Bende şu anlık bir sorun olmadı ama kardeşim Kulaklık sipariş etmişti, çok kaliteli falan diye övüyordu aldırdı babama 400 liraya, ama gerçekte 100 lira bile değilmiş 😫
kisin bot aldim mesela , fiyati soyle boyle %20 indirim neyse ayakkabiyi aldim eve goturdum bir baktim teshir ayakkabiyi koymuslar, geri goturdum yuzsuz saticinin dedigi sey cocuk depoda denemistir, giymemistir dedi, zaten numarasi uzerinde yaziyor deneyince giydi olmuyor mu dedim adam laf ceviriyor botu alirkende de %10 indirim uygulayacaklardi. bunun gibi kac olay var daha. bunlarin kafasinin basmadigi konu musteri kaybettigi. Şu an cogu alisverisimi yurtdisindan yapiyorum hem ucuza geliyor (vergide dahil) hemde sıkıntı yasamiyosun. zaten urun hatali cikarsa firma iade ediyor. bak simdi bitane daha aklima geldi soguk cuzdan aldim turkiyeden firma 2yil depoda beklettiklleri urunu gondermisler, ve iade edemedim kac defa ulastim ne kargo kurye gonderdi, nede site iade talebimi dikkate aldi, gittim ayni urunu ureticisinden siparis verdim yurtdisi. su is gunu arasinda gelir dedi ve belirttikleri gunde geldi, bu sure zarfinda devamli bana bildiriyolar sunlari sunlari yapin diye e sonuc? bir onceki cihazi kuramadim bilgisayara bir hafta bu urunu 10 dk da kurdum, olay maddiyat da degil, zamanini gasp ediyolar. bostan yere geriyolar *Şu an vergiler dusse cogu kepenk indirir onlarda bunun farkinda.
Yalanlarla mutlu olmam herkesin niyetini bilirim ama illa o kişi kötü diye bende ona kötü gitmem öyle bir insan degilim herkesi allaha havale ederim ayrıca beduaada etmem hiç bir allahın kuluna
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evett internetten alışveriş yaparken nerdeyse 4-5 katı daha fazla ödeyerek kazıklandığımızı fark etmemiz çok sürmedi 😂
ne almıştın :D
Bende şu anlık bir sorun olmadı ama kardeşim Kulaklık sipariş etmişti, çok kaliteli falan diye övüyordu aldırdı babama 400 liraya, ama gerçekte 100 lira bile değilmiş 😫
Nasıl oldu ki öyle ilginç iyi araştırmadınız mı
Türkiye gibi bir Ülke de kazık yememek mümkün mü?
Canan Karatay gibi bir hocayı bile dolandırdılar... Ekmek yemeyin ceviz yiyen 😃
Ahh kötü doğru söylüyorsun da dolandıranlarda türk dolandırılanlarda :D
Evet orası öyle.. Bilim adamlarımız Avrupa'ya gitti.. Bize kaldı üç kağıtçılar 😃
Zeki ama iyilik için kullanmayanlar :D
Tabak aldım ama bir tanesi eksik diğeri kırık geldi haber verdim göndereceğiz dedi yollar mi bilmem tabağın peşine düşmem. Hakkım kimse de kalmıyor
İnşallah alırsın hakkını böyle olması da üzücü olacaktır.
Insanlara şaşmıyorum artık vicdanı rahatsa devam etsin ahirette bir tabak alt üstü demeyecekler.
Sen bir şey kaybetmezsin ama o çok şey kaybeder :)
Kesinlikle.. Allah verdiği sürece alırız yenisini zaten :))
Kaç para ulen bir tabakk :D
115 tl 4 kişilik set 🤣🤣🤣
pahalıymış be 3 5 lira olsa ayıpsın dicektim sdfsd
Tek parça alsan daha pahalı 🤣🤣
Kız ben şimdi markete gidip bir tane porselen tabak olsam 3 5 lira değil mi :D
E desenli vs olmasına göre değişir o :)
Seninkiler altın suyuna batırılmıştı herhalde :D
Tabi ya ondan 🤣🤣 hayat pahalı be
İnsanlar da ucuz diyelim de felsefe yapalım sdfsd
Hiç olmadı böyle bir şey zaten kimseye de yapmam bunu
Maşallah :D
:) yanlız eğer dost kazığı sevdiğin kişinin kazığı diyorsan o çok yapıldı bana ama ben kimseye yapmadım tabi
sen de yapmışsındır o zamann
Yok hiç yapmadım genelde bana yapıldı
Sen de yapmışsıınn :D ahaha
Hayır peki inanma 😏
Ben internetten kargo bedava ürün almistim. Sonra da kargocu beni kazikladi. Saka degil... Kargo ücreti istedi unutup verdim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kazik yedim yedikten sonra ben de kazik atmaya basladim.
Nasıl bir şey yediniz
kazıkta yedim kazıkta atımm ama attığım kazık bana atılan kazık gibi değil..
Yedim de attım da hayat böyle yapacak bir şey yok 😄
Bundan yemedim ama arkadaş dan yedim flörtümle çıktı
Herkes de böyle kazıklar yemiş ya :D
Her kişi dost kazığı tadacaktır 😄
evet, urunlerde cok yasiyorum ozellikle
Ne aldınız da sorun yaşadınız mesela?
kisin bot aldim mesela , fiyati soyle boyle %20 indirim neyse ayakkabiyi aldim eve goturdum bir baktim teshir ayakkabiyi koymuslar, geri goturdum yuzsuz saticinin dedigi sey cocuk depoda denemistir, giymemistir dedi, zaten numarasi uzerinde yaziyor deneyince giydi olmuyor mu dedim adam laf ceviriyor botu alirkende de %10 indirim uygulayacaklardi. bunun gibi kac olay var daha. bunlarin kafasinin basmadigi konu musteri kaybettigi. Şu an cogu alisverisimi yurtdisindan yapiyorum hem ucuza geliyor (vergide dahil) hemde sıkıntı yasamiyosun. zaten urun hatali cikarsa firma iade ediyor.
bak simdi bitane daha aklima geldi soguk cuzdan aldim turkiyeden firma 2yil depoda beklettiklleri urunu gondermisler, ve iade edemedim kac defa ulastim ne kargo kurye gonderdi, nede site iade talebimi dikkate aldi, gittim ayni urunu ureticisinden siparis verdim yurtdisi. su is gunu arasinda gelir dedi ve belirttikleri gunde geldi, bu sure zarfinda devamli bana bildiriyolar sunlari sunlari yapin diye e sonuc? bir onceki cihazi kuramadim bilgisayara bir hafta bu urunu 10 dk da kurdum, olay maddiyat da degil, zamanini gasp ediyolar. bostan yere geriyolar
*Şu an vergiler dusse cogu kepenk indirir onlarda bunun farkinda.
Evet yedim hemde çok yakın bir akrabamdı
Ne oldu hayırdır :)
Kazık yedim ama en çok ben atmışımdır
Atmissindir sen kardo
Kazık yemedim atmadım da
Hayır yemedim atmadim da 😊
Maşallah o zaman inşallah böyle devam eder.
Inş ileride görücez artık
Cevremde kazık atacağım ya da yiyeceğim insanlar yok şükür
Onlar da olur yakın zamanda :D
Allah korusun 🤪
Dost acı söyler :D
Ne ara dost olduk 😁
Gerçekler acıdır diyeyim o halde :(
Suratlar düşmüş 😁
Evet gerçekler acıdır ama şimdilik lütfen benden uzak dursunlar o gerçekler
Yalanlarla mutlu ol o halde :D
Neydi şimdi bu
Yalanlarla mutlu olmam herkesin niyetini bilirim ama illa o kişi kötü diye bende ona kötü gitmem öyle bir insan degilim herkesi allaha havale ederim ayrıca beduaada etmem hiç bir allahın kuluna
Allah seni cennetine alsın o halde inşallah
Çok sagol âmin senide 🤲🤲🤲
Tşkr çok güzel bir duaydı allah tüm islam aleminin cenneti nasip etsin ınş
Rica ederim amin inşallah merhameti ile muamele eylesin bizlere...
AMİN
Kazık yedim
Nasıl bir şeyler yedin
Arkadaştan yedim internetten yedim ailemden yedim herkesten yedim
ooo herkesten diyorsun. D
Yedim
Ne yedin mesela
Kuzenim eski erkek arkadaşımı elimden aldı. İyi ki yapmış gerçi yoksa sevgilimle tanışamazdım.☺️
Vay be ben o anlamda sormamıştım ama kuzene bak seennn
Hangi anlamda sormuştun?
Aldığımız bir ürün gibi :D
Haa😅 yedim canım kıyafet almıştım internetten mükemmel duruyordu kumaşı falan ben de kumaşı güzel diye fiyatına pek takılmadım bir geldi yer bezi.
işte bu üzer :D
Hem de nasıl
Bahçeye kazık attım
Bahçeye derken :D Birinci manası ile mi anlamak lazım
Bahçeye gerçekten kazık attım odunlu olandan
Anladım olsun :)
ikisinden de oldu
Geçmiş olsun nasıl oldu?
her şey anlatılmaz 🤔
:D eyvallah
Yedim valla 😂 😂
Geçmiş olsun abi nasıl yediniz :D
O da bana kalsın. 😂 😂
Yedimm
Afiyet olsun nasıl olduuu
Hep yiyiynce aticak zaman bulamiyosun
Atmadım ama yedim 😄
hahah görsel müko
Hiç hatirlamiyorum
Atmadım ama yedim.
Kazık yedim
Ne gibi :)
Sevgiliden de kazık yedim ürünlerdende
Nasıl oldu anlatabilirsin
Mesela uzaktan bir ilişki yaşamıştım adam bana gelcem demişti gelmedi
Yanıma
Gelmez öyle de bu çok acı çektiren bir kazık olmasa gerek :)
Yani ama biz baya çıkmıştık
Söz vermişti hatta gelcem diye ama gelmedi gelmediği gibi bide beni engelledi heryerden
Hiç bişey demeden söylemeden yok oldu
Neden öyle oldu acaba
Bilmem ben boşverdim zaten geçtim onları
Çok olmuştur.
Evet Yedim