Arkadaşlar marlboro double fusion nerden bulabilirim yasaklanmış diyorlar ama almak istiyorum imkanı var mı

Kanka nasıl beceriyorsunuz şu sigaraya bağımlı olmayı :) 1,5 yıldır sigara içiyorum mesela bugün tüm gün evdeydim aklımın ucundan dahi geçmedi sadece dışarıda arkadaş ortamında içiyorum bu kadar
Daha 1 buçuk sene olmuş ilk bir iki sene bende senin gibi abii bırakırım istersem içmem bağımlısı değilim derdim vay kardeşim sen öyle san 😂
Kankii bence herşey kafada bitiyor ya beyninini neye yönlendirsen onu yapar hiç sanmıyorum
Öyle olmuyor da o işler hiç içme madem şimdiki aklım olsa başlamadım
İçme o zaman a q ne diyim
Çok güzel sigara ya😍 ben İstanbuldayken alıyordum. Hemen hemen orda her yerde satılıyordu
Cevap
5Cevap
Biz bu işle ilgileniyoruz abdullahsefax instagram adresine ulaşabilirseniz hallederiz iyi günler dilerim
Marlboro double fusion Whatsapp sipariş hattı 5510138671
sigaramı karışık meyve suyumu belli değil iğrenç
Niye kötümü
yazdığım yorumdan ne anladın kardeş
Ya anladım da mentollü sigara da yasaklanıyor ne içsem bilemedim
bence hiçbiri ama illa içeceksen sigara iç normal bildiğin dümdüz sigara :))
Valla ben mentollü başladığım için normal sigara ağır geliyor kent swich falan içiyorum ah arkadaş kurbanı geçen sene bu zamanlar sigara ne desen bilmezdim şimdi keş oldum resmen
çok erken şimdi bıraktın bıraktın ilerde imkansız gibi bişey olacak ben bir alıştıranlara tek cümle kuruyorum bacım ÇOCUKLARI
Nasıl bırakırım günlük 1 paket ve tekrar üni sınavına girecem stres falan hepsi var bide bunun stresi eklensin
Bilmiyorum knka güzel mi
İstanbuldamısın
Yok değilim
O zmn bilmiyorum😀
Nalburdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar