Yok be ben karışmam :D kuzenim merve var o birgün gelmiş alışverişe gidelim dedi gittik :D o iç çamaşırı felan aldı zıbın felan :D satış elemanı kız vardı o diyor ben bu iç çamaşırından giyiyiorum gayet rahat oluyor felan yapıyor yanımda bayağı değişik bir deneyimdi o gün benim için :D
Aplanın birisi tanga ve jardiyer aldı küçük oğlu vardı annesinin elindeki o kutuyu yere bir düşür mesine sebep oldu :D kadının tanga yere kasada bir düştü görmen lazım manzarayı :D o takım yerde kadın kapalı birisi aklımdan neler geçti görmen lazım
Buradan anlamalısın ki Turk erkeği hayatını tırnakları ile kazıyor, hak ediyor.. Adam yaşamak istediği zevki kendi yaratıyor resmen.. Kadınların ne kadar hareketsiz olduğunu da anlamış oluyoruz..
@Burçak12344 Tabiki. Bizler nasılsak onlar da öyle idi. O zaman böyle şeyler ayıptı. Anneler kızlarının yanında dahi konuşmazlardı. Kimisi adını dahi bilmezdi.
evet var tabikide. bide kadınlar akşam nasıl görmek istiyorsan iç çamaşırını al giyeyim öyle birlikte olallım diyorlar. özelliklede fantazi iç çamaşırlarını hem biz hemde kadınlar sever
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim eşimde sevgililer gününde almıştı ve o gün hamile oldığumu ben de ona süpriz yapmıştım.. 🥰
Ben severim hosuma giden ustunde gormek istedigim camasiri alirim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Valla bende esime almak istiyorum seksi bir ic camasiri ama magazada malum fazla bakamiyoruz ya yanlis anlasiliyor ya da diger musteriler rahatsiz oluyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet neden almayalım kı hoşuma gideni alır sevgikime giydirir üstğnede yırtarım en sevdiğim şey haftada 3.4 kere alırım en az
sever tabi. benimkilerini kız arkadaşım alır. onunkilerinide beraber alırız. seçtiği modellerin hansini alayım diye bana sorar. eee herkes indireceği kıyafeti kendisi seçiyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ic camasiri ne ben marketten ped alirken bile utaniyorum. :(
Bende almıştım bir bayandan cok utanmıştım moral vermişti bana hıc utanmana cekınmene gerek yok dedi utanılcak bsy degıl cesaret etmen güzel dedi o bana secmişti
En İyi Cevaplar