Eşim boş zamanlarında ek işe gidiyor halı sahada güvenlik işine gitmişti bundan 10 gün önce eve geldiği zaman bu ürünü getirdi orada birisi düşürmüş sanırım maça gelenlerden. 10 gün kadar bekledik kimseden ses çıkmayınca satmak istiyoruz açıkçası Bizim de çok borcumuz var ama nasıl bir yol izlemeliyiz bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz acaba bu orijinal mi bir bilginiz var mı?
2. nesil bu 1450 lira parası var ayrıca bunu hemen aldığınız yere bırakın. Ayni şey sizin de basiniza gelebilir emin olun kaybeden kişi onu arıyordur. Cunku gecen calistigim yere gelen bir bey AirPod’un tekini kaybetti bütün avmye haber vermiş sonunda bulundu ben aldım ve sahibine verdim cok sevindi
4
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
hanımefendi bakın eşim ek iş yapıyor bundan mütevellit halı saha güvenlik işine gidiyordu bunu eve getirdi Zaten eve getirmeden önce oradaki amirleri de haber verdi fakat amirler eşime vermişler biz yine amirlerden haber bekledik fakat dönüş sağlamadı karından mütevellilik biz de satmaya karar verdik çünkü orada bu tür şeyler bulunduğu zaman genellikle herkes evine götürüyormuş sahibini bulmak emin olun bizi sizden daha mutlu eder fakat bulamadık zaten zaten
Alışveriş & Hediyeler konusunda 374 cevap paylaştı.
kutusuna bakılırsa orijinal kaça satacaksınız?
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnanın Benim de bir bilgim yok fiyatlarının ne kadar olduğunu bilmiyorum modelini de bilmiyorum iPhone'dan da zaten hiç anlamıyorum zaten fikir almak babında burada paylaştım