Sevgilimin doğum günü için hediye kutusu yapacağım kendisi asker kutunun içine neler koyabilirim. Hediye olarak saat almayı düşünüyorum.asker sevgiliye hediye kutu hazırlama
Çok güzel düşünmüşsün askere hediye kutusu hazırlamak iyi fikir. Sevgilin hem onu düşündüğün için çok sevinir hem de oradayken seni anımsar hediyelerini gördükçe.
askere hediye kutusu hazırlama için önerilerim şöyle.
- En üste Türk bayrağı - İkinizin fotoğrafı - Ailesinden ya da ortak arkadaşlarınızdan gelen notlar, karpostallar, mektuplar, özel mesajlar - Şeker - Dezenfektan - sabun, mendil, diş macunu, diş fırçası - tıraş bıçağı ve köpüğü - Birkaç küçük paketli çikolata - Birkaç çift çorap - Üçü bir arada kahvelerden birer tane her çeşitinden - Kutu gibi olan ürünlerin hepsinin üstüne sticker ile yazılmış aşk sözleri - Enerji verici barlar, çikolatalar
- Eğer kullanıyorsa sigara - Sıcak kakao - sallama bitki çayları - fındık - ıslak mendil
askerdeki sevgiliye hediye kutusu hazırlamak fikri beni çok duygulandırdı ya. Umarım herkes kavuşur ve umarım görüşüm işine yarar. Sevgiler.
Ben kalpli büyük boy kutu almıştım. İçine çikolata evinden çikolata ile doldurmuştum.. Jelibon şekerleme hazır sıcak çikolata vs şafağın kaldığı kadar kalpli notlar vs yapmıştım.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
mesleği asker şafak işi yok asteğmen :) kutuyu bende aldım buğun kalpli ama değişmeyi düşünüyorum
Kutu olmaz.. Dediğimi yap daha güzel.. Çünkü tek başına bir yerde kaldığı zaman mendilinden kokunu çekerek özlemini hatırlayacak sevgini hatırlayacak, özledikçe daha çok sevecek.. Gözlerini kapatıp yanında olduğunu ve o anda senin onu düşündüğünü hissedecek..:)
Ne saçması, bırak böyle düşünceleri.. Senin kokun aylarda orada olacak.. Saati özlemiyor seni özlüyor seniiiiii :) Biraz romantizm olmak lazım, duyguları harakete geçirmek gerekir.. :)
O senin seçimin bilemeyeceğim.. Ahh ahh biri bana kokulu gönderse yatağımda uzanırken yanı başım ucuna koyarım koklar koklar yorganıma sarılınca, sanki sana sarılmış gibi düşünürüm.. Ama sonrasında ise kötü olur.. Çünkü sen yoksun yanımda :)
bu sayfada cok hos seyler var. begenmezsen sayfayi anasayfadada gezinip bulabilirsin diye umuyorum orjinal ve kalici hediyeler yarin bir gun askerden geldiginde evlendiginizde ya da bakip mutlu olacaginiz okadar cok hediye varki
asker adamın avrattan başka neye ihtiyacı olcek boşa prodüksiyon yapma bir saat al yeter hatta farfüm sık kutunun içine kudursun eşşoğlusu :-/ dsadsadasd
Özel eşya yollama kesinlikle :-) rütbeliler bakacak çünkü... ve hediyeden haberi olsun ki geldiği an gitsin alsın yoksa eline geçmeden biter kaybolur :-)
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
doğum günü iznine denk geliyor burada vericem :) kendisi astteğmen zaten
En İyi Cevaplar