Tripod uygun
Monopod uygun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çekeceğin videolara göre ikisini de almalısın bence. DJI Osmo Gimbal modelleri var onları bir incele. Gimbal sen hareket halindeyken bile telefonu veya kamerayı sabit tutup kameranın oynamasına izin vermiyor.
Tripod ayaklı , monopod Elde Senin için hangisi uygun ise onu kullan
ikisinin de bir arada olduğu cihazlar da var. Dış mekanda elimle de çekim yapabilirim, bir yerde sabit de tutabilirim. İkisinin bir arada olduğu linkteki cihazı almam mantıklı olur dimi?
İnceleyeyim ben bir sn
Senin İçin daha uygun Bu hatta ben kendimede alayım bir tane Bundan güzelmiş , Baseus marka Tercih etmen güzel Cok iyi bir marka ve ürünleri cok kaliteli.
marka olarak bu daha cazip geldi, huawei ve xiomi'nin de var, sizce bu üç markadan en kalitelisi hangisi olabilir
Baseus ' un Tüm ürünlerini biliyorum. Kesinlikle cok Harika ve kaliteli ürünlere sahip gözün kapalı alabilirsin
araştırma yaptım biraz da bu marka daha iyi geldi gözüme, siz de öyle diyorsanız... teşekkür ederim :)
Rica ederim , Baseus ' un Aliexpreste Resmi sayfası var Ben orada Cok ürün aldım ve hala kullanmaktayım.
Ikisi de uygun değil ya. Youtuberlardakı tarz bir şey al. Tripod bir yere sabitlenmede çok iyi, oturarak çekeceksen ama hareket ederken zorlanırsın. Monopod da kolunu ağrıtır ya.
Cevap
2Cevap
İkisi de değil gyrolu bir şey al
gyro?
Monopod mantıklı
peki sence attığım linkteki ürün gibi hem monopod hem de tripod olarak kullanılabilen bir ürün tercih etsem nasıl olur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar