Bu sorum yalnız bayanlara gelsin lütfen?
Nişanlımla sözlenme yıl dönümümüz ne almam lazım?
Nişanlımla sözlenme yıl dönümümüz ne almam lazım?
Nişanlınla sözlenme yıl dönümü arifesinde, tanışma döneminde ve peşinde koştuğum zamanlar aşamasında, hatta henüz yokken hediyeni hazırlayacaktın, sen baya geç kalmışsı
Adım buse bayansı lezbiyenim cevap verme hakkı görüyorum kendimde Pırlanta yüzük alman lazım
bayansı lezbiyen?
hiç o vido yu izlemedin mi? :D
Piriinc tanelerinin istunde kendi ismin ve onun bas harfini yazdir kolye yaptir cok etkilenecektir
nasıl yazacam?
Butiklerde yapilyrdur ya da taki dukkanlarinda boyle iki pirinc tanesi biri senin harfin biri onun kucucuk bir sisede ve o sise suslu duyla dolu halinde kolye yaptir nisanlim yaptitmisti bna fazlasiyla etkileyici
yok yaaa :))
Butiklerde veya taki dukkanlarinda yapiliyordur muhakkak iki pirinc tanesi bir tanesini ustunde senin harfin bir tanesinin ustunde onun ve kucuk bir sise icinde ve o sise suslu su dolu halinde narin bir kolye nisanlim yaptirmisti fazlasiyla etkilendim oda etkilenir muhakkak hosuna gittiyse bu fikir umarim yaptirabilirsin
Ben fikrimi syledim genede sen bilirsin umarim etkileyici bir sey bulursun
sözlenme yıldönümümü :D
ewet yaa... yarn
çok abartı değil mi yahu sözlenme yıl dönümü kutlamak falan :D sonra nişanlanıcaksınız onun yıldönümü sonra evlenme teklifi ve evlilik yıldönümü ohooo çok sıkıcı bence :/
bir evlilik yıldönümü sevgili olma yıldönümü ve doğum günü yeter de artar bile bence kutlamak için :/
şimdi yeterde ben nişanlımın peşinden 6. sınıftan beri koşuyordum sonunda kabul etti :) o benim çocukluk aşkım :D
ona dğer :D
yardım et bacım
sana tüyo vereyim o zaman ona altın yusufcuk kuşu kolye al
yusufcuk kuşu eşine en sadık böcekmiş o açıdan anlamlı bu ne demek oluyor hayatım boyunca gözüm senden başkasını görmicek demek gibi birşey şahsen ben etkilenirdim böyle bir hediyeden :)
al sana örneklerde vereyim bari mesela bu çok hoş ;)
www.altinsepeti.com/
ewet gerçekten hoş... ama senden bir istegim daha olacak nerde verim bunu
başbaşa kaldığınız bir zamanda arkasından sarıl ensesini öp ve o anlamadan kolyeyi çıkar ve tak çok romantik bence
ayy ne romantiğim ya nasıl da fikirler verdim
diyorum ki sahil kenarında kumların üstünde bir masa hazırlatim akşam yemegi mum ışıgında yiyelim.
sonra senin dedigin gibi yapim evet çok harika :Dhahahahhaha helal be sana
keman abartıya mı kaçar
ehehe rica ederim bir kız gözüyle sana nasıl hoşuna gidebiliceği en güzel bu şekilde anlatabilirdim :)
ama gerçekten güzel... offf onsuz çok yalnızım :(
saçmalama ya ne kemanı heralde abartı yahu masa hazırlatmasanda olur sadece dediğimi yapsan bile kız boynuna atlar zaten sevinçten
bacım sanki birşeyler eksik :(
Cevap
1Cevap
kocaman peluş bir ayıcık alabilirsin, ayıcığın eline de gül ya da başka bir çiçekte olur hangisini seviyorsa bağlarsın eline
o ayıcık benim temsilim mi oluyor yani :D bu olmaz yaa
ama daha değişik heyecanlı kıpırtılı olsun yaa sıradanlıktan öte olsun...
böyle onu korkutim ve ya sinirlensin vs sonra sarılm hayatıma girdigi için teşekkür edim :D
sende akıl ver bacımm yaa :D
mesela trafik kazası süsü versem ona haberi öyle versem ameliyata götryrlar gibi yapsam ondan sonra morga götürseler beni üstümde çarşaf varken onuda yanıma göndertsem sonra birden kalksam hayatıma iyi girdin desem :D
süper fikir :D
herkes sıradan basit şeyler yapar önemli olan aklından çıkmayacak birşey... mesela sevgililer gününde bulundugu sitenin üstüne plane (ufak uçakla )1500 adet gül attım :D bana çok farklı uçuk kaçık şeyler söyleyin maliyeti önemli değil
bacımmm akıl biraz yahuu :D
konuş bacım yaa
söze nişanda almaya başlarsan ileride ne halt edeceksin? :))
Kadın millet :( ama olsun gönüllerini alalım yeter :)
:DD haklısın :DD
eyw kardeşim benim ALLAH HERKESE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :)
Allah mesut etsin darısı başımıza inş :)
:))
Neler sever nereler ilgi duyar bunları yazarsan ona göre cevap yazabilirim
hayır sıradışı olsun istiyorum aklından silinmeyecek birşey ezberlere çok uzak olsun
Bir kolye alabilirsin içine resim konan urun.gittigidiyor.com/.../kisiye-ozel-resimli-gumus-kolye-zy210-118244670 urun.gittigidiyor.com/.../9-ayar-altin-dini-temali-resim-kolye_40320-86985485 bu ikisi fena değil burada biraz pahalı ama fiyatı daha uygun olanlardan bulabilirsin
Osmanlı kolyesi ya da yüzügü :) Benim için en güzel hediye
bende bir osmanlı aşıgym ama değişik olsn bacım heyacanlı korkunç olsun :D
Ne kadar basit ve sade, o kadar güzel ve heyecanlı bence. Gerisini ben anlamam artık bey kardeş abla ne isterse :)
puff akıl bacımmm akıll :D
Bence kendi ellerinle bir şey yap kardeş. Vallaha güzel müzel fark etmez onun için uğraştıgını gösterirsen tamamdır :)
azyen aşagıda davşanyarla sohbete gel bir ora bir ora zor oluyr :D
Bir şey olmaz nişanlın için bir ora bir ora çok mu? Ayıp ayıp :) Zaten bende böyle şeylerle ilgili fikir yok maalesef :)
olsun bir fikir bir fikire ne demiş gel beraber bir fikir bulalım demiş :D
İşte fikirden bahsediyorsun. Bende fikir yok ben bilmem sen bilirsin inşaallah. Hem kendin bulmadıktan sonra ne önemi var :) kendin bul kardeş
kafayı yiyecem yarın ben ne yapacam
Yarın mı? Sen şimdi mi geliyosun. Allah Allah hem abartı istiyosun hem pilan yok. Ama tamam sakin ol bulursun bak tüm gün düşünürsün :) hem etrafına sor
bana akıl verin herşeyi kurmak basit yeter ki akıll
Bazılarının da sonsuz fikirleri vardır ama bir türlü kuramıyorlar. Senin de tam tersi. Artık iyi düşün ama bak bu evlilik degil sonuçta nişan yıldönümü en güzeli asaletli Osmanlı kolyesi :) ne dersen de kardeş
Kolye en güzel gümüş taşlı olabilir..
örnek göstere bilir misin?
saol zaazz
:DD
sade bir kolye hoş olabilir:)
ewet jelibonn saolsn buldu birşeyler :D
senn aklında güzel birşeyler varsa söyle :D
öyle bir yıl dönümü mü var? :D
varmış :D
iyimiş :D
nede olsa çocukluk aşkım deseki seninle geçen hergünümüzün bir dönümü var mutlu olurum... çünkü hergünümde nişanlım var günümün bir anlamı var :D
mutlu mu olursun? bence batarsın :D :D
ewet mutlu olurum... o benim saklambaç oynarken gördügüm sonrasında peşinden kontugum tek insan onu asla kıramam :D
saklambaçta görüp de kovaladıysan önemli tabi :D Allah mutlu etsin :)
saol ama akıl ver yaa :D
plaket yaptır :)
ne yazdırim :D
Hiçbişey:))
öyle olmaz işte eşine değer vermelisin... adı üstünde eşş
maksat hediye değil anlamlı birşey gözlerinin içindeki o gülüşü görmek istiyorum
neyse hevesimizi bozma bari
atlet takımı
one yaa
Hahahahaah :D
siz sevgiyi hep belden aşagıya vuruyorsunuz ama gözleri unutuyorsunuz.. sevgi gözde başlar gözde biter
pırlanta yüzük
çok banel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar