Antreman için yeni eşofman takımları düşünüyorum aslinda uzerimde tshirt veya sweatshirt oluyor alt almak istiyorum 150 200 lira civarinda takim olarakta bu 200 lira since nasil model?
Bence esofman ile keko olunmaz hatta tasiyabilirsen bu tarz markalar kaliteyi tenzih eder el kol hareketi ile tas kafayla elde tesbih olursa 11 cm dar paca giyersen keko olur kisaca keko olunmaz keko dogulur 😄
Sağol canım benim valla çok yordun kendini ben yarın pazar giderim bir avmye kıycam paraya artik alcam bir kac esofman cok pahali oldugi icin hep erteliyodum ama yarin kartlari patlatiyorum 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Harika ama adı çıkmış bir kere...
Ne bakimdan adi cikmis dostum
Keko dız kırmançe vs vs
Bence esofman ile keko olunmaz hatta tasiyabilirsen bu tarz markalar kaliteyi tenzih eder el kol hareketi ile tas kafayla elde tesbih olursa 11 cm dar paca giyersen keko olur kisaca keko olunmaz keko dogulur 😄
Yürü be hocam kim tutar seni 😂
Eyvallah :)
Erkekte tayt sevmiyorum
Bu model tayt değil fakat kesim çok dar gözüküyor farkli sitelerde ayni esofman normal kesim
o zaman güzel
nike tech fleece esofmanları çok güzel
Bakiyorum
bir bak 😕 esofman delisi olarak öneriyorum
Yok guzel modellerde paçası lastikli sevmiyorum ya baktim simdi
bol paça kötü durur ama 😂
Lastiksiz dar paça giyerim ama 😄
hıı anladım seni 😄 adidasınkilerde güzel
Sağol canım benim valla çok yordun kendini ben yarın pazar giderim bir avmye kıycam paraya artik alcam bir kac esofman cok pahali oldugi icin hep erteliyodum ama yarin kartlari patlatiyorum 😄
nike pahalı evet istersen baska markalara bak 😄 rica ederim bisey yapmadım