Ucuz giyim siteleri var mı bildiğiniz? İnternette kart kullanma konusunda sıkıntılarım var. Ucuz giyim siteleri kapıda ödemeli olanlardan önerir misiniz?elbise
Kapıda ödeme kabul eden ucuz giyim siteleri hangileridir?
Ben surekli instagram butiklerinden alisveris yapiyorum. Pismanlik yasamadim hic. Yalniz bir urunu emsallerinin yari fiyatina veren bir butik varsa o urunun malzeme kalitesinde problem vardir. Ki gelen urune de bu ne kardesim dersen , bu fiyata ne bekliyordunuz da derler adama. Tum şişme montlar 200 lira civariyken , 99 liraya satiyorsa inceciktir vs misal. Ben yine instayi tercih ederim. Adamlar whatsapp tan ozel olarak ilgileniyorlar. Ayakkabida serenze yi , erkek giyimde modafethi, kağan... ve tomato isimli butikleri tercih ediyorum ben mesela. Pek cok bayan butigi de var.
Ben de bazen internet ortamında kart bilgilerimi vermekten çekiniyorum. Ucuz giyim siteleri kişiden kişiye değişir ama kapıda ödemeli sitelerden birkaçını önerebilirim.
İnstagram olsun mağaza olarakta sude Azra butik üzerine tanımam bu kadar mı kaliteli ürün satılır defalarca alışveriş yaptım ilgi alaka müşterilerine verdikleri güven kalite hizmet çok memnun kaldım kızlar aradığım her ürünü orada rahatlıkla buldum
En İyi Cevaplar