totalde kaça gelecek bilmiyorum ama ben toplam 80 bin liralık arabayı dönerken sürttüm kapıyı içime oturdu sen bmw diyorsun sen vurmasan biri gelip vuracak gerek yok bence çok para gömmeye. sanayi yolunu ezberletmeyen her araba iyidir yürüyorsa mesele yok aynı ışıkları kapatınca her kadının güzel olması gibi. içine girecen göremeyecen ki dışını. millet voov yapacak tatmin mi olacan? bu tip pahalı araba alanların cinsel veya özgüven sorunları varmış. delikanlı adam pandaya biner çok istedim aldırmadılar sığmazsın sen ona diye. şaka değil dikkat edersen recep ivedik fiat 126 bis'e biniyordu. küçük arabaya binenden kaçacan. ülkemizde fiestaya bile bayan arabası dendiği için bizde ters ama bilim evrenseldir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya kardeş öyle mantık mı var bu devirde herkes birbirine hava atma derdinde bizde o kafadanız desem yalan olmaz. senin kafaya göre o zaman zengin tutup doğana torosa mı binsin sırf özgüveni yerinde diye
aynen öyle. sabancı bir panelde mercedese biniyorum ama 13 yaşında diye hava atmıştı. kaldı mı öyle adam pek yok ama özgüveni olan düzgün işi gücü olan adamın şahinle bile havası olur yanlış düşünüyorsun.
Tek başına geçimini sagliyorsan ev kirasiydi mutfakdi faturalardi sıkıntıya girersin. Hele ki elinde 50bin kadar nakit yoksa girme bu işe derim. Bu dönemde millettir borclandirmaya çalışıyorlar zaten. Başın agrayacagina ayakların agrisin bence.
Kanka kıçı kırık uzman çavuş dediğin dünyanı parasını alıyor haberin var mı? Polis arkadasım var eşi de polis evlerine 10 bin para giriyor misal. Asker polis bu ülkede iyi alır.
@izlandaKiss ortak benim de elime ortalama 6.5 -7 geçiyor ilerde evleneceğim eşimde çalıştıgini düşünsen yine de mi kaldıramyız ya bunu alanların hepsi sanki aylık 20 bin kazanıyor
Nu arabaya sittin sene para yetişmez. bir balatası 1000 TL dir. Ön 2 balatayı değisen bakımda 2000 en az. Kaldı ki vergisi algısı benzini bir de kredi ödemen sacmalık kısacası.
En İyi Cevaplar