Laptop fiyatları aldı başını gidiyor. Aynı zamanda tablet ihtiyacım var. Laptop tablet olanlar şu anda baya mantıklı. İkisi bir arada laptop tavsiye alsam mı? Hangi markalar, modeller iyi?ikisi bir arada laptop
Bu da Lenovoya yakın. Ekran boyutu da aynı Lenovo'yla. 14 inç bir ekranı var.
HP Spectre X360 13
13 inç boyutluların en iyisi. Daha ufak olsun, taşıması kolay olsun diyorsan bunu tavsiye ederim.
Casper Nirvana N400
Önerilerim arasında en uygunu bu model. Bu da 11,6 inç. Fiyatı da diğerlerine göre çok çok uygun. Bunların fiyatları 2000 TL'den başlıyor yine, ucu bucağı yok tabi ki :D
Oyun oynar mısın bilmiyorum ama ben tam tablet olarak Microsoft Surface Pro 7 i7 kullanıyorum. Daha iyisi yok. Laptop gibi oyun oynatabilen başka bir tablet te şu an yok.
Oyunla işim olmaz dersen bir arkadaşım Surface Go aldı. Sürekli yanında taşıyor ve işinde kullanıyor. Biraz küçük olması dışında çok memnun.
Tam tablet değil de katlanır dokunmatik ekranlı ultrabook (2si 1 arada) olsun diyorsan da başka bir arkadaşıma Lenovo Yoga aldık. Çok güzel ve kaliteli bir cihaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
msi olmadiktan sonra marka çok farketmez, sade laptop tavsiye ederim tablet laptoplar daha hassas ve özellikleri daha düşük, arıza durumunda çok maliyetli olur ayrica. üstelik yüksek configurasyon alcaksan ikiside pahalı yani. laptop daha mantıklı
Hepsiburada ve trendyolda guzel fiyatlar var tavsiyem laptop alarak gerek hdd gerek ram ekipmanlarini yukseltme opsiyonuyla daha uzun surede kullanabilmek. İkisi bir aradalarin laptopa kiyasen cok buyuk artisi kullanimda yok
En İyi Cevaplar