Merhaba arkadaşlar,
Kadın iç giyim üzerine site açıyorum. Sitemin alt yapısını hazırlıyorum şuanda. Sektörde fazla deneyimimiz yok. Bu konuda özellikle kadınlara sormak istiyorum. Genelde ağırlıklı olarak tarz olarak tercih edilen nedir?
Sütyen , sütyen takımları ve geceliklere yönelmek istiyoruz. Önerileriniz nedir?
ürünlerle ilgili birkaç örnek resimde atıyorum
https://imgur.com/a/PwSlESH
Kadın iç giyim üzerine site açıyorum. Sitemin alt yapısını hazırlıyorum şuanda. Sektörde fazla deneyimimiz yok. Bu konuda özellikle kadınlara sormak istiyorum. Genelde ağırlıklı olarak tarz olarak tercih edilen nedir?
Sütyen , sütyen takımları ve geceliklere yönelmek istiyoruz. Önerileriniz nedir?
ürünlerle ilgili birkaç örnek resimde atıyorum
https://imgur.com/a/PwSlESH
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ürünler konusunda bilgim yok ama altyapıyı ideasoft ile yapmanızı tavsiye ederim. Hem kargonomi ile anlaşmaları sayesinde uygun kargo gönderimi sunuyor hem de sürekli destek alabiliyorsunuz.
Ben 6 senedir tekstil sektöründeyim bu sene bralet ve pijama inanılmaz satıyor düğer ürünler rutin
Hocam, web siteniz var mı? bende tekstil ama dokuma daha çok
Bunu ben kendim yapıcam. Önerileriniz nedir?
Tekstilde kalite kontrolüycüyüm bizim sektörde renkçiyim işte web sitemiz yok boya yapıyoruz, bana sorarsan 3 ve 4 kalite ürünlerle başla şuanda yaz sezonu bitmesine rağmen bralet moda olduğu için yok satıyor hatırlarsan bir ara taytta böyle olmuştu sonra rutine bindi şu an birde %100 pamuk pijamalar var ama 1 kalite gücüm yeter dersen o işede girebilirsin onun dışında her şey rutin zaten kadın iç giyimde modayı takip etmek gerek eski ürünleri almayasın
Hocam, web sitesi yapıyorum. Düşünürseniz yardımcı olurum size.
Araştırıyorum bakalım.
Toptancı konusunda biraz kafamızda soru işaretleri var. Sorunlar vs var onları çözmeye çalışıyoruz.
Çok iyi araştırma yapman gerek çok kişi var böyle girip batan acele etme trendleri takip et olmadı etrafındaki kişilerin fikirlerini sor
stok sistemi ile çalışmayacağız hocam. O yüzden ciddi bir yatırımımız olmayacak
Allah kolaylıklar versin hocam
Çok güzel bir alan karlılığı yüksek Harika seçim... Altyapı ile bilgilerimizi paylaşabiliriz
Trendyola koy hepsi gider
Trendyol'da da mağaza açacağız. Ancak model, tarz ve kumaş muhabbeti ile ilgim yok pek.
Önerilerinize ihtiyacım var.
Tercih edilen markalar vs
Bralet, takım, ev giyim vs akrilik olmasın ama pamuklu olsun ya da saten
linke baktınız mı?
Mesela önerdiğiniz modeller var mı?
Hani şu modellere ağırlık verin gibisinden.
Baktım iyi hepsi
önerin için teşekkür ederim.