Alışveriş & Hediyeler Mutfağa halı alıcam da, hangi renk halı gider KizlarSoruyor? KılPacinos Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor KS yi sonuna ekledim KS hakkında oluyor sanırım 🥱 Güncellemeler+1 yıl Yakayım mı komple mutfağı yapmayın arkadaşlar : (( Güncellemeler+1 yıl Halıdan önce bir el atın la o zaman hepimiz din kardeşiyiz 🙂 Mutfağa halı alıcam da, hangi renk halı gider KizlarSoruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TerliksiGurbağa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Gaptan sana kötü bir haberim var, senin mutfak biraz şey olmuş sdkjfk beyaz biraz ferah gösterir ama 🙂 1 2 Yorumla KılPacinos +1 yıl Sağol bakıcaz iyi geceler kaptan 👌 Yorumla TerliksiGurbağa +1 yıl Sana da iyi geceler başgan 👌 Yorumla
Makyevelist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Sonuna KS eklemek KS ile ilgili yapmıyor ama soruyu.. taşıyorum, ayrıca mutfak çok güzelmiş kırmızı halı al😊 1 2 Yorumla KılPacinos +1 yıl Yapmaaa Yorumla Makyevelist +1 yıl 😬😬 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Bence ortalığı temizle önce, ondan sonra karar ver halı rengine dhdh 1 4 Yorumla KılPacinos +1 yıl O işi çözücez sıkıntı yok bende Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl O mutfağı temizlemek günler sürer... Kolay gelsin 😐 Yorumla KılPacinos +1 yıl Şşs yakıcam komple : ) Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Kesin çözüm dhdhd Yorumla
VisneeVodka Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bak bana bir fenalık geldi, bak çok fena oldum kaldır şu görseli kardeş 1 1 Yorumla KılPacinos +1 yıl Alın arkadaşı Özgür kap tabure Sakin kardeşim otur şöyle hjn Yorumla
Larvia Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Senin mutfak biraz şey olmuş ya ama beyaz açar bu mutfağı aynen beyaz 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bu mutfağı görünce bayılırdım zaten daral geldi bakarken bile temizleme isteğim doğdu 1 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Boyle mutfagi olan insanlar gerçekten var mi acaba :// yakarım ben bu evi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şöyle düzenli mutfağımız olmadı. Ne sersen yakışır buraya.. güle güle s. c aman otur diyecektim. 2 0 Yorumla
AtmosphericDriver Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kanka siyah al leke göstermez hem. 2 1 Yorumla KılPacinos +1 yıl Işte bu 👌 Yorumla
KumarbazBirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Temizliğe geleyim, para istemem. 2 5 Yorumla KılPacinos +1 yıl Çok teşeçcür edirem varol 🙂 Yorumla KumarbazBirisi +1 yıl Biliyorsun, gelirim. Rica ederim. 😊 Yorumla KılPacinos +1 yıl Bilmiyorum aynen 👌 Yorumla KumarbazBirisi +1 yıl 🙏🏻😊 Yorumla 48382727 +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
IcgrrcsknnI Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Besmele çekesim geldi.😅 2 1 Yorumla KılPacinos +1 yıl Üzdünüz 😒 Yorumla
azerikelebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Bu resmi bir yerden almışsın gibi gercek durmuyor 1 1 Yorumla KılPacinos +1 yıl : / Yorumla
MerraklıKöfte Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Benzin de düşünülebilir. Aklında olsun 1 1 Yorumla KılPacinos +1 yıl Eyv. Yorumla
HaniGitmesemDiyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Boyle daha hos hali mutfağı küçük gösterir 1 1 Yorumla KılPacinos +1 yıl Hjh halısız takılem diyosun peki sağol Yorumla
Asabi__Hatun_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Mutfakta mutfak olsa, görsel sinirlerimi bozdu. 1 11 Yorumla KılPacinos +1 yıl Renk soyliycen be renk Yorumla Asabi__Hatun_ +1 yıl Kırmızı diyim de mutfak canlansın da böyle de canlanmaz ki. :D Yorumla KılPacinos +1 yıl Beraber halı seçmeye gidelim mi yardımcı olabilirsin belki bana 🙂 Yorumla Asabi__Hatun_ +1 yıl Niye sen alamıyor musun? :D Yorumla KılPacinos +1 yıl Almasına alırım da neden seninle beraber seçmeyelim ki : ) farklı bakış açına ihtiyacım olabilir Yorumla Asabi__Hatun_ +1 yıl Sen önce o mutfağı temizle de. Yorumla KılPacinos +1 yıl O işi çözerim sıkıntı yok pazartesi sabahı çekilmiş fotoğraf o Yorumla KılPacinos +1 yıl Sen he de he : ) Yorumla Asabi__Hatun_ +1 yıl Şimdi nasıl o mutfak? Yorumla KılPacinos +1 yıl Beyaz Yorumla KılPacinos +1 yıl Tüm detayları konuşucaz yarın 🙂 Yorumla
ilerigörüşlümiyop Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl mutfağını bk götürüyor 🙂 1 4 Yorumla KılPacinos +1 yıl Ağzımı bozmıycam bu da geçer Halil sakin aslanım: ( Yorumla ilerigörüşlümiyop +1 yıl söyle söyle içinde kalmasın 🙂 Yorumla KılPacinos +1 yıl Kalsın knk lik bozulmasın: ( Yorumla ilerigörüşlümiyop +1 yıl tammaam öyle olsun 🙂 Yorumla
Barış_KG Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Zemini hiç kapama böyle baya iç açıcı 2 1 Yorumla KılPacinos +1 yıl Alla allaaa Yorumla
_Delikanli_ Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Gıral bence bu kadar temiz eve beyaz halı yakısır 2 1 Yorumla KılPacinos +1 yıl Beyaza da boyasam halı uyumu olur doğru dedin eyv Yorumla
Z_eus Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Her renk gider gibiğ😒 2 2 Yorumla KılPacinos +1 yıl bir tane diycen be 😒 Yorumla Z_eus +1 yıl Çöpün rengiğ mi olur😒 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Halı beni dışarı çıkarın diye yalvarır 1 0 Yorumla
Tuniş Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Önce mutfak al 2 1 Yorumla KılPacinos +1 yıl : (( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gaptan sana kötü bir haberim var, senin mutfak biraz şey olmuş sdkjfk beyaz biraz ferah gösterir ama 🙂
Sağol bakıcaz iyi geceler kaptan 👌
Sana da iyi geceler başgan 👌
Sonuna KS eklemek KS ile ilgili yapmıyor ama soruyu.. taşıyorum, ayrıca mutfak çok güzelmiş kırmızı halı al😊
Yapmaaa
😬😬
Bence ortalığı temizle önce, ondan sonra karar ver halı rengine dhdh
O işi çözücez sıkıntı yok bende
O mutfağı temizlemek günler sürer... Kolay gelsin 😐
Şşs yakıcam komple : )
Kesin çözüm dhdhd
Bak bana bir fenalık geldi, bak çok fena oldum kaldır şu görseli kardeş
Alın arkadaşı Özgür kap tabure
Sakin kardeşim otur şöyle hjn
Senin mutfak biraz şey olmuş ya ama beyaz açar bu mutfağı aynen beyaz
bu mutfağı görünce bayılırdım zaten daral geldi bakarken bile temizleme isteğim doğdu
Boyle mutfagi olan insanlar gerçekten var mi acaba :// yakarım ben bu evi
Şöyle düzenli mutfağımız olmadı.
Ne sersen yakışır buraya..
güle güle s. c aman otur diyecektim.
Kanka siyah al leke göstermez hem.
Işte bu 👌
Temizliğe geleyim, para istemem.
Çok teşeçcür edirem varol 🙂
Biliyorsun, gelirim. Rica ederim. 😊
Bilmiyorum aynen 👌
🙏🏻😊
😂😂😂😂😂
Besmele çekesim geldi.😅
Üzdünüz 😒
Bu resmi bir yerden almışsın gibi gercek durmuyor
: /
Benzin de düşünülebilir. Aklında olsun
Eyv.
Boyle daha hos hali mutfağı küçük gösterir
Hjh halısız takılem diyosun peki sağol
Mutfakta mutfak olsa, görsel sinirlerimi bozdu.
Renk soyliycen be renk
Kırmızı diyim de mutfak canlansın da böyle de canlanmaz ki. :D
Beraber halı seçmeye gidelim mi yardımcı olabilirsin belki bana 🙂
Niye sen alamıyor musun? :D
Almasına alırım da neden seninle beraber seçmeyelim ki : ) farklı bakış açına ihtiyacım olabilir
Sen önce o mutfağı temizle de.
O işi çözerim sıkıntı yok pazartesi sabahı çekilmiş fotoğraf o
Sen he de he : )
Şimdi nasıl o mutfak?
Beyaz
Tüm detayları konuşucaz yarın 🙂
mutfağını bk götürüyor 🙂
Ağzımı bozmıycam bu da geçer Halil sakin aslanım: (
söyle söyle içinde kalmasın 🙂
Kalsın knk lik bozulmasın: (
tammaam öyle olsun 🙂
Zemini hiç kapama böyle baya iç açıcı