Akıllı bileklik almayı düşünüyorum da diğer mağazalardan daha ucuz gibi duruyor. Şikayetvar'a da baktım. Siz sorun yaşadınız mı? Mağazaların güvenirliği denetleniyor mu? EpttAVM güvenilir mi?

Akıllı bileklik almayı düşünüyorum da diğer mağazalardan daha ucuz gibi duruyor. Şikayetvar'a da baktım. Siz sorun yaşadınız mı? Mağazaların güvenirliği denetleniyor mu? EpttAVM güvenilir mi?

Selam. Bu platformdan sık sık alışveriş yapan biri olarak hemen bahsedeyim. :)
EPttAVM, Türkiye'deki alışveriş tutkunlarının en iyi arkadaşlarından birisi diyebiliriz. Elektronikten ev ürünlerine, ev giyiminden teknolojik aksesuarlara kadar neredeyse her şeyi satıyorlar. Aradığınız tüm ürünleri burada bulmanız mümkün.
Orijinal ürünlerin adresi diyebiliriz. Eğer sahte ürün mü diye şüpheniz varsa hiç olmasın çünkü orijinal ürünleri satıyorlar. Orijinalliği garantiliyorlar.
EPttAVM için güvenirlik temel taşlardan biridir. En iyi alışveriş tanımına uymak için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. En azından benim deneyimlediğim bu şekilde.. Hiç memnuniyetsiz bir durum yaşadığım olmadı. Ayrıca, müşteri yorumları ve derecelendirmeleri sayesinde de başka deneyimleri zaten okuyabilirsiniz.
Hemen anlatıyorum :)
İyi alışverişler <3
PttAvm, PTT tarafından 2012 yılında kurulan bir E-Ticaret platformudur. Bu platform kullanıcıların çeşitli kategorilerde online alışveriş yapabildiği bir pazaryeridir.
EPttAVM, bir online sanal pazar yeri modeli olarak çalışmaktadır. Bu pazaryerinde, firmalar EPttAVM’de ürünlerini listeledikten sonra satışa açabilirler. Böylece tüketicilere kolayca ulaşabildikleri bir online alışveriş platformu olarak çalışmaktadır.
EPttAVM üzerinden alışveriş yapmak isteyenlerin öncellikle siteyi ziyaret ederek üye olması gerekmektedir. Üye olduktan sonra kullanıcılar istedikleri mağazalardan platform üzerinden alışveriş yapabilir.
PTT güvencesi vermekte olan bir online alışveriş platformudur. Online alışverişte bir diğer önemli unsur olan mağaza seçerken güvenilir ve yorumları olan firmadan alışveriş yapmak sizin için daha güvenli olacaktır.
EPttAVM Kullanıcıları yaşadıkları deneyimleri olumlu ya da olumsuz şekilde yorumlamışlardır. Alışveriş yapmadan önce yorumları okuyarak deneyimlerini öğrenebilirsiniz.
Alışverişlerimde sorun çıkmadı ama mağazaları denetlediklerini sanmıyorum, iade vs. durumlarda ilgili olacak gibi gözükmüyordu.
Ben kitap aldım ve hiç sorun da yaşamadım.
Ben cep telefonu aldım. Gayet memnunum. Müşteri hizmetleri çok çabuk yanıt veriyor, hatta aldığım telefonlardan birinin faturasında sorun çıkmıştı satıcıya haber verip sorunu hemen çözdürdüler.
Alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım. İhtiyaç halinde uygun olma koşuluyla oradan alışveriş yaparım.
Cevap
18Cevap
Eptt yi pek tavsiye etmiyor kimse. n11- hepsiburada. com bana daha güvenilir geliyor çünkü daha önce ürünü almış kişilerin yorumlarını görebiliyorsun. Gittigidiyorda mağaza yorumları var ama pek güvenilir gelmiyor bana (Alışverişlerim sırasında sorun yaşamadım ama yinede şansa kadere olmuyor)
ben tercih etme derim geçen bir alışveriş yaptım sonra aynı satıcıda almak istediğim bir başka ürün daha olduğunu farkettim max 15 dk geçmişti neymiş kargo kodu hazırlanmış diye siparişi iptal etmedi ve iade süreci sıkıntılı uzak dur derim ben
Devletin şeyinden alışveriş yapmam malum şu an ki durumumuz belli ne kadar güvenebilirsin ki devlete verdiğin para öncellikle nereye gidiyor bu da var ben asla almam instgramdan alırım hep kafam da rahat
pazar yerlerinin müşteri memnuniyeti ve iade şartları konusundaki yaklaşımı, satıcıların seviyesini belirliyor. ben mesela trendyol'u bepenmiyorum ama pazarama daha hızlı ve daha içten, ciddi çaba gösteriyor.
ptt'den maalesef böyle bir ciddiyet beklemiyorum.
Burda kargo olarak bir tek ptt kargo oldugundan ben bir cok alisverişimi bu siteden yapiyorum.. herhangi bir sorunla karsilaşmadim.. istedigim urünler geliyor ve sorunsuz geliyor
satış yaptıgım oldu güvenli tabiki devletin kurumu
Sonuçta kargoyla geliyor kırılma riski fazla ben yinede n11, gittigidiyor, hepsiburada gibi aiteleri tercih ederdim
JBL 510 BT kulaklık söyledim 1 hafta sonra geldi ve kutusu o model olmasına rağmen içinden JBL sembolü yapılmış başka model bir kulaklık çıktı (düşük kaliteli ve kablolu).
Bir şey sorcam satıcı Artworkanatolia mı? Ben de sipariş etmeyi düşünüyorum da aynısını.
Hayır henüz alışveriş yapmadım.
Yapmadım ama denemeyi düşünüyorum.
Ptt nin elektronik avm 'ni mi yapmışlar?
Tanzim ayagina acildi sanirim demi bu avmcik?
Sorun cikacagini sanmam
Internet üzerinden hiç alışveriş yapmadım
Hiç alışveriş yapmadım
Hiç yapmadım
bu nettemi yoksa normal avm mi
Hiç yapmadım.
Yapmadım
Yok..
Hiç alışveriş yapmadım
Yapmadım
Yapmadım
Yapmadım hiç.