Karantina günlerinde gratis kartı çıkarmak istiyorum. Gratis gidemeyeceğim için de internetten çıkarmak istiyorum mümkün mü?
Kart yolluyorlar mı?
Kart yolluyorlar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gratis kayıt yazıp, 7889'a SMS göndererek ön kaydı yapabilirsin. Bu SMS'i gönderdikten sonra; telefonuna sms ile bir link gönderilecektir. İlgili link üzerinden ya da gratis. Com adresi üzerinden bilgilerini girerek telefon numaran ile birlikte gratis kart kullanmaya başlayabilirsin
Benim sanal kartım var, sms ile onayladığında artık sanal kartın oluyor ve indirimlerden yararlanıyorsun. Ama normal kartı soruyorsan göndermiyorlar diye biliyorum 🙃🌸
Cevap
2Cevap
Kart diye birşey yok artık gratis kartı olan birinden numara iste gir. Ayrıca internet sitesinden alışveriş yaparken indirimden yararlanmak için üye oluyorsun sadece indirimler uygulanıyor o zaman.
Bilgilerini sisteme giriyorsun sms ile onaylıyor artık sanal kartın oluyo numara ile indirimlerden yararlanıyorsun
Çıkarmana gerek yok güzelim numaranla üye olman yeterli
Bunu ben bile biliom çıkıyo knka zaten telefondan yapılıyor ben bunu niye biliom aqq
Sanal kartın oluyo benim var çıkarmasi da gayet kolay
Şeyi sorucam ben az önce sanal olarak telefon numarasıyla kart çıkarttırdım ve yarın bu telefon numarasıyla alışveriş yapıcam, telefon numarasını verince telefona kod veya bilgi gider mi? (Acillll)
Hiç bilmiyorum bizzat kendin git al ama çıkma dışarı
İnternetten çıkarılıyor
Ne gerek var afagagagaga
Kart olayı bitti numara ile oluyor
karta gerek yok ben numaram ile üyeyim
Bilmiyorum ama çıkartırlar bence
Olabilir ama yollamışlar kart heralde
Sanal kart var illa çıkartman gerekmiyor
Bilgim yok valla
Bilmiyorum canım
Olmuyor sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?