Sorudada anlaşıldığı üzere sevgilime bir kitap hediye etmek istiyorum Herhangi bir özelliği yok Sadece mutlu etmek istiyorum Okudukça Beni hatırlasın istiyorum Ona bir şeyler katacak bir kitap istiyorum Önerileriniz varsa Yazarsanız sevinirimSevgiliye verilecek bir kitap
Sevgiliye verilecek en iyi kitap şiir kitabı. İçine de notlar yaz buda ipucu olsun GÖĞE BAKMA DURAĞI İkimiz birden sevinebiliriz göğe bakalım Şu kaçamak ışıklardan şu şeker kamışlarından Bebe dişlerinden güneşlerden yaban otlarından Durmadan harcadığım şu gözlerimi al kurtar Şu aranıp duran korkak ellerimi tut Bu evleri atla bu evleri de bunları da Göğe bakalım
Falanca durağa şimdi geliriz göğe bakalım İnecek var deriz otobüs durur ineriz Bu karanlık böyle iyi afferin Tanrıya Herkes uyusun iyi oluyor hoşlanıyorum Hırsızlar polisler açlar toklar uyusun Herkes uyusun bir seni uyutmam birde ben uyumam Herkes yokken biz oluruz biz uyumıyalım Nasıl olsa sarhoşuz nasıl olsa öpüşürüz sokaklarda Beni bırak göğe bakalım
Senin bu ellerinde ne var bilmiyorum göğe bakalım Tuttukca güçleniyorum kalabalık oluyorum Bu senin eski zaman gözlerin yalnız gibi ağaçlar gibi Sularım ısınsın diye bakıyorum ısınıyor Seni aldım bu sunturlu yere getirdim Sayısız penceren vardı bir bir kapattım Bana dönesin diye bir bir kapattım Şimdi otobüs gelir biner gideriz Dönmiyeceğimiz bir yer beğen başka türlüsü güç Bir ellerin bir ellerim yeter belliyelim yetsin Seni aldım bana ayırdım durma kendini hatırlat Durma kendini hatırlat Durma göğe bakalım
kitapsa kişiye özel bir kitap olmalı bence bu da onlardan biri ikinizin macera içeren birazda güldüren bir nevi eğlence romanı tarzı bir şey ben aldım sevgilime gönderdim de gönderdiğime pişman oldum çünkü özetini çıkarıp bana anlatmaya çalışıyor ve kitabı ben okumadım :D Sen de ona göre bir kitap alabilirsin. Mesela aşkı anlatan bir kitap hoş olur.
Onemli degil seven adama yardim edilmeli benimki de az yardim almadi ablamdqn bir yardim daha www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=595553 incele kitap yurdu cok yardimci olur ben hep yorumlara bakarak aliyorum :)
En İyi Cevaplar