birsürü kıyafet almak istiyorum. üniversteye gidicem ama param yok. şu an başka şeylere bya harcama yapmışız o yüzden para vermiyorlar. ama ben biraz daha dolabımı doldurmak istiyorum. napabilirim? (ameliyat olucam çalışamam)
Cevabın nedir?
Az giysiyle çok kombin yapabilirsin. Mesela siyah bir tayt alman şart. Veya deri bir tayt. Bir sürü kombin yapabilirsin. Atlet de aynı şekilde, bir atlet max. 10-15 tl. Jeanle, etekle hemen hemen herşeyle tamamlayabilirsin. Şimdilik bu tür şeyler al bence. Hani anlatmak istediğimi anlarsın umarım
02 Yorumla
Soran+1 yılanladım tayt alıcam hiç yok bende. atletde hiç yok bulamıyorum da üstelik
En İyi Cevaplar
+1 yılsadece ilk hafta öyle giyiniliyo sonra herkes aynı kıyafeti giyiyo kimsenin kimseye baktığı yok. insanları giydiği kıyafete göre yargılamakta saçma zaten. dediğim gibi sakın takma. üniversiteye git bir ay sonra falan burs-kredi çıkar alırsın istediğini :)
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler:))
+1 yılbu okullar needn insanların psikolojisini bozuyoki millet harıl harıl calısıyo uni için kazanıncada sevgili peşinden ortam peşinde bilmem ne peşinde ben 2 parca elbiseyle gittim kimsede um rumda değildi
222 Yorumla
Soran+1 yılerkek için başka okadar dikkat çekmiyor bence
- +1 yıl
erkeği kızı yok ki bu işin cok elbisem olsaydı bende kız peişinde gezerdim
Soran+1 yılişte olması avantaj demek ki
- +1 yıl
yani dersleri bırakıp kız peşindemi koşsaydım gerci derste calısmazdım ama o kadar yetenekli değilmişim demekki
Soran+1 yılüniverstede liseli gibi olmaya gerek yok bence. çalışıcam tabiki ama hergün ders çalışmıyacağım sınav zamanları. sosyal olmak gerek bence
- +1 yıl
sosyal olmak erkekleri kendini teşhit etmekmi tabikide sosyal olunmalı ama kendinide kasmana gerek yok
Soran+1 yılelbise almakla teşhir etmenin ne alakası var?
- +1 yıl
yani kendini baskalarına begendirmek demek istedim yanlıs oldu ya da kızların fesatlıgı sende haklısın her telden insan var orda
Soran+1 yılgüzel ve bakımlı görünmek istiyorum. bunun yanlış hiçbir kısmı yok
- +1 yıl
o zaman elindekilerle yetinmelisin zorlamaya gerek yok yapıcak bişey yokki hani çalısamazsın borc alman gerekir anca ailen vermiyo anca kıymetli bişey satman lazımkı oda değerlidir zaten satılmaz
Soran+1 yılsatılacak bişeyim olduğunu sanmıyorum. gitarım var ama satmam onu :)
- +1 yıl
baska bişey gelmiyoki insanın aklına kredi kartı var ama sakat iş
Soran+1 yılahhaha benim yok zaten. vermiyorlar bana kartlarını artık:)
- +1 yıl
ne diyim o zaman gel benim tşörtlerimi giy bari :)) belki uyar
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
zayıfım ben korkma sana olur hemde cuk diye oturur boyun uzunsa bşrazcık :D
Soran+1 yılkısa ama
- +1 yıl
kesersin sende kac bıoyun :)
Soran+1 yıl1 57
- +1 yıl
altınada tayt giyersen olur anca :) mini etek niyetine giyersin
Soran+1 yıldalga geçme ya :))
- +1 yıl
Fikir uretmeye caikisiyorum badka care yokki :-)
kışlık yazlık 2-3 kombine edebildiğin eşyan olsun yetiyor zaten. Sürekli farklı şey giyince çok dağılıyor etraf :D
hangi üniye gidiyorsun merak ettim02 Yorumla
Soran+1 yıldaha tercihler başlamadı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
42Cevap
Kışın zaten bir kıyafeti en az 2 gün giyersin yaza kadarda bir part time iş bul alırsın yenilerini takma kafaya olmadı arkadaşlarından giyersin kızlar hep öyle yapıyor zaten bu arada geçmiş olsun ne ameliyatı.
03 Yorumla
Soran+1 yılburun ameliyatı olucam
Soran+1 yılteşekkür ederim
Giy kotunu çek tshrtunu git canısı. Ayrıca sizin giyim seçeneğiniz deli gibi, ulan 5-6 liraya nerdeyse çoğu üst giyiminiz =D bize feci giydiriyor adamlar =D
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 liraya ne giyicez be:)) bilmiyorum valla
Soran+1 yıl25 liranın altında üst giymedim ben atletler olabilir ama.25 lirada ancak sezon bitmiş olucak genelde 40 lira ya da daha fazla üstler
Dolabındakiler ile idare et. Harçlık verildiği vakit biriktir paranı. İyice biriktikten sonra bir şeyler alırsın kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam galiba
+1 yılNeden bu kadar kasıyosun ki kendini. Üniversite böyle dizilerdeki gibi bir giydiğini tekrar giymeyen insanlardan oluşmuyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılkasmıyorum ama heveslendim işte
- +1 yıl
işte aslında gereksiz bir heves bence :) bak 2 senedir üniversitedeyim hiç çok elbisem olsun diye uğraşmadım, illa alacam dersen de beğendikçe 1 tane 1 tane al zaten bir bakarsın dolabın dolmuş :)
+1 yılikinci el al daha ucuz olur ama önceden planlasaydın her şeyi keşke
01 Yorumla
Soran+1 yılikinci el mağazası hiç biliyorum valla
Lc Waikiki'den al..
Kalitesi kabul edilebilir seviyede, fiyatları ise epey düşük..04 Yorumla
Soran+1 yılburdaki çok kötü ya. bu aralar hiçbişey bulamıyorum orda. avm lerdekilere bakıcam ama oralara bakmadım
Soran+1 yılburası küçük yer:))
bir kıyafet al sürüyü sonraya bırak paran olunca alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam artık
hmm çok da harcama yapmana gerek yok aslında. düzgün risksiz her şeyle kombinleyebileceğin parçalar almalısın.
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl mesela
- +1 yıl
tek renk kıyafetler al. ve renkli pantolon yerine kot pantul al. ben çok sade giyiniyorum genelde. giyime çok fazla para harcamıyorum. kot pantul + koyu renk tişört giyiyorum. 2 tane çanta al değiştirerek kullanırsın elinde de çanta vardır zaten. 1 tane iyi spor ayakkabı al rahat etmek açısından hem eskimiyor da marka güzel olunca. 1 deri ceket bir de kışlık mont alırsın havaya göre giyersin ki vardır sende bunlar. ilk yıllarda çok özeniyorsun süslene püslene gidiyorsun zaten ama ileriki yıllarda pantul tişört hop çıkıyorsun evden dasdasasd çok harcama yapma yani. idarelik şeyler al ^^. çeşit çeşit görünsün maksat ay her gün aynı şeyi giyiyor geyiği dönmesin yeterli. at gibi gezmene gerek yok yani illa rengarenk ışıl ışıl :D
Soran+1 yıl1 tane çantam var.1 tane düzgün ayakkabım.(spor) hep kot giyiyorum zaten. üst falan alırım galiba.1 tanede eteğim vae işte yeni aldım. az gibi geliyor bana belkide fazla büyütüyorumdur üniversteyi ama
Soran+1 yıldaha tercih yapmadık belli değil ama özel ise de burslu gidicem
Soran+1 yılözel istemiyorum aslında ama sonrala yazıcam burlu olarak
Deden dayin amcan halan teyzen. Hepsini uniyi kazandigini kiyafetlerinin yetersizliginden bahset. Harclik verirler bakarsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyapamam :)) denerim ama:p
Siz kadınlar nasıl bir yaratıksınız çözmek zor üniye. Gitcen hergün bir elbise değişcen kuaför bakım card curd işte manken gibi olacaksınız ama cebinde cay paran olmayacak
06 Yorumla
Soran+1 yılseni kızdıran kısmı ne? giysi almam seni neden sinirlendiriyor?
Soran+1 yılyok yani mesajın çok saçma sapan. neden böyle bişey yazdığını atarlanmanın sebebini anlayamadım sebepsizmiş meğer
- +1 yıl
Hala diyosun atarlanma felan yok kardeş senin sorun saçma biraz aç gözlülükmü özentimi bilmem ama hem dolabımı doldurmak istiyorum diyosun hem param yok diyosun gücün neye yetiyorsa onu alırsın cebine göre davran demek istedim ne deseydim siz neden bozulonuz anlamıyorum bozulacağın bir konuyu burada paylaşmasaydın
Soran+1 yılbaşka insanların mesajlarına bak bide kendininkine bak anlarsın saçmalığını
+1 yılSoruya gel :) sen karsr vermissin napacagina bizi gunahina ortak etme!
21 Yorumla
Soran+1 yılkarar vermişmiyim? neye karar vermişim ne günahı?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 999 cevap paylaştı. Dünyanın en eski mesleklerineden birini kısa bir süre icra edebilirsin... Tabbi tipin müsaitse.
00 Yorumlaya nabacan kıyfaeti oraya gidince görürsün millet az kıyafet giymeyi moda sanıyo:))
02 Yorumla
Soran+1 yılyok artık:)
sen de alma be yavrum bşuna masraf her birini bir defa giyemeyeceksin
03 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılanladım
evdeki altınları 2000 tl tek maç oyna 4000 tl cepte ooh mis :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ama sayısal oynuyoruz çıkıcak inş
Bence okadar kıyafet alma , ben eve gelirken 2 valiz 1 büyük çuvalla döndüm :D
Götürüyorsun hepsini giydiğinde yok , farklı farklı biraz alsan yeterli.01 Yorumla
+1 yılbende kalın şeyler istiyorum:((88 orda donarım felan
05 Yorumla
Soran+1 yılnerde? tercihler daha başlamadı ki
- +1 yıl
soguk yerleri yazcam o yüzden:D. d
Soran+1 yıl:))) inşallah istediğin yeri kazanırsın ama kışlık şimdiden alınmaz zaten
- +1 yıl
ben gitmeden alırım yazın alınır zaten. yazın indirimde olur:D
Soran+1 yılben mont almak istiyordum ama kaldırdılar galiba. var mıdır varsa baya ucuz olur bide (burası o kadar sıcakki mont bile giymiyordum doğru düzgün)
+1 yılNe olacak git Üniversiteye ya podyuma gitmiyorsun ya
18 Yorumla
Soran+1 yılheveslendim ama
- +1 yıl
Boşver sen dinle beni güzel kardeşim bu arada ameliyat olmuşsun geçmiş olsun
Soran+1 yılteşekkürler olmadım daha ama. olucam
- +1 yıl
Nerde okuyacaksın
Soran+1 yıldaha tercihler başlamadı. yazıcam sürüyle yer:))
- +1 yıl
Kıyafet konusunda hiç düşünme tişört giysen moda işte üniversitede kimse kıyafetine bakmaz merak etme sen
Soran+1 yılçok giysim yok 5 gün farklı giyinemem bile
- +1 yıl
Benim de çok yok İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorum minyonlarca insan var kimse dikkat etmiyor bide üniversitede bilmezsin zaten kim senin bölümünde kim değil farklı farklı insanlar var boşver
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanisik olsak alirdim ben senin kiyafetlerini ama su an bu dogru olmaz, kabul de etmezsin zaten.
08 Yorumla
Soran+1 yılsen al kargoyla yollarsın :P
Cevap sahibi+1 yılAhah hic gormedigim birine almak koyar ya reelde tanidigim ihtiyaci olan bo kiz secip ona alcam :P
Soran+1 yılolmaz öyle :)))
Cevap sahibi+1 yılGorusseydik alirdim yani aciliyet oldugunda da kredi kartimi alip gider elbiselerini kendin alirdin ama bu hakki daha ihtiyaci olan birine vercem :)
Soran+1 yılşaka yapıyordum zaten:) teşekkür ederim olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılAhah cok istekli birine degil de mutevazi birine almak isterim zaten senin gibi :) ben tesekkur ederim umarim sevdigin her seyi alabilirsin :)
Soran+1 yılbazılarını alıyım yeter:))
Cevap sahibi+1 yılEn guzel ve şık elbiseleri al bari madem stoklar sinirli :)
+1 yılCanm kiyafet dedigin nedirki meslek sahibi ol guzelce kafana gore diledigini alirsin ;)
00 Yorumla
+1 yılAlma universiteye gidince bol bol alirsin zaten simdilik ertelee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili bul yemeye. Universiteye hazirlik olur hem. Universitedeki kizlarin meslegi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim var zat n parasıyla ilgilenmiyorum
o zaman bir şey yapamazsın. ne yapalım ne önerelim yani? sihirli değnek mi icat edelim?
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılModa defilesi değil üniversite orası, öğrenciye her kıyafet yakışır.
00 Yorumla Mankenlik ajansında çalışmayacaksın altı üstü üniversiteye gideceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmayınca olmuyor işte zormalanın anlamı yok :D İstemekle olmuyor bu işler :D
01 Yorumla
Soran+1 yıldua ediyorum :P sayısaldan para çıkıcak inş
parasızlıkdan ziyade önce kendn olmalısın emın ol snrası gelir herseyn bı cözumu vardr
00 Yorumla
+1 yılkızları anlamıyorum kıyafet yetmiyo sizede ben bir t shırt tü 3 gün giyiyorum. D:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlanlarla idare et diyeceğim de sen o türden birisi değilsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılbeni tanımıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımak istemiyorum zaten.
Soran+1 yıltanışmıyoruz zaten merak etme
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum bizim dilimizi bilmiyorsun,
Soran+1 yılsiz kim oluyorsunuz tam olarak? başka insanların giysi almasına sinirlenecek kadar saçma insanlar olmaktan başka yani
Cevap sahibi+1 yılGiysi almana karşı değilim bir sürü giysi almana karşıyım, tüketim çılgınlığına dahil olmuş bir bayan daha görmek istemiyorum ama bir saniye pardon ya haddim değil buradan mı bilinçlendireceğim sizleri al ver ekonomiye can ver haklısın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bir pantolonla üniversite bitirdim :) bişey olmz herkes standartdır.
15 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerde o kadar belli olmuyor bence
Cevap sahibi+1 yılbelli oluyordurda ne yapacan. yapacak birşey yok. dahala öyleyim ben.2 tişort 2 pantolon git git gel..
Soran+1 yılpara kazanmıyormusun artık?
Cevap sahibi+1 yılkazanıyoruzda sıra mı geliyor. vaktim bile yok elbise bakmaya... bir pazarımız var. onda da yatırıyoruz zaten. bir bahane olacakta elbise alacaz...
Soran+1 yılanladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine zengin bir sponsor bir sevgili bul sen onu mutlu et oda seni:) herşey karşılıklı
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle biri değilim baba parası anne parası yiyorum başkasının parasını yemem
Cevap sahibi+1 yılOlsun canım mesela sen beni mutlu etsen bende seni kırmaz istediğini alırım
Soran+1 yılsağolasın
zengin sevgili yapacan :P
06 Yorumla
Soran+1 yılahahaha ne alakası var:)
Soran+1 yılsevgilim varda hiç giysi falan alıyım sana demez. istemem zaten babasının parasıyla bana giysi mi alsın. hiç gerek yok
Soran+1 yılgenciz daha.19 yaş
+1 yılüni. ye geçince alırsın sorun etme
01 Yorumla
Soran+1 yılonun mümkün olucağını sanmıyorum. uzakta okuycam ve verdikleri parayla giysi almam bence başka ihtiyaçlarım olur
Üniversiteyi kazandın mı da gitcen?
08 Yorumla
Soran+1 yılkazandım sayılır puanım iyi
Soran+1 yılburun ameliyatı burnum kırıldı
Soran+1 yılpuanıma göre geliyor biyerler niye kesi olmasın çok altlara kadar bölüm yazıcam zaten
Soran+1 yıldiyetetik istiyorum. gellir galiba gelmezse içmimarlık yazıcam. merdivenden düştüm bu arada öyle kırıldı
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiyeki la? ünili olunca ünlü olucanımı sanıyon:P
13 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama hergün giysi giyicem. yok öyle üniforma falan artık
Cevap sahibi+1 yılhergün giysimi giyecen? yok arada sırada çıplak git okula:)
Soran+1 yıllisede haftasonu sadece giysi giyiyorduk. öbür günler üniformaylaydık zaten akşama kadar üniformayla kalırdık
+1 yılSaclarini guzel yap o dikkat ceksin :))
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel fikir :) uzatıyorum şu an :p
- +1 yıl
Sacinin uclarini hafif sarisin yap cok guzel olur :))
okumaya gitmiyoki arkadaş. Gösteriş yapıcak
12 Yorumla
Soran+1 yılinek olmaya gerek yok bence lise değil orası
Universiteye okumaya mi gidiyon surtmeye mi.
00 Yorumlaakrabanlarınla iyi geçin onların eskilerini al :)
02 Yorumla
Soran+1 yılahahaha
Sabrediceksin yapacak bişey yok
06 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum
Soran+1 yıldiyorum ama şu an sıkışığız biraz
Soran+1 yılahahah gerek yok düşünmen yeter:P
Eee o zaman yardım düzenleyebilirsiniz aramizda
03 Yorumla
Soran+1 yılahahahha niye dalga geçiyorsun :P
Soran+1 yılben size soruyorum işte
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha üniye 2-3 ay var delimsn sen
02 Yorumla
Soran+1 yılheveslendim
Gizli Üye(36-45)+1 yıltrendyoldan ucuza cok hos giyinebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılo mağaza mı
gel ben benimkileri sana verim kjsdkdjksj
00 Yorumla
+1 yılYaz bana sana akil vereyim :)
00 Yorumlaüniversite orası mankenlik ajansı değil.
00 Yorumla
+1 yılgüzel fikir var aslında
00 Yorumla
+1 yılbişey derdim de neyse
02 Yorumla
Soran+1 yılne dersen de arkadaşım
- +1 yıl
cıplak git anasını satim :D
+1 yılUnw olunca havanmi oluyo :)
04 Yorumla
Soran+1 yılnerden çıktı bu:))
- +1 yıl
O kadara ne gerek var got kadar dolap olcak:)
Soran+1 yılçok az giysim var benim
- +1 yıl
Parayi bulana kadar idare et dert ettigine bak:)
+1 yılbana ulaş ben sana alayım?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe ameliyatı olcaksın?
06 Yorumla
Soran+1 yılburun ameliyatı
Cevap sahibi+1 yılHmm geçmiş olsun. Ankaradaysan sana yardımcı olurum kıyafet konusunda. Durumun kötüyse tabi
Soran+1 yılankarada değilim:)
Cevap sahibi+1 yılSağlık olsun. Durumum yok derken çok mu kötü.
Soran+1 yılhayır kötü değil ama bu arala bir masraf çıktı baya para harcadık ondan yle dedim. normalde iyiydi 1 memur maaşı ama yetiyodu
Cevap sahibi+1 yılGeçim zor dediğin gibi kardeş. Ama elimden geldiğince sana destek çıkmak ısterim. Bu arada ALLAHım yolunu hep açık etsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise olmaya bilir ama yinede okumak gerek!)
01 Yorumla
Soran+1 yılokuycam zaten :)
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılcalis biraz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılders mi? yazdayız ne çalışayım :))
at yarışı oyna.
08 Yorumla
Soran+1 yılsayısal oynuyorum
Soran+1 yılkazıkazan da alıyorum :))
Soran+1 yılofff:) ama kumarbaz olduk bu gidişle ya
Soran+1 yılgüzel ve bakımlı görünmek istyorum
Soran+1 yılbaka yapabileceğim bişey yok ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sana alırım
010 Yorumla
Soran+1 yılahahahhaha
Cevap sahibi+1 yılKomik olan nedir
Soran+1 yılevet deme ihtimalim var mı sence
Cevap sahibi+1 yılEvet dersen alma ihtimalim var mı sence
Soran+1 yılniye uzatıyoruz o zaman :))
Cevap sahibi+1 yılYanildin işte. Alma ihtimalim yüksekti
Soran+1 yılistemezdim ama
Cevap sahibi+1 yılHediye kabul etmez misin?
Soran+1 yılyok
Cevap sahibi+1 yılPeki o zaman
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Birsürü kıyafet almak istiyorum. üniversteye gidicem ama param yok. napıyım şimdi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler