Alışveriş & Hediyeler Bedava verseler bile almayacağınız bir şey var mı? MrBravo Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yok sanırım düşününce aklıma gelmedi sanırım bedava sirke baldan tatlı 😀 Bedava verseler bile almayacağınız bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Herkese-benden-cay Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl Bedavaya başarı, makam, mevki, para alınmaz. Alınırsa o makamdaki koltuk senin olur ama yetkisi başkasında olur 2 0 Yorumla
sözelcibirkız Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl bir hayvana huy oluyorum adını bile duyunca onu almam bedava sadece 😂 1 19 Yorumla nsadelrey +1 yıl adı ne Yorumla sözelcibirkız +1 yıl yazamam görünce ismini söyleyince kötü oluyorum kusçak gibi Yorumla nsadelrey +1 yıl yaa nası bişey ipucu verr Yorumla sözelcibirkız +1 yıl hayaaal etmek istiyorum amskcşdowşdıvp Yorumla nsadelrey +1 yıl neeyyy neyse kız ipucu hadiii Yorumla sözelcibirkız +1 yıl küçük tüylü bişi Yorumla sözelcibirkız +1 yıl üfff içim kötü oldu Yorumla MrBravo +1 yıl Micky mouse mi? Yorumla nsadelrey +1 yıl fareeeeee faree Yorumla sözelcibirkız +1 yıl yazmayın aga Yorumla MrBravo +1 yıl Niye öyle diyon be djdjsjsjaj Yorumla nsadelrey +1 yıl faaaaaareeeeeeeelerr yesin seni Yorumla sözelcibirkız +1 yıl çok iğreniyorum içim titriyor görsem bayılırım o derece adını duymak yazmak görmek istemiyorum Yorumla MrBravo +1 yıl @nsadelrey senin faren yok beni delirtmek mi istiyosun Yorumla sözelcibirkız +1 yıl hüüüü Yorumla nsadelrey +1 yıl arkanda fare var Yorumla sözelcibirkız +1 yıl ya yapmayın aqq Yorumla nsadelrey +1 yıl PSASÜĞQDWÜPKLXJSIKOLJLMJL Yorumla MrBravo +1 yıl Ckgkjfkedkfkfkdk Yorumla
SuskunNietsche Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl A-101 ve Bim de satılan teknolojik ürünler. Mesela flash bellekler. 1 0 Yorumla
eskisadıkaşk Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Eyeliner, ince topuk ayakkabı, bebek arabası, midye dolma 1 0 Yorumla
NypdJohn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Bedava olan her şeyde ürün/amaç sizsiniz arkadaşlar. Bunu unutmayın. 1 0 Yorumla
Hemide_Fosforlu Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Kimse kimseye bedava günahını bile vermez hoş günahı da ben almam benimkiler bana yetiyor. 2 0 Yorumla
_İsimsiz_Adam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Herşeyi alırım ben aklıma birşey gelmedi ama ihtiyacım yoksa ihtiyacı olanlara veririm 1 0 Yorumla
Fatmbetl Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Midye, karides, sigara, yeni çıkan göbek üzeri tsirtler 1 0 Yorumla
KayS27 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Mesela kalbi kırılmış birinin ahını almak istemem 1 1 Yorumla MrBravo +1 yıl Bildiğiniz bütün duyarları unutub Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Sakatat ve benzeri gidalar 1 0 Yorumla
Depresif-_-Polyanna Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Döküntü sevmıyorum işime yaramıyorsa almam😂 1 0 Yorumla
Кардиблондсон Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Kürk 1 5 Yorumla MrBravo +1 yıl Sen al sonra bana ver Yorumla Кардиблондсон +1 yıl Kürke karsıyız Yorumla MrBravo +1 yıl Suniye bile mi Yorumla Кардиблондсон +1 yıl Sevmiyorum görüntüsünü Yorumla MrBravo +1 yıl Anladım Yorumla
CiciSokak Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Belese hayraniz knks 1 1 Yorumla MrBravo +1 yıl Sn isni blysn knks Yorumla
çokcanımsıkıldıı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Kullanmayacağım hiçbir şeyi bedavaya almam 0 0 Yorumla
Karadağlı6666 Takip Et Yoda Yaş: 48 +1 yıl Beddua 1 7 Yorumla Buse23b +1 yıl Bu sabah nişanlanan eski sevgilme ettim Yorumla Karadağlı6666 +1 yıl @Buse23b haklıysan tutar Yorumla Buse23b +1 yıl Evet Yorumla Karadağlı6666 +1 yıl @Buse23b ne dedin Yorumla Buse23b +1 yıl Evleniyor muşsun, umarım ne evladından mede o evlilikten asla hayır görmezsin dedim Yorumla Buse23b +1 yıl Bu ona ömür boyu yeter Yorumla Karadağlı6666 +1 yıl @Buse23b sen 1 kere etmişsin ben her gün ediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bedavaya başarı, makam, mevki, para alınmaz. Alınırsa o makamdaki koltuk senin olur ama yetkisi başkasında olur
bir hayvana huy oluyorum adını bile duyunca onu almam bedava sadece 😂
adı ne
yazamam görünce ismini söyleyince kötü oluyorum kusçak gibi
yaa nası bişey ipucu verr
hayaaal etmek istiyorum amskcşdowşdıvp
neeyyy neyse kız ipucu hadiii
küçük tüylü bişi
üfff içim kötü oldu
Micky mouse mi?
fareeeeee faree
yazmayın aga
Niye öyle diyon be djdjsjsjaj
faaaaaareeeeeeeelerr yesin seni
çok iğreniyorum içim titriyor görsem bayılırım o derece adını duymak yazmak görmek istemiyorum
@nsadelrey senin faren yok beni delirtmek mi istiyosun
hüüüü
arkanda fare var
ya yapmayın aqq
PSASÜĞQDWÜPKLXJSIKOLJLMJL
Ckgkjfkedkfkfkdk
A-101 ve Bim de satılan teknolojik ürünler. Mesela flash bellekler.
Eyeliner, ince topuk ayakkabı, bebek arabası, midye dolma
Bedava olan her şeyde ürün/amaç sizsiniz arkadaşlar. Bunu unutmayın.
Kimse kimseye bedava günahını bile vermez hoş günahı da ben almam benimkiler bana yetiyor.
Herşeyi alırım ben aklıma birşey gelmedi ama ihtiyacım yoksa ihtiyacı olanlara veririm
Midye, karides, sigara, yeni çıkan göbek üzeri tsirtler
Mesela kalbi kırılmış birinin ahını almak istemem
Bildiğiniz bütün duyarları unutub
Sakatat ve benzeri gidalar
Döküntü sevmıyorum işime yaramıyorsa almam😂
Kürk
Sen al sonra bana ver
Kürke karsıyız
Suniye bile mi
Sevmiyorum görüntüsünü
Anladım
Suriyelinin sattığı herşey
Bedava mezar bulsam girerim
Belese hayraniz knks
Sn isni blysn knks
Kullanmayacağım hiçbir şeyi bedavaya almam
Beleş olan her şey tatlıdır 😄
Beddua
Bu sabah nişanlanan eski sevgilme ettim
@Buse23b haklıysan tutar
Evet
@Buse23b ne dedin
Evleniyor muşsun, umarım ne evladından mede o evlilikten asla hayır görmezsin dedim
Bu ona ömür boyu yeter
@Buse23b sen 1 kere etmişsin ben her gün ediyorum
gelin!
Sigara
Erkekler
Plates topu😂
Para
Birçok şey var.
Bamya
hediyelik eaya
Pembe herşey