Selam herkese. Erkek arkadaşıma hediye almak istiyorum şöyle bakım ürünlerinden oluşan bir kutu falan. Neler koysam sevgilim mutlu olur sizce? Erkek kişisel bakım ürünleri neler en favori olanlar? Erkek kişisel bakım seti önerilerinizi hevesle bekliyorum.erkek kişisel bakım ürünleri
Güzel bir hediye fikri bence. Güzel bir kullanışlı kutu hazırlayabilirsin. Dün Boyner'de gördüm çok güzel hediye kutuları ve karton taşıma poşetleri yapmışlar rengarenk çok güzeller öyle şık bir şekilde sunabilirsin.
Kendine değer verenlerin erkek kişisel bakım ürünleri
erkek kişisel bakım seti
- Nivea men yüz yıkama jeli - Veet men duşta tüy dökücü krem ( vücut, sırt, omuz gibi bölgelerde kullanmak için) - Eğer ihtiyacı varsa eeose sakal serumu - Nivea men mat etkili nemlendirici - Sakal bıyık şekillendirici ve bakım yağı - Tıraş bıçağı ve fırça seti - Tıraş sonrası yüzünüzdeki kırışıkları ve tahrişleri önleyecek bir ürüne ihtiyacınız varsa Chanel'in After Shave losyon - Diş macunu ve yumuşak bir fırça - Toni&Guy men şampuan - Tıraş bıçağı seti - Vücut losyonu - Cildinin ışıltıya ihtiyacı varsa vitamin takviyeli cilt maskesi - Briyantin ya da saç spreyi ne kullanıyorsa konabilir. Sitede de fenomenimiz olan bir üyenin videosuna denk geldim onu da bırakayım işine yarar belki:
taşaklarındaki kılları alması için bir ürün alabilirsin harika bir hediye olur, cilt bakım ürünlerini düşünme genelde 1-2 kez kullanıp devam ettirmiyoruz :)
Bence alma kötü anlamı olabilir mesela parfüm alma kötü kokuyosun diş fırçası alsan dişlerini fırçalamıyon mu olur gibi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kullanmıyorum ben çocukluktan beri ne bulaşık yikarim ne birşeye karisirim ellerim benim diyen kızdan güzeldir kıl vücutta çok az var cildim pürüzsüz saçı kısa kullanıyorum o yüzden yine ihtiyacım yok ha buldum bir tane diş ipi olabilir
En İyi Cevaplar