Merhaba, maalesef kilolu bir insanım ve normal mağazalarda kendime uygun elbise bulamıyorum. Büyük beden abiye, büyük beden elbise konusunda derdime derman olacak büyük beden bayan giyim online alışveriş siteleri önerir misiniz?büyük beden elbise
Büyük beden bayan giyim online alışveriş sitesi tavsiyeleriniz nelerdir?
Bende aynı dertten müzdaribim, LTB ye dadandım, başka yerde 3XL olmazken orada XL duruma göre L oluyor.. Tabii sizin baktıklarınız abiye bu ayrı bir durum, spor giyim için en azından artık adresi biliyorsunuz
Benim Karıma Aldığım bir site var araştırırken burada başlık gördüm hortrlatmış olmayayım ama Büyük Beden Kadın Giyim Diye bir yer var bakın kızlar ek olarak bir yer daha var linkini bilmiyorum ama tuvixmi neydi ama çok pahalı burası
Merhaba kızlarrr, yapmış olduğunuz yorumlara göz attım ve 85 kg biri olarak sizin için şahane bir önerim olacak. Benim gönül rahatlığıyla kendime uygun olan tüm ürünleri bulduğum ve aldıktan sonra ürün kalitelerine bayıldığım bir online web sitesi öneriyorum , trend42plus adresini ziyaret edin derim. Sizin için şahane parçalar var :) .
Diğer siteler ile çok alışveriş yaptım, bir çoğunu bilmem ama eğer konu bayan giyim ise MODOMOR. com u tavsiye ederim. Aynı gün kargo yapıyorlar. Genelde ertesi gün elimde oluyor. Ürünleri de kaliteli. İade ve değişimde sıkıntı çıkmıyor. Tavsiye ederim.
Bizde bu konuda çok sıkıntı yaşadık annem için kıyafet bulamıyordum. izmoda. com hem web sitesi var hem Trendyol hemde Instagram çalışanlarda gayet etkili yardımcı oluyorlar tavsiye ederim 👍
Eğer düşünürseniz elimde 3 adet abiye/elbise var. Nişan, Söz, Kına kıyafetleri. Bir kez giyildi hepsi. Hepsi sağlam hiç bir problemleri yok. İlgilenirseniz whatsapptan ullaşabilirsiniz. 05417636203
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yahu resimdeki manken şiir gibiymiş. Adını biliyor musun?
Merhaba, benim naçizane tavsiyem RMG Büyük Beden markasını değerlendirmen olacak. Ben fırsat buldukça oradan alışverişlerimi gerçekleştiriyorum. www. rmgbuyukbeden. com bir göz at istersen canım . Ben memnunum sen de memnun kalırsın umarım:))
En İyi Görüşler