Twerk taytı satan bir Türk web sitesi biliyor musunuz?

Arkadaşlar öncelikle yeniyim merhabaaağğğ <3 Ben sporcuyum ama uzun zamandır kendi tarzıma uyabilecek bir tayt bulamıyorum lexy panterra tarzı twerk taytları seviyorum. twerk yapmak vazgeçilmez bir tutkum ve twerk taytları kalça hareketlerini kolaylaştırıyor. Fakat Türkiyede lexy tarzı çiçekli renkli taytlar genelde pazarda satılan dandik taytlar gibi görünebilir biraz çingene tarzı olabilir çiçekli şık şıkırdım bir şey olduğu için o yüzden Türkiyede pek giymem. Ama push up ve düşük bel güzel kumaşlı bir tayt bulursam efsane olur. Böyle taytlar da sadece aliexpress ve alibaba da var ama malum koronadan bir şey alamam oralardan :( var mı bildiğiniz güzel bir site fiyatı fark etmez teşekkürler şimdideeenn <333
Güncellemeler
+1 yıl
Takipçi kasıyormuşum alttaki müneciim y**ağı yemiş arkadaşımız bu görüşünü bu soruma uygun gördü arkadaşlar takip etmeyin b*kunu yemiş bülbül gibi kalsın tşkrlr <3
Güncellemeler
+1 yıl
Herkesin her şey hakkında bir görüşü var maaşallah takipçi kasmadığımız mı oldu fake olmadığımız mı oldu herkes birden aşırı öngörüşlü kaliteli empati kurabilen yaratıklar olmuş ama hiçbir allahın kulu şu soruma bir yanıt vermemiş gidiyorum siteden ya ne haliniz varsa görün şoparlar
Twerk taytı satan bir Türk web sitesi biliyor musunuz?