GittiGidiyor Media Markt mağazası alış verislerinde kargo takip sıkıntısı yaşayan var mı?

Alış veriş yaptıktan sonra (dün sipariş verdim) dün akşam sms ile sipariş takip numarası geldi. Smsdeki linke tıklayınca sipariş takip ekranı açılıyor. Dün bakmadım, acelesi yok diye. Bugün baktım GittiGidiyor aldıklarım sayfasında kargoya verildi yazıyor. Linke tıklayım dedim o yüzden, sipariş no girdim oradaki alana ve enter yaptım. Siparişiniz bulunamadı diyor ama kargo takip no yazıyor, ancak hangi kargoyla göndermişler bilgi gelmedi. Birazdan GittiGidiyor üzerinden mağazaya konu ile ilgili mesaj göndereceğim. Sizin de başınıza böyle bir durum geldi mi? Siparişiniz kaç gün içinde elinize ulaştı?

#GittiGidiyor
#MediaMarkt
#kargotakipsorunu
Güncellemeler
+1 yıl
GittiGidiyor'dan kaç kere mesaj attım Media Markt'a, hep aynı kargo takip no'sunu verip duruyorlardı. Şimdi de siparişiniz hazırlık aşamasında diyorlar. Anlamadım gitti... Kargoya verildi mi? Verilmedi mi? Sanki atomu parcalamalarini istiyorum. Basit bir soru soruyorum. 😂
GittiGidiyor Media Markt mağazası alış verislerinde kargo takip sıkıntısı yaşayan var mı?