Sizi hediyelere boğan erkek mi, yoksa parasını biriktiren erkek mi evlenilecek erkektir?

Hanımlar parasını tutan demişte istekleri bitmeyen kadınlar yüzünden erkek biraz zor biriktirir. Bunu birlikleri için direk olarak babasından geçinmiş herşeyi olan erkekleri seçiyorlar sebebi para biriktiremesine gerek yok herşeyi sunmuş baba var tabi.
Parasını biriktirecek gerektiğinde de en mükemmel hediyeyi alan erkek.
Acik konusmak gerekirse. Aldigi hediyeye bagli. Yasantiya donuk hediyemer verirse basimin taci olur ama su resimdeki gibi ayicik, kalpli yastik, parfumdu yuzuk du vb alirsa biraz dusunurum dogru yoldamiyim diye
Hediyelere boğmasına gerek yok nadir de olsa düşünüp ufak tefek alması yeterli. Cimri de olmasın.
Cevap
4Cevap
Hediye başka bir olay ya, zarta zurta hediye alması soğuturdu. İçten olmalı bir hediye
Tabi ki de parasini biriktiren tutumlu erkekle evlenilir.
Dengeli. Aşırı hediye de beklemem çok şaşalı bir düğün de istemem balayı için biriktirsin Maldivler'e gideriz.
En ufak şeyle mutlu olan biri olarak hediye alsın yeter 😊parası onun olsun
Ikiside değil. Adam olan erkek evlenecek tiptir. Nadir bulunur
Parasını biriktirip evlenen erkekleri tercih edin kızlar
İkisini de yapacak ortayı bulacak. En itici erkek cimri erkek ve çok savuran erkektir 😂
Beni hediyeye boğduktan sonra cebinde parası kalan erkek
Biriktiren tabiki. Sonuçta evlenmek için de birikim lazım. Bunun bilincinde olan erkekle evlenilir
Parasını biriktiren tabiki
Parasını biriktirip arada sürpriz yapan dkflfkjdjf
Ikiside degil bunlara göremi sececez sacmaa
Birikim yapsın birazda.
Parasını biriktirsin evlilik için..
Parasini biriktiren erkek
Bunun da bir dengesi olmalı herşeyin çoğu zarar
Parasini benim icin biriktiren
Yaa abartmasın ama küçük sürprizler yapsın 😊
Parasını biriktiren tabi dlfl ama cimri gibi değil
Civranun erkekle evlenmesi indir
Para biriktirsin jdks
BİRİKTİREN CİMRİ OLUR MU ACABA düşünmeli
Tabiki biriktiren erkek 👍🏻
Biriktiren
ikisini yapan erkek
Seven tabiki
Parasını biriktiren
Parasını biriktiren erkek
İkisini de istemem
Ne istersin?
Surekli hediye alsa sıkar bir yerden sonra sasirtmaz ve yazik yani harcadigi paraya surekli para biriktiren adamla da hic bir sey yapilmaz birikimin derdinde oldugu icin her seyden kisacaktir. Oldugu gibi yasasin oluruna biraksin en guzeli...
Ya seni düşünerek birikim yapıyorsa, yarın öbür gün bir sağlık sorununuz olduğunda kimseye muhtaç kalmayasınız diye mesela?
Bunu onun kadar benim de dusunmem gerekir. Sahsen ben gelecek icin ufak bir miktar da olsa her ay birikim yaparim birlikte yapilirsa kimseyi zorlamaz buna karsi cikmam
Adamsın. Kimsinsenpınar
Bilmem
Senin gibi bir kadınla birlikte olsaydım bugün çok daha güçlü olurdum. Belki de zamanı gelmemiştir.
Umarım karsina cikar
Adamsın be pınar adamsın!!!
Teşekkür ederim
bir gün kahve içelim.
Mümkün değil
Para biriktiren.
Parasini 😃😃
Para biriktiren
parasini biriktiren
Para biriktiren
Biriktiren
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?