Alışveriş & Hediyeler Trendyoldan aldığım ayakkabı sahte mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar trendyoldan hotic marka ayakkabı aldım bugün geldi. İndirimli fiyatı 217 tl. Sizce bu gerçek mi sahte mi nerden anlayabilirim? Trendyoldan aldığım ayakkabı sahte mi? Cevapla Marka Soruları Trendyol Soruları Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl İndirimdede olsa böyle bir ayakkabıya 5 lira bile vermem ajsjdj ayağa yazık adidas vs alir insan. Hotici ara sor 0 0 Yorumla
mehmet6642 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Madem 200 tl veriyon git bilindik marka al 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilindik marka zaten Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Nerdeyse tum markalar zaten fason urettiriyor:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Trend replica satmıyor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl emin olabiliriz ki? Birde dikkat ettin mi biliyorum yazılar silinmiş gibi ayakkabı daha bugun geldi sanki biri giymiş de yıpratmıs ona yorumun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orj. Ürünler gerçek deri hotiçin Yorumla
Sosiyalistt Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Faturası var mı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet var Yorumla Sosiyalistt +1 yıl Fatura ürün kısmında Hotiç yazıyor mu Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece bayan spor ayakkabı yazıyor altında da kodu var Yorumla Sosiyalistt +1 yıl Sahte olma ihtimali var Yorumla Soran +1 yıl Baska nasıl anlayabilirim ayakkabının altında yazam kod şle sorgulatabilceğim bir yer var mısır acaba Yorumla Sosiyalistt +1 yıl Hotiç sayfasına gir o kodu arat Yorumla
1BLACKMAGE Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Geçmiş olsun 😂 0 1 Yorumla 1BLACKMAGE +1 yıl Ayakkabının keçesi bile makasla kesilmiş ya 😂😂😂 fatura gönderdilermi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İndirimdede olsa böyle bir ayakkabıya 5 lira bile vermem ajsjdj ayağa yazık adidas vs alir insan. Hotici ara sor
Bu çirkin ayakkabiya o kadar para vermen hatta zaten
Madem 200 tl veriyon git bilindik marka al
Bilindik marka zaten
Nerdeyse tum markalar zaten fason urettiriyor:)
Kod var ondan bakılıyor diye biliyorum
İğrenç 50 lira pazarda bu 😂
Trend replica satmıyor.
Anlamadım
Nasıl emin olabiliriz ki? Birde dikkat ettin mi biliyorum yazılar silinmiş gibi ayakkabı daha bugun geldi sanki biri giymiş de yıpratmıs ona yorumun ne
Orj. Ürünler gerçek deri hotiçin
Sahte olmaz
Bende anlamadın kanks
Faturası var mı
Evet var
Fatura ürün kısmında Hotiç yazıyor mu
Hayır sadece bayan spor ayakkabı yazıyor altında da kodu var
Sahte olma ihtimali var
Baska nasıl anlayabilirim ayakkabının altında yazam kod şle sorgulatabilceğim bir yer var mısır acaba
Hotiç sayfasına gir o kodu arat
O kadar etmez bu
Geçmiş olsun 😂
Ayakkabının keçesi bile makasla kesilmiş ya 😂😂😂 fatura gönderdilermi?
sahte