Merhabalar, görselde ki gibi kolda olan Türkiye bayrağı olan mont veya çeket türlerini nereden bulabilirim? Kız için arıyorumda, sipariş verebileceğim herhangi bildiğiniz bir site var mı? Teşekkürr
Bu tür ürünleri asker mağazalarında bulabilirsin. Bulunduğun şehirde ki askeri birliğin yakınlarında askeri malzeme sana bir mağaza olmalı. Her şehirde var bu mağazalardan. Oralardan bulabilirsin.
2. resimde ki ceketi askerlik yaptığım zamanlarda hem askerlerde hemde uzmanlarda görmüştüm. Erkek veya bayan olarak farklı seçeneklerin olduğunu sanmıyorum sadece erkeklere göre var diye biliyorum.
Diğer resimlerde ki montların maskası Jack Wolfskin olabilir. Bu markayı araştırırsan oradan istediğini bulabilirsin. Bu markada bayanlara göre eşyalar da var.
Evet Askeri personelim mesleğim bu ciddiyim istersen veririm belki gömlek zor broveler var brove ne biliyor musun bilmem ama gömlek zor da ayarlarım Türk bayrağı ve benzeri şeyler bir ölür bin diriliriz falan 😊
Aaayy çook iyiisiinn!! 😍😍 teşekkür ederim ama şakasına söylemiştim aslında, ben Avrupa da yaşıyorum, birazcık zor. Gerçekten çok teşekkür ediyorum!! 😃😍😍🙏🏼 Brove nedir bilmiyorum hayır. Rabbim mesleğini hayırlı kılsın!! Gerçekten çok kutsam bir meslek ve görev! 😍
Rica ederim ne demek 😊 Türkiye’de olsaydın gerçekten yollardım çok teşekkür ederim evet öyle bayrağımız için savaşıyoruz allah yardımcımız olsun teşekkür ederim moral motivasyon için güzel duaların için 😊 brove başarılı bitirilen kurslar örnek paraşütçü brovesi paraşütle atladığınız zaman kursu da bitirdiğiniz zaman veriyorlar gömleğin sol üst cebinin oralara takıyoruz daha ayrıntılı bilgi vermek isterdim ama bir görevim var onu halletmem lazım yarına inşallah 😊
Estağfurullah anladım ben 😃 çook çook teşekkür ediyorum 🙏🏼 &ameen, Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah, kolay değil ama irade ve o istek olduktan sonra, vatanın ve bayrağın için savaşmak daha da bir kolay. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ve sizlere ve tüm askerleimize kolaylık versin inşaAllah!! Hayırlı akşamlar, Allah’a emanet!! 😃👋🏼
Bende çok teşekkür ederim o güzel kalbinle ettiğin güzel dualara tam anlamıyla güzel açıkladın Amin allah Türkü korusun hayırlı geceler güzel yüreğin için ayrıyetten teşekkür ediyorum 😍🇹🇷
Bahsettiğin sayfaya girdim de, daha çok uçuş, galeri, falan var. Bir şey sipariş verebilebileceğinden emin değilim. Ama gerek kalmadı artık, peç alıp dikeceğim. Çok teşekkür ederim !! 🙏🏼
En İyi Cevaplar