Çocukları kaçırıp siteler üzerinden oyuncaklara , halılara, bebek elbiselerine ve dahasına isimler şifrelenip satışa sunuluyor. Ufacık bebe elbisesi 300.000 TL mi olur? Aleyna isminde halı mi olur? Ahmet isminde çekmece mi olur? Rezillik. Bunlar insan mı ya insan mı? Sabahtan bu yana haberlere bakiyorum da insanlıktan utandim.
Dünyada her yıl binlerce kayıp çocuk vakası var. Bu çocukların organ bankası olarak kullanıldığı ve daha da kötüsü pedofili pazarına sunulduğu iddia ediliyor. Çok korkunç boyutta iddialar var birileri buna dur demeli artık!!!
Ürün fiyatlarını tedarikçilerin belirlediği bir sitede uydurulan komplo teorilerine bak gerçekten kafayı yemişsiniz. Fahiş fiyatlı ürünlerin ne kadar satıldığı, hatta satıldığı hakkında bir bilgi yok. İnsan kaçakçılığı yapan biri neden bunu trendyol ya da wayfair üzerinden yapsın. Silah, uyuşturucu, insan kaçakçılığı vb. illegal işler yapan insanlar, bunun planını önceden kurup yaparlar. Gerçekten çocuğu kaçırdıktan sonra trendyoldan müşteri denk gelmesini mi bekleyecek. S*lak olmayın lütfen
Alışveriş & Hediyeler konusunda 315 cevap paylaştı.
Acaba ne derece gerçek. Ben de Amazon’da uzun süredir satış yapıyorum ve e-ticaret sitelerine hakimim. Burada rakip firmalardan bir saldırı olmadığı ne malum? Sadece tahminler üzerinden yola çıkarak böyle bir suçlamanın yapılması doğru değil. Gerekli merciler tarafından araştırılır ve gerçekliği kanıtlanırsa o zaman başka.
Bu insanoğlundan her b*k beklenir. Dün gördmüştüm artık şaşırmıyorum. Zaman ilerledikçe daha neler göreceğiz. Her an gerçek olma olabilitesi var çünkü dünya ruh hastası sapık sapkın insanlarla kaynıyor.
Sosyal medyada gerçek kimliği bilinmeyen kullanıcılar tarafından zaman zaman ortaya atılan çocuk kaçakçılığı iddialarının bu kez merkezinde internet perakende şirketi Wayfair var. Wayfair iddiaları yalanlarken, komplo teorisine kanıt olarak gösterilen iddiaların doğru olmadığı ortaya çıktı.