Alışveriş & Hediyeler Yemek çubuğu milyoncularda bulunurmu ya da nereden alabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yemek çubuğu almak istiyorum ama internette kargo parası KDV gibi şeyler olduğu için direkt bı yerden almak istiyorum Yemek çubuğu milyoncularda bulunurmu ya da nereden alabilirim? Cevapla Kargo Soruları İnternet Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yemek çubuğu ne? çöpstick mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl türkçe olarak yemek çubuğu adında kullanılır ve genelde internette bu isimle anılır Yorumla merakettimmişte +1 yıl neyse ne işte biz almıştık ondan Yorumla Soran +1 yıl nerden almıştınız Yorumla merakettimmişte +1 yıl bulunduğun şehirde var mı bilmem ama tedi diye bir mağaza var ordan Yorumla
Clair_de_Lune_ Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 56% +1 yıl Ikeadan almistim ben 0 4 Yorumla Soran +1 yıl metalmi tek kullanımlıkmı Yorumla Clair_de_Lune_ +1 yıl Ahsap. Kullanmadim ama tek kullanimlik degildir Yorumla Soran +1 yıl evet ahşaplar tek kullanımlık olmuyor ama onlara genelde tek kullanımlık dendiği için yani isimleri bu olduğu için öyle dedim teşekkür ederim Yorumla Clair_de_Lune_ +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yemek çubuğu ne? çöpstick mi
türkçe olarak yemek çubuğu adında kullanılır ve genelde internette bu isimle anılır
neyse ne işte biz almıştık ondan
nerden almıştınız
bulunduğun şehirde var mı bilmem ama tedi diye bir mağaza var ordan
bulunur ama tahtakale de kesin bulursun.
Bazılarında bulunur netten de spariş edebilirsin
Bulunur
Ikeadan almistim ben
metalmi tek kullanımlıkmı
Ahsap. Kullanmadim ama tek kullanimlik degildir
evet ahşaplar tek kullanımlık olmuyor ama onlara genelde tek kullanımlık dendiği için yani isimleri bu olduğu için öyle dedim teşekkür ederim
Rica ederim
bulunur bence
Bulunjr