Selamlar. BiSU uygulamasını bir süredir kullanıyorum. Birçok sipariş verdim ve deneyimli bir kullanıcı olduğumu söyleyebilirim. Detayları ile BiSU uygulamasını size anlatacağım.
BiSU uygulamasını kullanıcı yorumları neler?
BiSU uygulaması
BiSU uygulamasını kullanan biri olarak yorumlarımı sizle paylaşmak isterim. Ayrıca bunlar sadece benim yorumum da olmayacak. BiSU uygulamasını keşfettikten sonra tüm arkadaş ve akrabalarıma önerdim. Onlar da benim kadar memnun kaldılar. BiSU uygulaması online su siparişi verebileceğimiz pratik bu uygulama. Beni telefonla arayarak su sipariş vermekten kurtardı. Tek tuşla sipariş etmemi sağlıyor. Kaç defa sipariş verdim hizmette hiçbir aksama yaşamadım. Siparişim hep tam zamanımda kapıma geldi. Uygulamanın kullanıcılar tarafından en çok beğenilen özelliği birçok markayı bünyesinde barındırması. Bölgemdeki dilediğim markayı tek uygulama kullanarak sipariş vermek harika oluyor. Daha iyi anlatabilmek için özelliklerini sıralamak istiyorum.
BiSU uygulamasının özellikleri neler?
BiSU
Bir kere uygulama tüm markaları tüm ekranda görmenizi sağlıyor.
Bu markalar arasında karşılaştırma yapabiliyorsunuz. Fiyat, servis kalitesi, pH değeri gibi konularda markaları karşılaştırabilmek büyük avantaj sağlıyor.
Uygulamada markaların damacana, şişe. cam damacana gibi seçenekleri de sunuluyor.
Ödeme yöntemleri de oldukça çeşitli. Kapıda ödeme seçeneği herkese hitap ediyor. Bunun dışında mobil ödeme, temassız gibi seçenekleri de kullanabiliyorsunuz.
UNICEF işbirliğinden bahsetmesem olmaz çünkü bu BiSU uygulamasının en sevdiğim özelliği. Yapacağım her sipariş sayesinde bizler adına temiz suya erişemeyen 1 çocuğun 1 günlük su ihtiyacı karşılanıyor. Gözlerim doluyor düşündükçe.
BiSU uygulamasında su siparişi nasıl verilir?
BiSU uygulaması ile sipariş verebilmek için görseli takip edebilirsiniz.BiSU uygulaması ile sipariş verebilmek için görseli takip edebilirsiniz.
BiSU uygulamasında sipariş vermek çok basit. Önce telefonunuza uygulamayı indirin. En son da sizler için link de bırakacağım. Uygulamayı indirdikten sonra gerekli bilgileri giriyorsunuz ve dakikalar içinde üye oluyorsunuz.
Ardından ana sayfa kısmından sipariş verebilirsiniz. Burada sizi kocaman bir damla butonu karşılıyor. Damla butonuna tıklayınca karşınıza markalar çıkacak. Dilediğin markayı inceledikten sonra seçimizi yapın. Ürünü sepete ekleyin ve sepete git butonuna tıklayın. Sepete geldiğinizde dilediğiniz gibi teslimat tarihi gününü ve saatini seçebilirsiniz. En son da ödeme yöntemini seçmeniz gerekiyor. Bunu da seçtikten sonra sipariş ver butonuna tıklamanız yeterli. Siparişiniz verildi demektir.
Dilerseniz siparişlerim bölümünden siparişini iptal edebilme imkanınızda var. Ben bir kere yanlış teslimat tarihi seçtiğim için siparişimi iptal edip tekrar vermiştim. Bu da güzel bir avantaj. Bir diğer güzel avantaj da daha önce yaptığınız siparişinizi tekrar vermek için "siparişimi tekrar et" seçeneğini kullanarak yeni sipariş verebiliyor olmak. Her seferinde ürün seçip sepete eklemek gibi şeylerle uğraşmanıza gerek kalmıyor.
Ne güzel ayrıntılarıyla anlatmışsınız. Ben de BiSU kullanıyorum uzun zamandır. Online su sipariş etmenin kolaylığına alıştığımdan beri başka şekilde su sipariş etmedim hiç. Çevremde ki herkese öneriyorum. Buradan da yazmış olayım. Tavsiye ederim. :)
Uzun zamandır güvenerek kullandığım bir uygulama BiSU. Bölgemdeki tüm markaları karşılaştırmamı sağlaması ve cam damacana tercihlerinin olması en beğendiğim özelliklerden oldu.
Güzel ve kullanımı çok pratik bir uygulama. Ben en çok siparişi tekrarla butonuyla tek seferde sipariş verme özelliğini çok beğeniyorum. Su sipariş etme derdini en aza indirmemi sağladı.
@ExplorerdanHallice Ben de arada cam tercih ediyorum. BiSU kullanmadan önce cam sipariş etmiyordum. BiSU ile cam damacana siparişi vermek de kolay oluyor.
Bencede benzemiyor kesinlikle her renk kendine özeldir acik kahverengi gözde cok güzeldir ama su toplum algısı illa yeşil mavi ela olacak kehribar rengi var bal rengi var bunlarda cok guzel