Bilmiyorsanız da bilin bu siteden alışveriş yapmayın geçen ayın 26 sından beni çektiğim rezilligi ben biliyorum
Dini ürünler de satıyor bu mahlukatlar carpilirsiniz inşaallah
Dini ürünler de satıyor bu mahlukatlar carpilirsiniz inşaallah
Bilmediğim yerden alışveriş yapmam zaten kaldı ki hele dinle ilgili bir şey diyorsa hiç hiç yapmam. Sadece dini kullanmak için yapıyorlar müslğman adam ibadetini eder oturur bir kenara ben müslümanım diye bağırmaz
Valla YouTube uzerinden alanlar paylaşmıştı anlatmıştı aslında güvenilir diye biliyorum ne sorunu yaşadın sen
26 sında sipariş oluşturdum günlerce paketleniyor tedarik ediliyor yazdı iletisim e geçtim elimizde ürün yok gelince size yollayacagiz dedi. Ne zaman dedim max.15 gün dedi 15 gün geçti tekrar mesaj attım isterseniz büyüğünden yollayalim dedi ölçülerini yazar mısınız dedi maalesef elimde olabileceğim bir alet yok dedi. Farkı kaç lira dedi kapıda ödemeli olursa alırım önce 20 dedi tamam dedim sonra pardon 30 artı kapıda ödeme bedeli toplam 35 dedi istemiyorum dedim paramı hesabıma atın minimum 15 gün dedi 15 gün doldu hâlâ yatirmadilar
Tuhaf olan ise bu siteden biri önerdi bana burayı ve o kişiden de ses çıkmıyor ne garip
Ne oldu falan sorun mu var diyebilirdi demedi.. benim o kişiden birsey istediğim yokki
dinle çok haşır neşir olna kişi kurum veya yerlerde genelde ya düzenbazlık ya sapkınlık var garip değil mi
Maalesef haklisiniz
Cevap
7Cevap
Nasıl bı sorun yaşadın. Affedersın. Almam da bellı olmaz. Google yazınca sıteler cıkıyor. Bılelım.!
26 sında sipariş oluşturdum günlerce paketleniyor tedarik ediliyor yazdı iletisim e geçtim elimizde ürün yok gelince size yollayacagiz dedi. Ne zaman dedim max.15 gün dedi 15 gün geçti tekrar mesaj attım isterseniz büyüğünden yollayalim dedi ölçülerini yazar mısınız dedi maalesef elimde olabileceğim bir alet yok dedi. Farkı kaç lira dedi kapıda ödemeli olursa alırım önce 20 dedi tamam dedim sonra pardon 30 artı kapıda ödeme bedeli toplam 35 dedi istemiyorum dedim paramı hesabıma atın minimum 15 gün dedi 15 gün doldu hâlâ yatirmadilar
Ciner aklıma gelmemişti oraya da yazayım sağ ol hatirlattigin için
öyle bir siteden zaten alış veriş yapmam... insanları din üzerinden nasıl da kandırıyorlar
Hayır bilmiyorum rose
hıc duymadım ama su an sen soyleyınce duydum
Seni master yapan kim? Böyle bir paylaşımın saçma ve soru niteliğinde olmadığını anlayan tek ben miyim? Şikayet var sitesine yaz bence bunu.
Ayyy zeki çocuk gözlerim yaşardı
Hiç duymadım öyle bir site
Dini her yerde kullanmaları ne kadar doğru
tokatlandın mı :/
O ne demek
Izledim
Tüm argo kelimeleri bilecek degilim🙄
Bilmem aklıma gelmedi şu an😀
Yazmicam🙄
Canım yazmak istemiyor😆😆
Ne alaka İsrail malına pek meraklısınız.
Ne diyorsun sen ne sacmaliyorsun
Rozz 😊 mesaj
Sebep?
Acemiyim burda 🙄
Acımasız Rozz 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar