Gercekte Civic Sİ spec var ama biraz agirlik birazda konfor ariyor yavaş yavaş Volvo S80 ler hosuma gidiyor. Honda ilk arabam olduğu için onu satamam bakalım ileride neler olur bakarız onun direksiyonuna gecince en az bir kere o deviri dondururum 😅 atmosferik motorun zevki başka.
Alması dert değil dostum ama türkiye piyasası berbat bu arabanın. Sağlamını bulmak dert hadi buldun diyelim tamiri çok büyük dert. Malum ülkede antika anlayışı pek yok.
Kendi aracım turbolu ve kesinlikle o extra gücü hissetmek çok keyifli.. Yalnız fazla ve aşırı modifiyeye karşıyım. . Sade gösterişten uzak hafif tatli oynanabilir.. Logo iptali güzel bir lastik ve jant seçimi gibi.. Eğer vergi dilimi ve yakıt fiyatları uygun olsaydı aklımdaki araç BMW 630ci idi.. Ayrıca ww cc leride beğeniyorum fakat dsg sanzimanda yaşadıkları problem göz korkutmuyor değil. . A5 lerde guzel sedan sport ama yağ eksiltme sorunları var.. Her aracın kronik motor veya elektronik sorunları var ama seviyorum arabaları bir tutku bende..
Alışveriş & Hediyeler konusunda 553 cevap paylaştı.
Konfor ararim.. hizi hissettirmeyen sarsintisiz , guven hissi veren ve yol veya motor sesini kabine almayan araclar tercihim. Ki bunlar pek cok orta duzey yeni aracta standart donanim olarak sunuluyor artik.. ( yeni clio haric ) . Tum motor ve yol sesi aracin icinde.. tamamen " FAIL " .. ama mesela kici kirik Aegea yi canavar gibi yapmis adamlar. Konforu mercedes gibi. Hayret ettim.
En İyi Cevaplar