Yapı marketlerine baktım ama bulamıyorum. 250 lira kadar bir bütçem var. İnternettede güvenilir bir dolap bulamadım. Görüntü gibi gelmiyor diyorlar. Aldınız mı takı dolabı, aldıysanız nereden aldınız? Görsele yakın bir şey bakıyorum.
Takı dolabım var.
Takı dolabım yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar takı dolabı almak istiyorum, nereden alabilirim?
Çok düşüncelisiniz teşekkür ederim hediye etmenize gerek yok fakat bana nasıl yapabileceğim veya faklı bir fikriniz varsa bunun yerine kullanacağım aydınlatabilirsiniz fikirlerinizle 😊
Herhangi bir yerden palet bulabilirsiniz veya uygun fiyata alabilirsiniz. Palet tahtalarını tek tek ayırabilirsiniz. Buraya kadar küçük bir pense size yardımcı olur. Daha sonra ayrılmış tahtaların dört tanesini dikey ölçütlerde kullanmak üzere ayırıyoruz. Diğer kalan kısımları ortadan ikiye bilelim ki kutunun en ebatı büyük olmasın vitrin gibi durmasın.
Iç tahtalarını da incelterek yine civi yardımı ile sabitliyoruz. Eğer uygun görürseniz ve ben yapacağım derseniz özelden de resim resim yönlendirebilirim.
Tahtayı dekopaj olmadığı için sizde küçük zımpara kağıtları ile eleştiri tüp boya ile boyayabiliriz.
En İyi Cevaplar