum
Borcam
Sor ne lazımsa
Ben onu şaşırtmak istiyorum eminim bişey alacağımı düşünmüyordur bile hoşuna gidicek eminimmm
Hoşuna gidecek değilde evde olmayan makbule geçecek bir şey al
Duvar saati
Duvarını bilmiyorum pek risk alamam yaa
Saksı