Abim başak burcu, yakında doğum günü var. Ne alacağıma bir türlü karar veremedim önerisi olan? Kıyafet al demeyin onlar benim de aklıma geliyor :D

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sinek öldürme makinesi, telefon kabı, en pahalı şampuanı alabilirsin veya elektrikli diş fırçası, oda kokusu, kaktüs, minnoş bir hoparlör, mouse, elektronik saat, pahalı kalem (50 tllik seriks mütüşmel kendine saklayacağın cinsten) veya müzik aleti çalıyorsa onun aksesuarı (metronom , reçine, pena, piyano korsesi) aman be.
Neleri seviyorsa onlardan al :)
Cevap
6Cevap
Dizüstü bilgisayar , okuma lambası, kulaklık. Aslında işine yarayacak seyler de alabilirsin alet kutusu falan işe yarar.
Masa üstü olan okuma lambalarından ya da kitap sayfasına tutturulanlardan varsa onlarda güzel olur. Rica ederim
Yavv dur hele kankam biz aslanları halletmedik daha abini düşünürüz 😂
Ahaha 21 geçsin önce daha 1 ay var naptın ksjdjzhb başak dedin tıkadın kanka ajanda al en iyisi yapılacakları tutar aklından da çıkmazsın bak 😄
Takım tutan ve maçları takip eden biriyse. Tuttuğu takımla ilgili bir şeyler alabilirsin. ya da hobileri neler ise onlarla ilgili bir şeyler
Klişe olacak ama saat ya da cüzdan. Cüzdanın üzerinde adı ve soyadı yazılı olabilir 🌺
Vallaha erkeğe hediye denince aklıma parfüm geliyor ama altta bir kız kemer demiş oda olur
madem guzel bır cuzdan al yıllarca kullanır yanı cuzdanın ıcınede dogum gunu mesajı yaz kısa hoslanır
erkege parfüm saat baska alacak birsey yok arayisa girme bence
Ona çiçek al jejdjjdjdjjsjsjdııdıednz
Hdhdhhdjhsjsha hayır jdjdkrleşldkduagmzqjfkfwşıdşısşıd
Saat alabilirsin veya güneş gözlüğü
Kemer al değişik olmuş olur
Bilgisayar oyunu ya da ps4 bütçe ne ki?
Aksesuar veya parfüm
Kupa bardak?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar