sevgilime hediye olarak pijama almak istyorum çift pijamalarını nerden bulabilirim? internette bulamadım önereceğiniz site var mı? Birde sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir baska hediye alternatifiniz var mı? Bunun gibi bişi arıyorum: sevgili pijaması modelleri
sevgililer için aynı pijama takımları derken? Böyle bir hediye nereden aklına geldi? :) Güzel fikirmiş. Ama internet yerine, pijama satılan yerlere bak derim. Hem görerek almış olursun.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
ne sinyali yaa 1000 km uzaklıkta sevgilim. İçiniz fesat siizn. linkteki pijamalardan ne gbi bir sinyal cıkardın cok merak ediyorum.
Bana bk sen kimsinde bana fesat diyorsun. n halt saniyorsun kendini? soru soruyorsun adam gibi cevap veriyoruz. aklin yoksa cevap verme bari. aklin yetmiyor iste bari susmayi bil
Acta bir gorelim bakalim nasil aciyorsun. bn kapamasini ii bilirim m etme sen cocuk. senden daha mantikli ii oldugum meydanda. sakin kendini bnmle ayni teraziye koyma. yasina cahilligine veriyom susmayi bil. kufur eden acizdir gozumde
Hahaha ne durumda oldugunu bilmiyorsun galiba. bn soylim gulunc durumdasin. burayi satinmi aldinda kovuyorsun bni? Boyle bir yetkinmi var. kovunca kendini savunmus bni kucultmusmu saniyosun? Kus beyinlisin cok acik. hani agzini acacaktin? Noldu?
aynı takımdan onda da bende de olucak. daha önce gs store dan aldım ama bu çinlilerin giydiği şirin çift pijamalarından almak istiyorum. aliexpressten çok geç geliyo daha önce instagram sayfalarında görmüştüm şimdi bulamıyorum belki bilen vardır
En İyi Cevaplar